Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz dziewczyny w szpitalu. Świetna panią pielęgniarkę spotkałam. Powiedziała mi ze dla pocieszenia powie, że jej dwie ciążę obumarły w 12 tygodniu a z trzeciej bezproblemowo ma synka. W ogóle jakoś tak bardzo miło mnie przyjeli tutaj. Jak człowieka... Jutro zabieg, jeszcze nie wiadomo i której. Dostałam tabletkę na sen wiec może szybko żadne.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnys1985 wrote:ale chomiczka ostatnio miała samo poronienie ;p a nie zabieg dlatego pytałam
-
nick nieaktualnyA ja tłumok dopiero zaczęłam tak konkretnie czytać o niedoborze progesteronu i parę rzeczy mi się w mózgu przejaśniło. Np. już wiem czemu tak bez emocji podeszłam do powrotu do pracy - bo biorę progesteron. To naturalny antydepresant. A moje strasznie obfite @ po zabiegu mogły świadczyć o braku owulacji. Czytam dalej, pewnie jeszcze czegoś ciekawego się dowiem
s1985, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:pyta sie informacyjnie bo z mężem nie zabezpieczamy się tak czy siak
-
Renia7910 wrote:Mi lekarz mówił żeby do pierwszej @ w ogóle unikać współżycia żeby zniwelować jakiekolwiek ryzyko infekcji. Posłuchaliśmy przez 35 dni, @ przyszła dnia 39. To może zrób te testy.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyKurczę nie mam pojęcia... Podobno jak bHCG jest równa zero to wtedy nadchodzi @. I to cała wiedza jaką posiadam w tym temacie
Dzisiaj nie wytrzymałam i 30 minut poruszałam się, pewnie jutro będą mega zakwasy. Oczywiście czuję niedosyt bo nie wytrzymałam dłużej, zaaplikowałam sobie naprawdę łatwe ćwiczenia. Nic to, we wtorek znów spróbuję.
Dobranoc dziewczynkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Kurczę nie mam pojęcia... Podobno jak bHCG jest równa zero to wtedy nadchodzi @. I to cała wiedza jaką posiadam w tym temacie
Dzisiaj nie wytrzymałam i 30 minut poruszałam się, pewnie jutro będą mega zakwasy. Oczywiście czuję niedosyt bo nie wytrzymałam dłużej, zaaplikowałam sobie naprawdę łatwe ćwiczenia. Nic to, we wtorek znów spróbuję.
Dobranoc dziewczynkiRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:pyta sie informacyjnie bo z mężem nie zabezpieczamy się tak czy siak
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*