Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginekolog obstukal mi nerki i to nie to. Mocz wczoraj pojechał na posiew. Wyniki pewnie beda w piątek. Ja podejrzewam ze to od jelit bo najmocniej bolalo jak czułam ze idą gazy. Dzisiaj najem sie otrębów, jogurtów, zeby się tylko załatwić.
Najgorzej ze mąż idzie do pracy od 12.30 i o 19 dopiero będzie. Wtedy będę musiała szuksc kogoś kto mnie zawiezie do Lublina. Ale może juz bol nie wróci.. Lekarz zalecił mi leżenie i odpoczynek. Te bole nie doprowadzają do rozwierania szyjki ma 4cm i jest wysoko. Brzuch tez miękki.
Oby to bylo tylko jelita.
Dzisiaj zaczęliśmy 6 miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:21
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzia dobrze ze zareagowałas. Przezorny zawsze ubezpieczony. Ciesze się ze z synkiem dobrze. Mi lekarz mówił ze w razie skurczowych boli najlepsza jest nospa. Odpoczywaj, głaszcz brzuch a Franuś jeszcze przez długi czas tam zostanieWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dzien dobry,majoweczko ja ostatnio takie bole mialam od nerek wlasnie,bol brzucha i krzyza tak ogromny,ze w.sobote w nocy na ip tez lecialam,ale bylo wszystko ok,mi nospa nie pomagala ani przeciwbolowe w poniedzialek zrobilam mocz i wyniki i poszlam tego samego dnia do lekarza,okazalo sie,ze to nerki a bol od nich promieniowal wlasnie do brzucha,dostalam 2 antybioryki i pyscilo,jesli z Franusiem jest wszystko e porzafke tak mowia to wlasnie Przyczyna moze byc w jelitach w nerkach a nawet w pecherzu,wiec polecala bym najprosciej isc profilaktycznie na badanie moczu i tak jak mowi lekarz pic i jesc takie rzrczy zeby jelitka lepiej pracowaly,bedzie dobrze :*
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Powiedzial mi ten lekarz od usg ze mogę brać nospę profilaktycznie do 37tc. Jestem troche zawiedziona lekarzem prowadzącym. Zadzwoniłam do niej, nawet mnie nie zapytala gdzie boli i na cito nie doradzila co na to wziac tylko powiedziała ze mi przez Tel nie pomoże i jechać na szpital.
ilonia1984 wrote:Dzien dobry,majoweczko ja ostatnio takie bole mialam od nerek wlasnie,bol brzucha i krzyza tak ogromny,ze w.sobote w nocy na ip tez lecialam,ale bylo wszystko ok,mi nospa nie pomagala ani przeciwbolowe w poniedzialek zrobilam mocz i wyniki i poszlam tego samego dnia do lekarza,okazalo sie,ze to nerki a bol od nich promieniowal wlasnie do brzucha,dostalam 2 antybioryki i pyscilo,jesli z Franusiem jest wszystko e porzafke tak mowia to wlasnie Przyczyna moze byc w jelitach w nerkach a nawet w pecherzu,wiec polecala bym najprosciej isc profilaktycznie na badanie moczu i tak jak mowi lekarz pic i jesc takie rzrczy zeby jelitka lepiej pracowaly,bedzie dobrze :*
Mi nospa pomaga i bol znika.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:30
A w sumie tez mnie ostatnio jelita bola i to chyba przez moja ulubiona czekalade ktora zaczelam jesc,wczesniej nie jaflam slodyczy i mialam spokoj,a teraz sie zaczely zaparcia itd...ale wrz sobie odmow jak Ci sie chce
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Z lekarzami to ciężko trafić na kogoś odpowiedniego. Z drugiej strony w każdej chwili możesz zmienić, to Twój wybór. Najważniejsze żeby mieć zaufanie. Ta babka co mnie prowadziła w poronionej ciąży nie zdobyła mówi zaufania no i mam teraz innego. Na razie jestem zadowolonaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Widzisz bo nospa pomaga na rozne bole brzucha tak samo bole jelitowe...wiec mysle,ze to to mozesz miec nawet zapalenie np okreznicy,bo np na nery nie pomaga i na chory prcheez raczej tez nie...dietke soboe machnij na oczyszczenie i powinno przejsc...wiem biedna co przezylad,bo to samo ostatnio przezylam i boeglam na ip,bo nam to odrazy sie wlancza jak jest bol brzucha,ze to z dzidziusiem cos noe tak,a lekarz mi wlasnie mowil na izboe,ze brzuch ma wiele organow ktore moga bole,tym bardziej jak nasze dzieciaczkie je wypychaja do gory i brakuje im miejsca zeby normalnie funkcjionowac ;)no wodzisz to masz chyba winowajce,czekolada to zlo...ale jakie pyszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:36
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Musze odkorkować jelita przede wszystkim. U mnie to trudne bo przyjmuje żelazo Ferrum Lek 2x1 a to ciezki suplement. Załatwiam sie jakbym węgiel sam jadła i to co kilka dni.
Franek juz się obudził i fika sobie. To mnie uspokaja. Moje prawie pól kilo szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:44
Wiaterek, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Monilka ja tak miałam u brałam pimafucin globulki, jest też krem, ale to na receptę, po 2 dniach już wielka ulga. Zanim kupisz receptę możesz kupić żel provag lub klotrimazol jest bez recepty.
Najlepiej zadzwoń do gina.
Madzik najważniejsze, że wszystko jest dobrze i że szybko reagujesz. Mnie się wydaje dokładnie tak jak Ilonia pisze, to inne bóle niż macicy, tylko po prostu tak promueniuja, trudno odróżnić nawet doswiadczonemu lekarzowi, mogłabyś dzisiaj zrobić crpmonilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Skurcze macicy sa raczej regularne i pojawiają sie i znikają tak? A to byl bol rączej ciągly, kłujący.
Czuje bardziej bol przy odbycie, taki ucisk.
Te czopki to na przeczyszczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:53
Madzik90 wrote:Skurcze macicy sa raczej regularne i pojawiają sie i znikają tak? A to byl bol rączej ciągly, kłujący.
Czuje bardziej bol przy odbycie, taki ucisk.
Te czopki to na przeczyszczenie?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga mi brzuch nie twardniał. To wysle dzis męża do apteki po te czopki zeby się porządnie wypróżnić. No i koniec z cukierkami w czekoladzie.
Dzieki dziewczyny jesteście niezastąpioneAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Madzik90 wrote:Aga mi brzuch nie twardniał. To wysle dzis męża do apteki po te czopki zeby się porządnie wypróżnić. No i koniec z cukierkami w czekoladzie.
Dzieki dziewczyny jesteście niezastąpioneżelazo faktycznie wpływa na zaparcia
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15