Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja siedzę w pracy jeszcze ale o 9 kończę żeby wyszykować mojego robaczka na rozpoczęcie roku i jej towarzyszyć
U mnie też kawka bo oczy na zapałkach bym musiała mieć, dzisiaj luźny dzień w pracy to jakoś czas poleciAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
niezapominajka wrote:Kurcze, nie wiem co się dzieje,w sobotę niby jajo mialo 20mm a skoku temp nie ma dodzisiaj czyżby torbiel mi się zrobiła..............wtf?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Marzusiax, mój mąż w tym roku miał operowana przegrode notowania,niestety w ten sam dzień w którym się dowiedziałam, że serduszko nie bije... No i oboje byliśmy w szpitalach w odległości 80 km
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 07:25
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Kurcze, nie wiem co się dzieje,w sobotę niby jajo mialo 20mm a skoku temp nie ma dodzisiaj czyżby torbiel mi się zrobiła..............wtf?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Zachcianek ciąg dalszy... Wczoraj wieczorem było mi taaaaak niedobrze że aż zwymiotowałam a zaraz potem prawie wysłałam męża do sklepu po jakieś rolmopsy w occie albo śledzie po kaszubsku Dzis chodzi za mną kapusta kiszona przesmażana za to na słodycze w ogóle nie mam ochoty za wyjątkiem lodów
Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Za mną chodziły właśnie w poprzedniej ciąży lody i w ogóle nie miałam ochoty na słodycze a jestem straszny łasuch
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
A mój mąż śmiał się z moich zachcianek,ale twz dbal ooj umiar..i wdzięczna mu jestem,bo teraz i tak na siebie psioczę,żesie zapuscilam.. A jak raz mj sie coli zachcialo,to popatrzyl na mnie z takjm wyrzutem i powiedział, wiesz,takie dzieci coli nie piją
-
A do tego bolą cycuchy, ale tak... nie to że ciężkie czy coś tylko tak mnie bolą jak nigdy wcześniej... jakby ktoś je tak moooocno ściskał
Niesamowite co ten Pucek robi z moim ciałemWiaterek, Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:A mój mąż śmiał się z moich zachcianek,ale twz dbal ooj umiar..i wdzięczna mu jestem,bo teraz i tak na siebie psioczę,żesie zapuscilam.. A jak raz mj sie coli zachcialo,to popatrzyl na mnie z takjm wyrzutem i powiedział, wiesz,takie dzieci coli nie piją
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Nie miałaś tak wcześniej? U mnie przebiegało z cyckami książkowo, bardzo szybko zaczęły rosnąć i boleć jak diabli. Pewnie dlatego w pracy się zaczęli domyślać choć nic nikomu nie mówiłamWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki