Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Boję się tylko tego zrostu.. Wcześniej nie było go widać...
Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No tak Sysiek bo ty na czetwiec masz termin nie? Lato prawie zajebiscie,Agus a tobie to moga sie przydac takie,cirkawe co bedziesz miala,jakies przeczucia masz?widzialam sliczne takie tam gdzie kupywalam ciuszki dla Zosi teraz,takie rozowo biale z kapturkiem i uszkami,no przecudne,ale juz tak przegielam finansowo,ze musialam odpuscic sobie ale w piatek wyplata a w sumie dwie moja i mojego,bede szalec Pucus zrosty ponoc czesto sie zdazaja,ale one nie sa jakies szkodliwe dla plofu raczej,Aga ma racjie skoro lekarx jest spokojny to pucus jest bezpieczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:53
Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Bierz magnez 2x1 codziennie!!! ja nospę biorę jak już mocniej boli!!
Pucek gratulacje a jakaś fotka siurka
no właśnie zdjęcie siurka masz? ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Jestem wreszcie w domu.Głód czuję, ale robi mi się niedobrze na myśl o zjedzeniu czegokolwiek.
Zadzwonilam do taty i powiedzialam mu co się dzieje.Zagada z mama tak,że sam to od niej wyciągnie..
Jeszcze tylko kolacja młodego,wysmaruje królika lekami i mogę usiąść do nauki.Muszę zdać egzaminy jak najszybciej, mamę moje niekończące się studia martwią..
Ale najchętniej usiadlabym i płakała.
I tak,wiem,jestem w ciąży i powinnam o tym myśleć. Ale lepiej nie powtorze wam,jakie mam tak naprawdę teraz myśli.
-
Lunka To normalne że się martwisz. Ciąża ciąża ale strach o bliskich jest też czasami nie do przezwyciężenia. Trzymaj się, myślami jestem z Tobą :-*
Agnieszka0812, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Luna, przytulam mocno. Mój tata ma właśnie diagnostykę w kierunku raka tarczycy, za dwa tygodnie powinniśmy wiedzieć czy diagnoza się potwierdzi, więc wiem co przeżywasz. Musisz wierzyć, że będzie dobrze. To czerniak? Jeżeli tak, jest bardzo duża szansa, że Twoja mama z tego wyjdzie, te raki w znamionach na twarzy mają bardzo dobre statystyki wyleczalności. Mam nadzieję, że u Twojej mamy złapali to cholerstwo w porę i wszystko skończy się dobrze.
Monilka, Kasia, Was też przytulam. Niefajnie jest, jak rodzice zaczynają chorowaćkatarzyna_d, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyJa biore Chela mag B6 endokrynolog mi go przepisał.
My chyba stworzone do zmartwień ...
Moj mąż ostatnio mi powiedział, że jak by wiedział jak bede znosić ciąże psychicznie i fizycznie to zakneblował by sobie wacka
Dziś to go nieźle nastraszyłam że do szpitala chyba pojade.
Pucek to wcale nie jest wymówka nie wiesz jak się to robi ?? rogala z czekoladą przed wizytą i foty jak malowane
Wiaterek, s1985, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra dziewczyny ja zwijam się do spania zjadłam jabuszko i kasztanka jem na noc słodycze bo wiem że jeszcze mnie nic nie kopnie od środka
Dziękuje że przyjęłyście mnie z otwartymi rękami!! że nie dostałam lania za moje zachowanie
Dobranoc kolorowych snów :*Renia7910, s1985, Stópka, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość