Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniu trzymaj się dzielnie, my jesteśmy przy Tobie Walnij mu taką miłą wiadomością z rana ehehhe, heheeh chciałabym widzieć ich minę jak to powiesz, bezcennie
Niezapominajeczko, moje maleństwo na ostatnim USG tydzień temu miało 7cm, teraz myślę, że rośnie dalej, mam nadzieję Myśle pozytywnie, jak tylko mogę, wierzę że tym razem musi się udać
Gratuluje Ci bety i @ na pewno nie przyjdzie, bo Wasze maleństwo to prezent ślubny i musi się zakończyć szczęśliwieRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:7 cm nóżki skrzyzował dzidziuś
Aguś avatarek prześliczny, gratuluje Tobie i Hiacyncie II trymestru, teraz będzie nam leciało
Wiatereczku grunt to pozytywne myślenie
SysiuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
Cześć dziewczyny.Wczoraj wróciłam późno z pracy i jeszcze musiałam pomoc córci zrobić plakat,poszłam spać prze pierwszą.
Nawet nie spodziewałam się tu takich wiadomości.
Sysiu tak mi przykro, wiem ze żadne słowa pocieszenia nie pomogą ale bardzo mocno cie tulę.
Kuzynka jest juz po operacji biodra ,szczęki i otwierali jej czaszkę.
Stan był stabilny,wczoraj zaczęli ją wybudzac w celu sprawdzenia czynności mózgu.
Może już dziś będzie wiadomo czy są duże uszkodzenia i czy jest szansa na powrót do zdrowia.
Z pracy jestem zadowolona,jeszcze czekam na sprzęt żeby zacząć typowe zabiegi kosmetyczne. Na razie zajmuję się zabiegami fizykoterapeutycznymi i dokumentacją klientek.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie kobietki na wątku wbijam się Wam w wątek ponieważ chciałabym tylko powiedzieć głównie do Ciebie Katarzyno że nie śledzę Cie, nie obgaduje, nie życzę poronienia. Po prostu na wątku ciąża po poronieniu odpowiedziałam Ediii że tu jesteś bo się o Ciebie martwila ponieważ się nie odzywalas. Nie śledzę Cie tylko poznałam po avatarze że to Ty (przecież wiem jak wyglądasz z fb). Nigdy nikomu nie napisałam że chciałabym aby poronil więc w zasadzie nie rozumiem Twojego oburzenia. A czasem wchodzę do was tu na wątek zobaczyć co słychać np u Ilonii która już nie odzywa się na tamtym wątku
Mam nadzieję że temat śledzenia został w ten sposób zakończony ponieważ nikt tu nikogo nie śledzi i nie obgaduje
Pozdrawiam Was wszystkie. -
Powiem Wam dziewczyny że coraz bardziej przeraża mnie ten zrost ;/ taka spokojna szłam na tę wizytę a tu coś takiego... ;/ czuję taki lęk jak w pierwszych dniach po tym jak się dowiedziałam o ciąży ;/;/;/
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypucek wrote:Powiem Wam dziewczyny że coraz bardziej przeraża mnie ten zrost ;/ taka spokojna szłam na tę wizytę a tu coś takiego... ;/ czuję taki lęk jak w pierwszych dniach po tym jak się dowiedziałam o ciąży ;/;/;/
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Napisałam tu dokładnie wszystko co chciałam ponieważ właśnie tu Kasia miała do mnie pretensje. Chciałabym żebyście wiedziały że nikt nikogo nigdzie nie dręczy i źle nie życzy a Kasia zupełnie niepotrzebnie się denerwuje
Sorry ze pisze, już w powyższym temacie nie będę. -
pucek wrote:Powiem Wam dziewczyny że coraz bardziej przeraża mnie ten zrost ;/ taka spokojna szłam na tę wizytę a tu coś takiego... ;/ czuję taki lęk jak w pierwszych dniach po tym jak się dowiedziałam o ciąży ;/;/;/
Wiem co czujesz. Ja jak bylam na usg w środę po tym bólu to lekarz najpierw mnie pocieszal ze wszystko w porządku a na koniec dodał ze takich dzieci się nie ratuje, ze gdyby cos się stało to jeszcze poronienie a nie przedwczesny poród itp.. Mieliśmy z mężem oczy jak 5 złotych i mowe nam odjęło po co on to mówi.. Nie mogliśmy sie uspokoić.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Renia7910 wrote:Niezapominajko mój cykl jest sztucznie przedłużany progesteronem, testy negatywne aż w oczy kłują, jeszcze 2 dni i czekam na nowy cykl.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mogłabym iść na kolejne usg, ale to nic nie da... Mam zaufanie do tego lekarza, dokładnie obejrzał ten zrost i w ogóle, ale boję się że nie chciał mnie martwić... Chociaż lekarz musi chyba mówić całą prawdę o stanie zdrowia, co..
Ps. Dobrze że tu mogę o tym wszystkim pisać i nikt nie powie że jestem głupiaAgnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:I dlatego się boję MAgda.. Boję się że lekarz powiedział że ciąza sobie z tym poradzi, bo nawet gdyby coś sie działo to i tak nic nie można zrobić
Bad dobrej myśli!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Pucek,proszę Cię.. Jesli Twojej ciąży mialby zaszkodzic jeden zrost,to ja z moja zmasakrowana macica nie mialabym żadnych szans..przez ostatni miesiąc największy mięśniak urósł o 1 cm! A sama macica jest trzy razy wieksza niz norma..
Bad dobrej myśli!
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...