Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Monilka!!! Sikałaś dziś na test? Muszę sie jeszcze napatrzeć
Sikałam ale nie ma czego pokazywać już powoli zaczynam mieć stracha, bo jakoś nie nabiera kolorów ten mój teścior
Staram się wmawiać że pewnie późno było zagnieżdżenie, myślę, że tego 27.08 sama nie wiem
To mój teściorek dzisiejszy:
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
pelna_nadziei wrote:Sysia a znasz jakies konkretne ziolka i do tego sprawdzone ?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Sikałam ale nie ma czego pokazywać już powoli zaczynam mieć stracha, bo jakoś nie nabiera kolorów ten mój teścior
Staram się wmawiać że pewnie późno było zagnieżdżenie, myślę, że tego 27.08 sama nie wiem
To mój teściorek dzisiejszy:
[/QUOTE
Tescior jest pozytywny ? gratuluje u mnie w pierwszej ciazy tez testy wychodzily blade -
lunadelrospo wrote:Sysia,jak glut?
Dodalam sobie dzisiak łyżeczkę musu truskawkowego,yummy!Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Monilka a masz taniochy z Allegro? No kreska jest widoczna gołym okiem na zdjęciu a w realu pewnie jeszcze bardziej. Ja bym się nie przejmowała tylko poszłabym na betę. Bedziesz miała pewność.
s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Monilka a masz taniochy z Allegro? No kreska jest widoczna gołym okiem na zdjęciu a w realu pewnie jeszcze bardziej. Ja bym się nie przejmowała tylko poszłabym na betę. Bedziesz miała pewność.
Dokladnie, na tel widac bardzo dobrze, wiec tak jak radzi wiaterek idz i zrob bete i wtedy bedziesz miec 100% pewnosc. Ale jak dla mnie to masz fasolinke w brzuchu
s1985, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, opublikowali moją opinię na necie dot. wczorajszej wizyty u lekarza. Wklejam linka:
http://www.znanylekarz.pl/andrzej-banach/ginekolog/wroclaw/1/negatywne#doctor-opinion-stats
Opinia wystawiona oczywiście przeze mnie - Renatęs1985, ilonia1984, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:a miałam zjesc coś, a po tym glucie to juz mi się nie chce ;/
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
i pięknie mu dałąś do wiwatu, a ja włąśnie się na NFZ zapisałam do bardzo miłej pani dokrot na 6 października ;] i juz u niej chyba zostanę, na zajebisty sprzecior 3 i 4 d ;]
Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18