Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pucek to chyba nie tak. Gdybym nie zaczęła już walczyć o swoje to bym zwariowała. Jakiekolwiek działanie jest lepsze niż czekanie, a uwierz mi, że ciężko spać ze świadomością, że muszę jeszcze poczekać na zabieg. Staram się zatem o tym nie myślecWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Czy Wy tez tak macie ze gdy jedziecie pociągiem to akurat siadają kolo Was sami debile? Ja chce tu spac a tu sie ciągle kretoski kręcą, nastepna je śmierdzące mięsne czipsy, konduktor bajeruje ppdrozne, jedzie ze mną jeszcze jedna ciezarna z partnerem i zachowują sie jak psy w zakochanym kundlu a ona ma jeszcze tak cuchnący oddech ze co się odezwie to mi niedobrze... I jak tu spac...
Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Haha,Pucek ziejesz niechęcią do świata, pewnie z powodu senności;)
Ja zazwyczaj mam rewelacyjnych towarzyszy podrozy,ale jak juz jezdze pociahiem to przez całą Polskę..
Kiedys jak jechalam do Gorzowa Wlkp. Do rodziny, wpadlam do pociagu w Krakowie na ostatnia chwilę.. I nke mialam ze sobą nawet wody..uratowała mnie dziewczyna,studentka jadąca do Szczecina,swietna osoba.
A pozniej dosiadl się jeszcze do nas taki Przemek,prawnik z wyksztalcenia,kitesurfer ktory plywa w najlepszycj swaitowych miejscowkach,zalozyl swoja własną szkołę kitesurfingu i uznał, że ma czas na powrot do zawodu;)
To mi dopiero zaimponowalo;)
Ps. A jaki był przystooojny;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 07:19
monilia84, pucek, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej, u Nas tez od 4 rano tak lało i mocno wiało że sie obudzilam poźniej R do pracy wstawał i sie nie wyspalam
Klaudia 6:30 i juz po spaniu, takze dzień z wkurwem pewnie bedzie.
Wiateteczku i Sysiu życze Wam żeby ten ogrom sily nigdy Wam sie nie wyczerpał i pozwolil Wam za niedlugo cieszyc sie szczesciem. Wiaterku to wspaniale ze mąż jest przy Tobie to bardzo ważne. Boli mnie to ze musisz tak dlugo czekac na zabieg bo to jeszcze bardziej boli. Ja przynajmniej tak mialam ze jak o 11 poszlam do lekarza to o 13 juz bylam w szpitalu. Powinni sprawdzic i potwierdzic czy na pewno jest tak jak stwierdzili a nie kaza tyle dni czekac
W tej Francji to naprawde sie dzieje masakra.
Lunka jak tam brzuszek ??
Z mezem sie pogodzilismy.Renia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny .
Właśnie piję kawę i wcinam pączusia w łóżku, nie ma to jak zadowolony facet z rana
We Francji totalnie masakra, twierdzimy z J że będzie wojna. Mam nadzieje że nie mamy zdolności proroczych
Monika myślałam wczoraj o tobie właśnie w kontekście kłótni z mężem, czy już jest ok. Trzymam kciuki żeby jak najdłużej
Pucusia ja też swoje pociągami wyjeździłam na uczelnie, książkę można napisać jacy ludzie jeżdżą...
Luna mnke szokuje ten twój brzuch, jak to tak mocno boli, to przerażające żyć w ciągłym bóluAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Twraz była u mnie ulubiona położna z lekami i rozmawialysmy,pytala czy boki,powiedzialam że w nocy bardzo,ale nie bralam nospy ze wzgledu nabdobro dziecka..a ona powiedzial ze to błąd, bo nospa domięśniowo rozkurcza macicę i ratuje moja ciążę, ktora przez te skurcze może zostać poroniona a wplywu szkodliwego na dziecko nie ma. A ja sierota sie tak meczylam żeby Lunkowi nie zaszkodzić
-
nick nieaktualnyNo cóż, nikt tego nie powiedział wcześniej a szkoda
Aguś wczoraj z tego wszystkiego nie napisałam Ci że twój syn wygląda bosko jako tancerz taki przejęty słodziak jest, od samego oglądania zdjęć mam ochotę go przytulić i potarmosićAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Z tą wojną.. Niestety i taki może być scenariusz..ttzeba się z tym liczyć..ja w tym momencie jestem juz całkiem przeciwna napływowi uchodzcow do Europy,kazdy tego aspekt może rozdraznic organizacje terrorystyczne..jezeli wpuscimy samych chrzescijan zle,jesli wszystkich,moga roscic sobie prawa coraz wieksze a w przypadku odmowy, zaatakują.
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość