Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie chce się wypowiadać na ten temat ja skończyłam z nimi i przestałam pisać na ich temat dawno temu.i nie poruszałam nigdzie tego tematu bo szkoda mi nerwów!!
Tylko mnie dzis wkurw. jak ktos wypowiada się o mnie gdzie ja pisze i z kim ... ja za nikim nie patrze kto gdzie siedzi i co pisze !!! i niech tak zostanie
Pucek nie przejmuj się sugestiami innych !!! trzymaj się lekarza i jego zdania
pucek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym jej jakoś ulżyć, coś powiedzieć co by pomogło, ale nie ma nic takiego co ulży, wiem z doświadczenia.. Najbardziej to bym chciała żeby jeszcze jej się kiedyś udało spełnić marzenia o dzieciątku, może nie teraz bo po takim paśmie tragedii nie dziwię się, że nie chce przechodzić przez to kolejny raz... ale może kiedyś... Dobrze przynajmniej że męża ma teraz bliżej
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Cześć dziewczynki! Nie spie od 3:30...
Sylwus jesteśmy z Tobą kochanie!!!! ♥♥♥
Renia nie stresuj się pracą, jesteś ponad tym!
Kasiu a Ty proszę nie czytaj jakiś zenujacych wpisòw,tamte dziewczyny same sobie wystawiają opinię, poza tym jak je olejesz to sama będziesz zdrowsza, a one cieszą się i maja satysfakcję, że ty się denerwujesz.
Lunka wiem,że dziś jest ten dzień... Ale to jest już inna ciąża♥ Przytulam!
Myślami jestem z Wami wszystkimi, aż się poryczałam dziś z rana,ze wzruszenia. Wszystkie jesteście super babeczki!
Niezapominajko, co u Ciebie?s1985, Renia7910, katarzyna_d, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAguś masz nowy suwaczek
Sysiu trzymaj się
Dziwne bo się nie stresuję, pewnie dopadnie mnie później albo już po pracy. Póki co to strasznie chce mi się palić, pewnie moja silna wola polegnie dzisiaj. Miłego dnia dziewczynkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Aguś masz nowy suwaczek
Sysiu trzymaj się
Dziwne bo się nie stresuję, pewnie dopadnie mnie później albo już po pracy. Póki co to strasznie chce mi się palić, pewnie moja silna wola polegnie dzisiaj. Miłego dnia dziewczynkiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Kasiu nie zwracaj uwagi na tych co śledzą, widocznie mają nudne życie.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
A ja jutro do pracy. Jednak. Po ponad 8 miesiącach. Masakra
Reniu kochana trzymam kciuki za pierwszy dzień, trzymam mocno kciukiRenia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Sysiu
Pamiętaj że jak będzie potrzebowała do Nas pisać ze szpitala to po to jesteśmy. Pamiętam kiedy ja czekałam na poród, to myśl że moja przyjaciółka była ze mną na fb prawie do samego końca dała mi siłę żeby się nie poddać, czułam że ona mnie rozumie, mimo że nie straciła dziecka nigdy.
Całą noc nie mogłam spać bo ciągle o Tobie myślałam
Jakie to życie jest niesprawiedliwe
Kasiu Hiacyntko nie przejmuj się żadnymi dziewczynami na naszym forum nikt nie odważy się nic do Ciebie napisać ani na Ciebie powiedzieć, nie rozumiem wogóle takich ludzi, jakby własnych problemów nie miały. Jak można komuś poronienie życzyć, tacy ludzie w piekle się będą smarzyć i to są matki, czy miałybyć matki ??? bez serca ??? A szkoda gadać
Reniu nie poddawaj się z tym paleniem, fajka Ci nie pomoże, wiem jak to jest pierwszy dzień po długiej przerwie w pracy, kiedy wszyscy się gapią na Ciebie i Cię obgadują, ale ja przyjełam strategie "mam Cię w dupie" i to pomogłoRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzień dobry!
Sysia oby to wszystko przeszło jak najszybciej i najmniej boleśnie..
Renia, go go power rangers! Tak myslalam o Twojej pracy,ze zaczal mi się snic powrót do mojej! Szybko minie i juz weekend.
Mój mały kombinator znów pytał, czy musi do szkoły.. Ale tatuś nieugięty był
monilia84, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Renia powodzenia w pracy. Zobaczysz że szybko minie i ani sie obejrzysz a będzie weekend a potem grudzień :-*
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Pucus ja na tamtym wątku odezwałam się kilka razy i zrezygnowałam. Jakoś mi nie podeszlo ale Ci kto lubi.
Kasia Ty się nie przejmuj ludźmi bo to w wielu przypadkach wredne istoty. Najważniejsze że u Ciebie wszystko w porządkuAgnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dziewczyny jestem na oddziale ze mną przyjęli dziewczynę, marzy mi się kawa, czekam na anestezjologa, chyba inaczej teraz przez to przechodzę bo wiem czego się spodziewam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18