X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo lubiłam te laski w czasie przeszłym .... widze, ciekawe był czy już poroniłam,

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Luna jak po wizycie? Wiem że wylądowałaś na pogotowiu z palcem małego (chyba dobrze zrozumiałam). A lekarz co mówił o najmłodszym członku rodziny? I w ogóle jak się trzyma Twoja mama?
    Reniu,serce bije,płód żywy. Tyle sie dowiedzialam od Pani doktor.
    Nie obyło się vez stresu,bo pani najpierw nie mówiła nic,a pozniej ze ona tu plodu nie widzi..ale znalazla.
    Mama dzielna i powiedziala,ze ona sobie nie wyobraza zlego obrptu tych spraw.

pucek, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety są jednak silne :) ucaluj Mamę od psiapsiółek z forum :)
    Lekarka widzę taka sobie, ale najważniejsze informacje przekazała. To dobrze.

Jutro w pracy powinno być ok, gorzej w poniedziałek jak szanowny szefo się zjawi. Ale trudno, muszę to przeżyć, w końcu to on ma mi jeszcze jedną pensje wypłacić ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• pucek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu myślisz że aż tak źle Ci życzą? Jak ja zapytałam na tamtym wątku o zrosty to jedna nazwała mnie głupkiem ;/

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w łóżku ale wątpię czy pośpię, tyle myśli... Sysia, praca, historie Waszych Mam i Ojców,moja nowa praca, wszystko się kłębi w głowie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 23:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Kasiu myślisz że aż tak źle Ci życzą? Jak ja zapytałam na tamtym wątku o zrosty to jedna nazwała mnie głupkiem ;/
    Widziałam to, aż zerknęłam parę stron wcześniej aby zorientować się czy mają tak w zwyczaju do każdego. Nie mają :/

• pucek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Ja juz w łóżku ale wątpię czy pośpię, tyle myśli... Sysia, praca, historie Waszych Mam,moja nowa praca, wszystko się kłębi w głowie...

Reniusia, napij się meliski :) Wiem że to dla Ciebie bardzo stresujący dzień jutro i będziesz się czuła jak 'nowa w klasie' ale na pewno wszystko pójdzie dobrze :* PRzecież taka fajna z Ciebie babka :) Tylko musisz się w pracy trochę pouśmiechać, koniecznie :)

Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • pucek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Widziałam to, aż zerknęłam parę stron wcześniej aby zorientować się czy mają tak w zwyczaju do każdego. Nie mają :/
    Mają mają, tylko admin pousuwał wcześniejsze konwersacje, gdzie jedna drugiej poronienia życzyła... Obie kobiety po stratach...

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Tylko musisz się w pracy trochę pouśmiechać, koniecznie :)
    Będą uśmiechy, upiekłam rogaliki drożdżowe dla niektórych łasuchów :D

Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

• pucek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo to jak z rogalami tam wpadasz to już jesteś na wygranej pozycji :)

Renia7910, lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucuś ja niektórych ludzi nie rozumiem. Po prostu mój umysł nie ogarnia.

katarzyna_d lubi tę wiadomość

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    No ja doznalam szoku jak to przeczyyałam.I też spojrzalam kilka stron wstecz,wypowiedzi tej osoby tlumaczą w xnacznej mierze dobór słownictwa

Renia7910 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie.. To u nich jakaś stara historia i kilka dziewczyn szuka i szkaluje inne, między innymi Kasię, ciągle piszą że one je obgadują na innych forach i w ogóle (ale nie dziwie sie ze je obgadują ;p) i piszą autentycznie rzeczy w stylu 'lepiej dla twojego dziecka bedzie jak je stracisz niz to jakby mialo miec taka matke' ... Chore

katarzyna_d lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia,dasz radę, na pewno!
    Jak bedziesz miała możliwość relacjonuj na bieżąco.. I pomysl ze to tylko kilkanascie dni. A później nowa praca nowe wyzwania!

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,tam jesli nie masz problemu,szybko otrzymasz w przydziale jakąś zyciowkę..pp prostu myślę, że na takim forum spotykają się ludzie z roznych środowisk ii na roznym poziomie intelektualnym..Stąd dla niektórych nie zgadzam się z toba' tlumaczy się na 'giń sz.ato' i inne

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziwna tam sytuacja, awansowałam i główna księgowa się wściekła,cały czas mnie atakowała i podważała moje kompetencje, coś co funkcjonowało X lat w firmie nagle okazywało się zle tylko dlatego że ja przejęłam wykonywanie tych czynności. To był koszmar. Cała firma stała za mną bo wiedzieli że księgowa niestabilna psychicznie. Ja się broniłam, wydawało się że szefo widzi co jest grane. Nie widział. Zwolnił nas obie.
    Najlepsze że ja o ten awans nie prosiłam. Gdybym o niego zabiegała to przynajmniej miałabym świadomość złej decyzji.
    Jeszcze jedno - kiedyś się z tą kobietą kumplowałam. Do czasu gdy jej facet nie zaczął się do mnie dostawiać. I ja jej o tym powiedziałam bo chciałam mieć jasne relacje. To się zbiegło czasowo z awansem.

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że Sysia zasnęła, bidulka..
    Renia na która godzinę do pracy?

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    U mnie dziwna tam sytuacja, awansowałam i główna księgowa się wściekła,cały czas mnie atakowała i podważała moje kompetencje, coś co funkcjonowało X lat w firmie nagle okazywało się zle tylko dlatego że ja przejęłam wykonywanie tych czynności. To był koszmar. Cała firma stała za mną bo wiedzieli że księgowa niestabilna psychicznie. Ja się broniłam, wydawało się że szefo widzi co jest grane. Nie widział. Zwolnił nas obie.
    Najlepsze że ja o ten awans nie prosiłam. Gdybym o niego zabiegała to przynajmniej miałabym świadomość złej decyzji.
    Jeszcze jedno - kiedyś się z tą kobietą kumplowałam. Do czasu gdy jej facet nie zaczął się do mnie dostawiać. I ja jej o tym powiedziałam bo chciałam mieć jasne relacje. To się zbiegło czasowo z awansem.
    Renia,teraz wspolczuje Ci powrotu jeszcze bardziej..
    Ale jestes na wygranej pozycji..wracasz,aby dopelnic formalnosci kadrowych,a nowa praca czeka..nie musisz niczym sie stresowac..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia, nie myśl teraz o tym co było, pomyśl że może spotkasz tam osoby które nadal lubisz...

Też mam nadzieję że Sysia zasnęła, ale szczerze wątpię.. Boję się że dusi w sobie emocje.. Już chyba lepiej jest wypłakać z siebie to wszystko niż być taką twardą...

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Renia, nie myśl teraz o tym co było, pomyśl że może spotkasz tam osoby które nadal lubisz...

Też mam nadzieję że Sysia zasnęła, ale szczerze wątpię.. Boję się że dusi w sobie emocje.. Już chyba lepiej jest wypłakać z siebie to wszystko niż być taką twardą...
    No tak..ale myślę, że po zabiegu bedzie czas na oczyszczenie myśli..

f2w39jcgiqq8ck90.png
‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ