Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze pucus nie dobrze,trzymam kciuki zeby wszystko z dzidzia bylo dobrze,ja jestem jakas od wczoraj nie spokojna,mimo,ze bylam na Usg i widze,ze wszystko gra,myslalam,ze usg mnie uspokoja co 2 tygodnie i tak bylo,ale wczorajsze jakos nie pomoglo,mysla ze to dlatego,ze zbliza sie tydzien w ktorym mialam zabieg,mysle,ze jak 9 minie to mi ulzy,zobaczymy do tego mialam dzis koszmarne sny,jakies trupy mi sie snily....i.wstalam jakas wystraszonacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Tak,jak diszlam do swojej szczytowje formy fizycznej na ślub, to biust mi zmalal do 65e..
Ale przy ciazy zaczal znów rosnąć i wrocilam do f..to tez nie jest jakis monstrualmy biust,tylko dobrze dobrany rozmiar;)
Ja kupuje zwykle w esotiq,tam dobrze doradzająWiaterek lubi tę wiadomość
-
Ilonia,sny dlatego, że o niepokój masz w głowie.. I dlatego to się odzwierciedla w snach.
9 tydzien minie tak szybko,az sama się zdziwisz..ja jeszcze puetam jak miałaś suwaczek tak na samiutkim początku, a tu juz 8t2d!Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam do gina, muszę brać, nie mogę przerywać. Albo mi sprzedadzą bez recepty i doniose, albo tu sobie receptę załatwię, a jak nie to w czwartek mam przyjechać po receptę.
Pucusiu czekamyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyCo do owulacji to ja przed ciążą kilka miałam odczuwanych, natomiast w tym cyklu z castagnusem jednego wieczoru to myślałam że będę musiała coś przeciwbólowego brać tak dawały obydwa jajniki. Tak na marginesie - czuję je dalej. Aaa i owu mi się nie przyspieszyła pomimo takich mocnych objawów przed.
-
Agnieszka0812 wrote:Wiaterek może będziesz miała wcześniej ovu, ja w poprzednim cyklu miałam w 17 czy 18 a teraz w 13 dc
A jak długie miałaś cykle przed poronieniem? Ja zawsze 30 dni, bardzo rzadko 31, owulka koło 16 i miałam nadzieję, że Castagnus do tego poziomu mi sprowadziWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A jak długie miałaś cykle przed poronieniem? Ja zawsze 30 dni, bardzo rzadko 31, owulka koło 16 i miałam nadzieję, że Castagnus do tego poziomu mi sprowadziFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Dzwoniłam do gina, muszę brać, nie mogę przerywać. Albo mi sprzedadzą bez recepty i doniose, albo tu sobie receptę załatwię, a jak nie to w czwartek mam przyjechać po receptę.
Pucusiu czekamyAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja właśnie tez mogłam z zegarkiem w ręku. No nic pozostaje mi czekać. W sumie to te jajniki to już mnie w trakcie okresu kłuły
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ilonka co 2 tygodnie chodzisz? Ja też bym tak chciała ale zobaczymy jak to będzie...
Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Ja też nie,szczególnie że przez 4 lata stosowalam evrę-plastry i po odstawoeniu plastra zawsze po 4 dniach mialam @..
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18