Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:No tak,w ciąży jest 270dni..
Martwię się Pucusiem, ja też miałam plamienia w ciąży. Koleżanka miała okropnego krwiaka i musiała leżeć, teraz jej córka biega i tłucze wszystkich chłopaków dookoła. Będzie dobrze ! -
Renia7910 wrote:U mnie to zamieszana sprawa bo w tych 182 dniach byłam w ciąży i ją straciłam, tak więc niech sobie liczą ile właściwie dni mi przysługuje, ja nawet nie mam zamiaru się wysilać
Martwię się Pucusiem, ja też miałam plamienia w ciąży. Koleżanka miała okropnego krwiaka i musiała leżeć, teraz jej córka biega i tłucze wszystkich chłopaków dookoła. Będzie dobrze !s1985 lubi tę wiadomość
-
No innej opcji nie ma. Ja akurat miałam kilkoro ludzi w pracy to musiałam przystopować.
Dziewczyny czy kłują Was jajniki przed owulacją? Mnie dziś pokłuwa raz z prawej raz z lewej strony. Mam nadzieję że do tego owu kilka dni zostało, co najmniej 3 bo jak przyjdzie wcześniej to dupcia zbita będzie a nie dzidzia w tym miesiacuWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Ja też tlukłam wszystkich chłopaków;)
Heh to jak ja. Najmniejsza byłam ale to oni z płaczem do swoich mam lecielis1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Taaa tyle, ze Ty masz 14 dc a ja 11 No nic, zrobie test ovu dzisiaj i zobaczę jak to wygląda. Cyba że ten Castagnus mi to przyspieszył. W ogóle to mi cycki urosły, ale nie bolą, ani nic tylko są wieksze i się ze stanika wylewają.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Taaa tyle, ze Ty masz 14 dc a ja 11 No nic, zrobie test ovu dzisiaj i zobaczę jak to wygląda. Cyba że ten Castagnus mi to przyspieszył. W ogóle to mi cycki urosły, ale nie bolą, ani nic tylko są wieksze i się ze stanika wylewają.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Podpatrzyłam u Ciebie Sysia a wykresie, że Ciebie też jajniki bolały a przynajmniej lewy przed owulacją. Mnie bardziej prawy, lewy czasem zakłuje. Zrobię test i sie zobaczy Nawet tempką dziś nie mogęe nic potwierdzić bo niemiarodajna
Z tymi cyckami to nawet fajneWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:No wlasnie to mnie martwi,czyernasty dzień, a testy ovu negatywne..i jakos objawow brak,moge miec cykl bez ovu..
Cycki moje na szczęście stoja miejscu, ale ja mam 65fzwiec jak urosna jeszcze chociaz trochę.. To masakraRenia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Luna ale F? masakra, ale fajnie Mąż wraca jutro, ale do czwartku bierzemy te tablety i najwcześniej w piątek możemy zacząć, także mam nadzieję, ze do piątku owu poczeka.
Tak swoją drogą ja w tamtym cyklu miałam w 20 dniu. Trudne to jest, ale trzeba czekać. I tak lepiej w ten sposób niż jakby bezowulacyjny był.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Podpatrzyłam u Ciebie Sysia a wykresie, że Ciebie też jajniki bolały a przynajmniej lewy przed owulacją. Mnie bardziej prawy, lewy czasem zakłuje. Zrobię test i sie zobaczy Nawet tempką dziś nie mogęe nic potwierdzić bo niemiarodajna
Z tymi cyckami to nawet fajneWiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18