Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo, to straszne co sie dzieje na świecie, mi sie czesto śni wojna. Lunka dziwna ta Twoja tesciowa ...Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Lunka, ja myślę, że ona ma nierówno pod sufitem... szczerze to ja bym ją w tym szlafroku wywaliła z mieszkania, no sorry ale ja rozumiem przyjść zdrzemnąć sie, ale ubierać się w ciuchy synowej i jeszcze w takim bałaganie jak opisujesz to mi się w głowie nie mieści...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
Lunka współczuję zachowań teściowej ale nie jesteś sama.
Moja teściowa u siebie w domu ma zawsze czysto i dba o porządek.
W tym roku poprosiliśmy teściów aby przez kilkanaście dni popilnowali nam domu i psów podczas naszego wyjazdu na urlop.
Myślałam że jak wrócę to dom będzie w stanie takim jak go pozostawiam czyli posprzatanym na błysk.
Przekraczając juz bramkę zauważyłam szkody - uschniete i wykopane dwa drzewka (no ktoś zapomniał podlać ogrod), a w domu armagedon.
Jeśli macie psa z ostrą i krótką sierścią to sobie potraficie wyobrazić co miałam na podłodze po półtora tygodnia nie odkurzania.
Centymetrową warstwę kurzu ,brudne zlewy ,o co najgorsze (teść ma chorą prostatę )obsikany kibelek i podłogę wokół.
A w akwarium pływała na wpół zjedzona rybka.
Szok.Myślałam ze zejdę.
Teściowa kilka dni później tłumaczyła się ze nie wiedziała jak włączyć odkurzacz.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Mija teściowa jest wygodnicka i nie lubi sie przemeczac. O swoj dom raczejntez nie dba szczegolnje,wystarczy spojrzec na mikrofalowke lub blachy z piekarnika,nigdy nie myte,od nowości..lazienka kuchnia,to jest niby posprzatane,syn mlodszy tez pomaga,ale ona nie wysila się.. Wanna umyta ale silikon dookola brudny,u mnie byvto nie przeszło, ona tego nie widzi.
W zasadzie w mieszkaniu jej mamy jest podobnie,pod serweta na lawie potragia lezec ogryzki,a w dywan wbijaja sie resztki.. Taki typ..po prostu dla niej nie ma czegos takiego,jak poczucie obowiazki,nie wiem jak to nazwac,taka myśl, moj syn zabiegany synowa w szpitalu,cos pomoge im,pisprzatan żeby mieli mniej pracy.Ona musi sie wyspac i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 14:05
-
nick nieaktualnyOglądałam filmik nagrany telefonem w trakcie ataku na salę koncertowa na francuskim kanale.
Ludzie uciekali w popłochu i ciągnęłi za sobą rannych i zabitych.
Nie czuję się już bezpieczna, nie mamy żadnych gwarancji ze Polska nie stanie się kolejnym celem tych pojebusow. Sorki za wyrażenie ale nie znam słów żeby określić ludzi którzy zabijają w imię swojej religii.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 14:34
-
nick nieaktualnyNo Luna zalajkowalam ale żeby dać znać że dotarłam do końca opisu. Powiem ci szczerze ze jestem w szoku. Nie mam pojęcia jak bym zareagowała. Ale ze szlafrokiem super jej powiedzialas . Zołza jakaś, bo mąż biedny a Ty po szpitalach się szlajasz. Krzyż pański z tobą kobieto...
Jednak wycieczka na Bielany w sobotnie popołudnie to nie jest dobry pomyśl. 10 minut jeździliśmy w kółko szukaliśmy miejsca parkingowego. Chyba cały Wrocław tutaj przyjechał..niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Witam sie w prawie 19 tygodniu i z wielka zgada i wielka 78 kilowa dupa (w poludnie ja zwazylam i pojechalam do sklepu ciazowego po sukienki :)haha ale za to wkoncu mam lepszy humor Lunek tesciowa masz debesciare,dobrze,ze tesciowych to my odwiedzamy raz w miesiacu na godzine,z moimi nerwami ostatnio moglo by byc ciekawie jak bym ja spotkala w swoim domu w moim szlafroku...o jaaa wlasnie sobie to wyobrazilam...a to dla was w nowej kiecce ciazowej rozmiar 42 w nagrode
Ze rzadko tu bywam ostatnio
http://iv.pl/images/66817215024954908120_thumb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 16:37
Renia7910, s1985, Agnieszka0812, kehlana_miyu, Rudzik39, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:Haha laska...duza laska...80 kg laska,pojechalam sie dzis ogarnac zrobilam wlosy bo moj A ma urodziny a ja wygladalam jak posztet i Potwornie sie czulam
ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Witam sie w prawie 19 tygodniu i z wielka zgada i wielka 78 kilowa dupa (w poludnie ja zwazylam i pojechalam do sklepu ciazowego po sukienki :)haha ale za to wkoncu mam lepszy humor Lunek tesciowa masz debesciare,dobrze,ze tesciowych to my odwiedzamy raz w miesiacu na godzine,z moimi nerwami ostatnio moglo by byc ciekawie jak bym ja spotkala w swoim domu w moim szlafroku...o jaaa wlasnie sobie to wyobrazilam...a to dla was w nowej kiecce ciazowej rozmiar 42 w nagrode
Ze rzadko tu bywam ostatnio
http://iv.pl/images/66817215024954908120_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 17:18
Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18