Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarzusiax to był impuls strasznie się wkurwi.
Pomyślałam ze i tak nawet nie zauważy że mnie nie ma ! No ale pisałyście o mnie,
musiałam się pozbierać wysłuchać kilka zjebek i jestem.
tam laski na belly zdj wysyłają brzuchów takie duze kurde a młodsze ciąza ode mnie a u mnie decha no nic już nie wspomnę o ruchach,
A na forum ciaza o poronieniu u mnie nie było focha ze ktos za ciązył, tylko jak pisałam ze jest mi przykro ze nie mogę zajsc, ze lekarka też kiepsko to widzi, to inne zaciazone marudził ze stękam i wiecznie narzekam .
Jak ktos pisze że nie może zajsc itp to ja go rozumiem i nie atakuje go !!!!Renia7910 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Witajcie,
Przepraszam że się nie odzywałam, wogóle nie wiedziałam czy wracać na Of ??
Założyłam nowe konto bo chciałam mieć dostęp do kalendarza belly no i widziałam ze niektóre z was martwiły się o mnie !!!
Nie obraziłam się o nic !!!!! a na pewno nie na Was !!!!
Dobijają mnie fora a nawet wkurwi... i też problemy zdrowotne, wszystko się skumulowało i powiedziałam sobie " Pierdol... po co mi to ? stres ? i usunęłam konto.
Jest kilka lasek co śledzą mnie i moje koleżanki i tylko czekają na wieść o poronieniu
PS: Nie wiem, ale ten wątek jest NORMALNY !!! nikt tu mnie nie uraził ani nie zdenerwował.
Pozdrawiamkatarzyna_d lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Kasienka tak się cieszę że wrocilas zostań z nami, u nad jest fajnie :-*
Lunka Kochanie mocno wspieram i trzymam kciuki żeby było dobrze. Moja Mama wyszła z sytuacji gdzie lekarze dawali 50/50 ze będzie ok i wierzę że u Twojej Mamusi tez będzie dobrze :-*
Monilka w d... Cie powinnam kopnąć. Jak masz problem i chcesz się wygadac to pisz no zawsze lżej na serduchu jak wiesz ze masz wsparcie w drugiej osobiekatarzyna_d, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
kehlana_miyu wrote:Aguś, zgadza się, w kamienicy Kocham to moje mieszkanie, ale żeby nie było za pięknie, muszę się do niego wspinać na 4 piętro bez windy
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia7910 wrote:Chwalimy się zdjęciami więc ja też zapodaję wersję saute (bez makijażu) z grzywką
http://iv.pl/images/41984449945988953332_thumb.jpgRenia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
chomiczka wrote:Sysia juz po wizycie? Bo juz sie pogubilam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kasiu fajnie że jesteś. I nie patrz na innych. Nie jesteś innymi. Na innym wątku dziewczyna siedzi na walizkach już a jak wysłała fotkę brzuszka to tak jak by się fasolki najadła. Niech cie pocieszy fakt że te którym już w tak wczesnej ciąży widać brzuch, on jeszcze bardziej urośnie i będą wyglądały jak słonice - bez obrazy dla reszty Ja się przyznaję - wyglądałam jak słonica A ty będziesz miała śliczną piłeczkę
Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
katarzyna_d wrote:Do was tak!
Ale jak bym się nie odzywał kilka dni to pewnie znowu coś znajdę do zmartwień, tak ze nie zwracajcie na to uwagi.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Odebrałam wyniki i w moczu mam liczne fosforany bezpostaciowe i pasma śluzu... Przede mną jeszcze jakas babeczka i jedna w środku. Nieraz jak ktoras tam tak dlugos iedzi to sie martie czy lekarz jej przypadkiem czegos strasznego nie powiedzial... Eh.. Skrzywienie
s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Odebrałam wyniki i w moczu mam liczne fosforany bezpostaciowe i pasma śluzu... Przede mną jeszcze jakas babeczka i jedna w środku. Nieraz jak ktoras tam tak dlugos iedzi to sie martie czy lekarz jej przypadkiem czegos strasznego nie powiedzial... Eh.. Skrzywienie
pucek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny