Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.materprovita.com/ap/index.php/kontakt zobaczcie gdzie bede chodzić , w sumie juz tam chodziłam z synkiem raz byłam włąśnie na te piękne zdjęcia ;]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Lekarz dla mojego psyxhicznego spokoju dal mi skierowanie...Boze jak tu go nie lubić... Zrobil usg i WIDZIALAM SERDUSZKO!!. Powiedzial ze jakiś krwiak mi pekl i stad ta krew ale ze może być różnie ale żeby sie nie denerwowac. Mogłam wybrac czy chce leki i leżenie w domu czy bilet do szpitala. Tu tez juz mnie sbadali i serduszko dalej bije, nawet przez chwile mogłam go posłuchać... Najpiekniejszy dźwięk w moim zyciu... Tu lekarz powiedzial ze nie wie skąd plamienie ale ze Pucus wygląda okej. Fajnie mi wszystko wytlumaczyl i mowil o Pucusiu Dzidziuś zrobia mi wyniki i zobaczymy. Jestem na obserwacji, dostałam lutke dowcipnie, nospe i wit c. Dobra strona pobytu w szpitalu jest to ze pewnie jeszcze dzis lub jutro będzie usg no i na obiad byl kapuśniak wiec luksus bo to moja dzisiejsza zachcianka a pani pielegniarka co mnie przyjmowala - mega. Przytulila jak plakalam i tlumaczyla ze ta ciaza nie musi sie skończyć jak poprzednia i UWAGA ze oni zrobią wszystko co moga żeby pomoc dzidziusiowi...
lunadelrospo, s1985, Wiaterek, monilia84, ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812, Natalii00, kehlana_miyu, Stópka, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Lekarz dla mojego psyxhicznego spokoju dal mi skierowanie...Boze jak tu go nie lubić... Zrobil usg i WIDZIALAM SERDUSZKO!!. Powiedzial ze jakiś krwiak mi pekl i stad ta krew ale ze może być różnie ale żeby sie nie denerwowac. Mogłam wybrac czy chce leki i leżenie w domu czy bilet do szpitala. Tu tez juz mnie sbadali i serduszko dalej bije, nawet przez chwile mogłam go posłuchać... Najpiekniejszy dźwięk w moim zyciu... Tu lekarz powiedzial ze nie wie skąd plamienie ale ze Pucus wygląda okej. Fajnie mi wszystko wytlumaczyl i mowil o Pucusiu Dzidziuś zrobia mi wyniki i zobaczymy. Jestem na obserwacji, dostałam lutke dowcipnie, nospe i wit c. Dobra strona pobytu w szpitalu jest to ze pewnie jeszcze dzis lub jutro będzie usg no i na obiad byl kapuśniak wiec luksus bo to moja dzisiejsza zachcianka a pani pielegniarka co mnie przyjmowala - mega. Przytulila jak plakalam i tlumaczyla ze ta ciaza nie musi sie skończyć jak poprzednia i UWAGA ze oni zrobią wszystko co moga żeby pomoc dzidziusiowi...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia pięknie to napisałaś. A o gościu to nawet po odpowiedziach na negatywne opinie można wiele wywnioskować. Mówiłam Ci nie martw się. Będzie dobrze, a ten buc niech się schowa.
s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dzwonilam do mojego z pytaniem czy mnie przyjmie dzisiaj no i mówi ze jak trzeba to o 15 bedze, ja mu na to ze zaczelam krwawic/plamic a on ze za pól godziny mam być w gabinecie. Jak go nie uwielbiać...
s1985, Renia7910, Agnieszka0812, Natalii00, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Pucuś,lubię to to za mało powiedziane!
Cudownie kochana!!
Lez,czytaj książkę ciekawą i odpoczywaj:*
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Lekarz powiedzial ze jak krwawienie sie będzie zmniejszać to dobrze, ze mogę miec jeszcze kilka dni śluz zabarwiony krwią ale najważniejsze żeby się nie nasilalo wiec jest nadzieja
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Pucek i juz rob sobie listę smakolykow,które mąż Ci przywiezie;)
Jak Ty w ogole dotarlas do tego szpitala,martwilam sięAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...