Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapomunajeczko dziekuje za mile slowa,pulchna tez moze sie podobac...a co,sexi mamuska,rak moj mezus mowi dzis haha Sysiek macaj ile wlezie,macah,macaj
niezapominajka, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia zajebiście!!! Seksy, hot mamusia!
Ja chciałam kupić sobie stanik, a babka do mnie w sklepie, że takich wielkich "90" to ona nie zamawia bo nie schodzą, a co ciekawe że 105 stanik miała. No i nie kupiłamilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa się dzisiaj załamałam bo przymierzałam kieckę z myślą o ślubie i wzięłam rozmiar w który od jakiegoś czasu wchodzę i co? I dupa, zbyt przylegająca łudziłam się że po hormonach nic mi nie będzie ale widzę co innego. Szlag
Znów wcinam warzywa na parze, nie mam weny żeby ćwiczyć ale chyba będę musiała się przełamać bo serio w życiu nie byłam taka gruba, no może przez te 3 miesiące ciąży... -
Agnieszka0812 wrote:Monilia jak Twój brat z rodziną po wypadku?
No i jeszcze hiacyntki nie ma, nie wspomnę już o Roxie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:39
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyJestem, jestem ale niestety duuuzo rzadziej niż bym chciala byc...
No ale praca, w domu z mezem zle sie uklada... caly czas tylko stres...
Starania poki co odlozone... moze to glupie ale nie zdecydowalabym sie na dziecko w takiej atmosferze o ile w ogole jeszcze sie wspolnie na cos zdecyduje...
czasem sie teraz zastanawiam czy to poronienie to nie byl znak, przeznaczenie czy jak to nazwac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Roxus,mam nadzieje,ze sie u Ciebie ulozy i bedziesz szczesliwa,czasem kryzysy przychodza i trzeba sobie z nimi radzic,tylko trzeba sobie zadac pytanie,czy chcemy,czy jest warto i czy jest o co walczyc,trzymam kciuki zeby sie ulozylocykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlonia dzieki... no wlasnie moj maz sie tak potrafi zachowywac ze zaczynam sie zastanawiac czy warto i czy za jakis czas potem nie bedzie tak samo... on to sie teraz zachowuje jak moj ojciec a nie maz nawet mi dyktuje czy mam siedziec dlugo czy nie... a szkoda gadac...
-
Roxa jesli twoj maz nie zrozumie swojego bledu,niedlugo nie bedzie co ratowac,przeszlam przez to pare lat temu moj byly maz ocknol sie dopiero wtedy gdy nie bylo czego ratowac i gdy zakochalam sie juz w obecnym,to byla najlepsza rzecz jaka w zyciu zrobilam,koplam go w dupe i sie nie ogladalam,mam nadzieje,ze u Ciebie beszie inaczej a jak nie to pamietaj,cos sie konczy po cos zeby cos nowego i cudowniejszeho moglo zawitac w nasze zycie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:09
Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Jestem.Mąż i syn mnie odwiedzili,byli w tesck pytali na co mam ochotę a ja mialam wtedy taki atak bólu ,ze na nic nie mialam..i jak przyszli,to sie zaczęły zachcianki..a teraz standardowo mdłości i nic juz się nie chce.
Ilonia slicznie!
Roxa,wierz mi mozna wyjsc z kazdego kryzysu,trzeba sie starac obie strony..
Moj biust na szczęście duzo się nie zmienił, ciągle mieszcze się w 65f,obu tak zostało.ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agus z bratem i rodzinka wszystko ok. Jedynie fura do kasacji ale dobrze ze im nic sie nie stalo
Lunka sorki ale twoja tesciowa jest szurnieta ja to po takim czyms chyba kazalabym jej wyjsc z mojego domu Boże jak tak można o ten szlafrok tragedia
Ilonka wygladasz ślicznie piekna kobietka z Ciebie a te podkolanowki wymiataja superRenia7910, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Jezu Luna dopiero przeczytałam o tej teściowej pożal sie boże... Ja bym nakablowala mężowi i powiedziała ze przyjechalas po ubranie bo się oblalas czy potrzebowalas jakichś wyników badan i ze bylas dosłownie na minutę bo wiedzialas ze on nie ma czasu a na teściową nie masz co liczyć... Co za babsztyl
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Jezu Luna dopiero przeczytałam o tej teściowej pożal sie boże... Ja bym nakablowala mężowi i powiedziała ze przyjechalas po ubranie bo się oblalas czy potrzebowalas jakichś wyników badan i ze bylas dosłownie na minutę bo wiedzialas ze on nie ma czasu a na teściową nie masz co liczyć... Co za babsztyl
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Opowiem mu jak jutro przyjdzis,teraz ma dobry humor,bo wie ze sie dzis wyspi,moja mama zostawila mu duzo smakolykow w tym ptysie,ata ciotka zaraz będzie, wiec szybko dom sprzata,nawet mi wyslal zdjecie relaksujacego się na wolnosci Harrisona,sam sprzata mu klatkę
Renia7910, Agnieszka0812, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość