Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Nie dezynfekuję, o tym nawet nie pomyślałam. To jest tylko mój termometr więc moja ślina, moje zarazki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pelna_nadziei wrote:Dziekuje dziewczyny to opowiem wam jak bylo u mnie.. o ciaze staralam sie z mezem 5msc i sie udalo akurat wtedy kiedy zmienilam prace... troche sie balam ale jednoczesnie bylam mega szczesliwa chociaz dlugo moje szczescie nie trwalo... w 9 tyg moje dzieciatko obumarlo a dopiero dowiedzialam sie w 14tyg... 1 stycznia mialam zabieg lyzeczkowania.. po pierwszej @ zaczelismy takie male starania ale nie chce sie udac... trace juz nadzieje i wiare, ze zaciaze... minelo tyle czasu a ja ciagle nie moge poradzic sobie ze strata... to takie przykre, ze to nas spotyka...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Przykro mi, że i Ty musiałaś przez to przejść. Każda z nas ma podobne doświadczenia dlatego dobrze trafiłaś. Ja miałam już 2@ po poronieniu, lekarz pozwolił po pierwszej, no ale się nie udało. Teraz czekam na owu.
Długo staracie się po poronieniu?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
pelna_nadziei wrote:Dziekuje dziewczyny to opowiem wam jak bylo u mnie.. o ciaze staralam sie z mezem 5msc i sie udalo akurat wtedy kiedy zmienilam prace... troche sie balam ale jednoczesnie bylam mega szczesliwa chociaz dlugo moje szczescie nie trwalo... w 9 tyg moje dzieciatko obumarlo a dopiero dowiedzialam sie w 14tyg... 1 stycznia mialam zabieg lyzeczkowania.. po pierwszej @ zaczelismy takie male starania ale nie chce sie udac... trace juz nadzieje i wiare, ze zaciaze... minelo tyle czasu a ja ciagle nie moge poradzic sobie ze strata... to takie przykre, ze to nas spotyka...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Sysia jak Ty mierzysz dowcipnie to jest tam tylko Twój śluz
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Przykro mi, że i Ty musiałaś przez to przejść. Każda z nas ma podobne doświadczenia dlatego dobrze trafiłaś. Ja miałam już 2@ po poronieniu, lekarz pozwolił po pierwszej, no ale się nie udało. Teraz czekam na owu.
Długo staracie się po poronieniu?
pierwsza @ dostalam po 40 dniach od zabiegu. Czyli od lutego sie staramy...
-
Ja bym chyba dowcipnie nie dała rady. Mi się nawet w ustach nie chce a co dopiero, ale chyba faktycznie bardziej miarodajnie jest dowcipnie
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
pelna_nadziei wrote:Nie cierpie na tarczyce ani nic innego... nie mam pojecia czemu tak dlugo sie staram i nic nie wychodzi... trace nedzieje
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:A ile sie strasz juz od pp?nie masz udostepnionego wykresu ;)spokojnie zoabczysz,ze niedlugo sie uda,ja wiem,ze mozesz pomyslec,latwo sie mowi,tez tak myslalam i balam sie,ze teraz nie zajde tak szybko w ciaze,marteilam sie,ale wiesz co od 3 miesiecy jestem swiadkiem tu na forum jak jedna po drugiej pp zachodzi i uwierz mi,ze takie fora daja nadzieje i podnosza na duchu bedzie dobrze[/QUOTE
Staram sie od lutego...czytalam, ze po poronieniu szybciej jest zajsc w ciaze ale to chyba nie w moim przypadku -
lunka zniła a ja mam gluta któgo ona pije i właśnie zaraz go wrzanchole ;p oby to coś dało ;p
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Natalii00 wrote:Wlasnie w ustach to chyba najlepiej hiih a Tobie ilonia pomoglo mierzenie temp?
Natalii00, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kochana ja wiem, że już byś chciała, sama bym chciała jak najszybciej, ale czasami trzeba poczekać. Może się troszkę wyluzuj? Wczoraj zaciążyły dwoe dziewczyny, które juz całkowicie odpuściły cykl. Czasem wystarcvzy się wyluzować i czerpać przyjemność z seksu :*
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:lunka zniła a ja mam gluta któgo ona pije i właśnie zaraz go wrzanchole ;p oby to coś dało ;p
s1985 lubi tę wiadomość