Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysia ja bym się jednak chyba zabezpieczyla. U mnie na razie problemu brak bo ani ochoty nie ma, ani możliwości, ale do 2@ na 100% gumki idą w ruch. Potem zobaczę co mi lekarz powie. Zresztą tym razem zanim zaczniemy się starać to oprócz wszystkich badań jeszcze histeriskopie zrobię żeby sprawdzić czy nie ma jakichś zrostow.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Sysia ja zbagatelizowalam sygnaly organizmu o owulce i stalo sie, wiem ze nie postapilismy zbyt odpowiedzialnie ale tak wyszlo. U mnie poronienie wystapilo w dniu @ wiec organizm sie sam uregulowal a po zabiegu to pewnie jest roznie, mysle ze owulka tez moze byc ale pewnie duzo pozniej. Warto miec testy owulacyjne i jak organizm wysyla jakies sygnaly to sprawdzic a nawet jeski nie wysyla to po prostu wiedziec jaka jest sytuacja. Teraz juz jestem bogatsza o doswiadczenie, wmawialam sobie ze owulacji nie bedzie a organizm i tak zrobil po swojemu. Jak to mówią "Nie zgadniesz jak nie wiesz".
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Babka całą noc chrapala a teraz właśnie stwierdziła że cała noc nie spała i te leki nic nie działają. Masakra jakaś.
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Wiatereczku kochana jestem z Tobą
Co za babka, ale ja na sali też taką miałam, chociaż nie wiem czy sama też nie chrapałam im tam, ale ta jechała jak parowóz, pamiętam jak dziś
Ja w pracy na pół przytomna ale trzeba dać radę Nie mam głowy do pracyRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny
Kasiu noc faktycznie pewnie dłużyła się w nieskończoność, ale tak to już jest, nigdy nie wiadomo na jakich ludzi się trafi w szpitalu, myślami jestem z TobąAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Kasiu trzymaj sie...co za dzien,zapomnialam,ze miala isc po l4 dzis i z wynikami,wiec rano nasiusialam do sloika i pobieglam do apteki przyszpitalnej,gdzie okazalo sie,ze jest czynna od 9...wiec musialam kawal sie wrocic,ale wkoncu zdobylam pojemnik,ludzi ful dzis wiec naczekalam sie jak glupia ponad godzine,do lrkarza to samo i w dodatku przyszla baba co tak od niej smierdzialo,czuje tre zapach wszedzie,myslalm ze zejde zaraz i bede rzygac,jezu dziewczyny to jakas tragedia,przyszlam do domu dopiero i wszystko mi smierdzi nie moge sie zapachu pozbyc,okropnie sie czuje,biore sie za porzadki i pomyje wszystko moze przejdzie,jedyna dobra rzecz dzis to to,ze slyszalam serduszko Zosienki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:30
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnySuper Ilonia no ja jeżdżę często komunikacją miejską i szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak niektórzy mogą wytrzymać ze swoim własnym fetorem. Przykre to i potrafi zepsuć cały dzień
Ja już po rozmowie z szefem, okazuje się raczej nie uniknę rozprawy sądowej z tą księgową, w sumie zrozumiałe bo byłam w samym środku tego wszystkiego. Łudziłam się że moje więzi z firmą zostaną zerwane wraz z moim odejściem, a tutaj takie bagno mnie jeszcze czeka...
W czwartek monitoring i oczekiwanie na owulke. No zobaczymy co nam los przyniesie, gdyby ten cykl był szczęśliwy to nici z nowej pracy. Której tak szczerze wam powiem trochę się obawiam. Szczególnie tej pracy zmianowej.
Nic to, czas pokaże.
Kasia już pewnie po wszystkim, bidulka . Każdy koniec jest początkiem nowego, to będzie początek walki o macierzyństwo ze szczęśliwym zakończeniem...ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Kurcze Renik to niezle Cie wpiepszyli,jeszcze bedziesz po sadach latac...biedna,trzymamy kciuki za monitoring i oby poskutkowalo i zebys zobaczyla 2 kresunie na tescie w tym miesiacu :)Kurcze to jest przerazajace isc do lekarza z takim smrodem,wspolczuje mu,naprawde...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:35
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Powiem wam,ze tak patrze teraz i Monilka juz 15 tydzien,pucus 17,Aga tez juz 14 jak ten czas leci,mi zaraz stuknie polowa..,ciezko uwierzyc normalnie
Agnieszka0812, Renia7910, niezapominajka, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny