Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniu trzymam kciuki aby dzien w pracy szybko minal :* Sysiu trzymaj sie jakos, wiem ze żadne slowa Ci nie pomoga ale pwmietaj ze tutaj mozesz powiedziec wszystko, wygadac sie :* cy czas jestem z Toba myslami :*
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Agnieszka0812 wrote:Też tak myślę, ja wstawiłam jako awatar
Witaj w II trymestrze ;* ja juz za miesiąc go kończę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 07:57
Agnieszka0812, Stópka, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik90 wrote:Duzy juz maluszek;-) wiadomo co będzie?
Witaj w II trymestrze ;* ja juz za miesiąc go kończę.s1985, Stópka, katarzyna_d, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:7 cm nóżki skrzyzował dzidziuś
s1985, Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Witajcie z rana...Dziękuję Aguś - u nas ok, byłam drugi raz na becie, wynik prawie 100, na razie jeszcze nie umiem się cieszyć, bo termin @ za dwa dni i jak widać po wczorajszych wiadomościach wszystko może się zdarzyć. Nie mogłam dzisiaj spać, cały czas myślałam o Sysi
Sylwia, jestem myślami z Tobą -
Witam się i ja już z pracy...
Chyba każda z nas dziś w nocy nie mogła spokojnie spać. Wczorajszy dzień i złe wiadomości myślę, że na każdą z nas miały wpływ. Sysia pamiętaj, że jesteśmy z Tobą myślami cały czas, pamiętaj, że jesteśmy i czekamy tu na Ciebie. Jeśli tylko będziesz miała ochotę to pisz, bo tak jak dziewczyny napisały, Twarda babka z Ciebie, ale czasem trzeba to z siebie wyrzucić, wypłakać się i jakoś to przetrwać. Wiadomo, że nikt za nas, za Ciebie tego nie przeżyje, ale to zawsze jakiś sposób, aby choć trochę sobie ulżyć w takich chwilach.
Renia trzymam kciuki za powrót do pracy Rogaliki zrobią z pewnością furorę O papierochach zapomnij!!! A szefem będziemy się martwić w poniedziałek
Kasieńka myślę, że powinnaś odpuścić czytanie wpisów "tamtych osób"... Nie warto psuć sobie nerwów i zdrowia.Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyWitajcie
Przepraszam zę was wciągam w takie gówno za przeproszeniem!!!
Sysia, pamiętaj że masz nas !!!!! ja po poronieniu nawet nie miałam koleżanki żeby do niej napisać, wiem że to tylko net, ale naprawde można znaleśc przyjaciół !!! wsparcie i dobre słowo i czasem kopniaka Będzię Ci ciężko bo wiadomo !!! ale jestes silną kobietą i dasz rady, pomożemy Ci w tym !!! Trzymaj się
Renia, powodzenia w pracy ja tez się bałam powrotu do pracy myślałam że bedzie gorzej, ale było kilka osób co pomogły mi normalnie funkcjonować !!! ludzmi się nie przejmuj, o ni się tobą nie przejmowali !!!!
Aga szaleństwo ale ten twój maluch duży chyba będzie chłopocek super że po krwiaku śladu nie ma
Witamy się w II TRYMESTRZE
Sraczkę mam z nerwów , jestem już prawie gotowa ogolona
Wiaterek, Monilla, Luna, pucek, Ilona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 08:46
monilia84, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStópka
Na tamtym wątka mam kilka dziewczyn co lubie i pisze czasem z nimi a że trafiłam na wpis tej laski, to przypadkiem!!! A wczoraj był dzien przykry dla mnie i byłam wogóle rozbita z wiadomych względów, to nie wytrzymałam !!
dobra koniec tematu!!! Zamykamy rozdział
Pozdrawiam :* -
Reniu powodzenia w pracy Myslę, ze rogaliki skrócą ewentualny dystans
Kasiu, witaj ponownie
Aga, gratuluję drugiego trymestru i cieszę się, ze dzidizol duży i zdrowy i że po krwiaku nie ma już śladu
Lunka, trzymam kciuki za Twoją mamę. Mój tato miał też raka, podobno złośliwego, ale od operacji minęło już 10 lat i jak na razie nic się nie dzieje. Wiadomo, stres jest co pół roku jak powtarza markery, ale to tylko tydzień niepokoju...
Monia, Wiaterek, Pucuś, jak Wasze maleństwa?Renia7910, katarzyna_d, Wiaterek, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny, witam się zza biurka szefo ma być dzisiaj po południu. Przeniósł mnie do administracji, nie mam dostępu do komputera ale wzięłam książkę no i oczywiście mam Was
Współpracownicy przywitali mnie serdecznie, przynajmniej większość z nich. Mam nadzieję że szefo będzie na mnie obrażony tak jak ma to w zwyczaju. Dzisiaj mu powiem że chcę odejść za 3 tygodnie.
Sysiu wydaje mi się że to dobrze że wiesz co Cię czeka, to pozwala nabrać dystansu. Myślę cały czas o Tobie i tulam mocno. Wszystko się jakoś wyprostuje, zobaczyszkatarzyna_d, s1985, Wiaterek, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny