Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Nie miałaś tak wcześniej? U mnie przebiegało z cyckami książkowo, bardzo szybko zaczęły rosnąć i boleć jak diabli. Pewnie dlatego w pracy się zaczęli domyślać choć nic nikomu nie mówiłam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja już miałam lekko zaokrąglony brzuszek, coś jak Ilonka, może odrobinę mniejszy, bardzo ładną skórę, błyszczące włosy i te cycki. Serio ładnie wyglądałam. Nawet zastanawiałam się czy to, że pojechaliśmy na wycieczkę do Ojcowa i trochę połaziliśmy po górkach nie miało wpływu na poronienie. Serio, obwniałam się o to, że nie powinnam była w ciąży chodzić po górkachWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
No nie ma bo i tak nie dojdziemy do tego, ale taki lekki strach zostaje. A jak zajdę to na pewno w pierwszych miesiącach żadnych wysilających sportów, choć w sumie później też raczej nie bo nie będę mieć siły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:15
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualnySzukanie przyczyny będzie nas gnębić jeszcze niejednokrotnie, tak podejrzewam. Ja niby staram się nie myśleć ale gdzieś z tyłu głowy mam pytanie czy rzeczywiście odstawienie leków chwilę przed zajściem mogło mieć taki skutek. No i wiadomo że moglo. Pytanie tylko czy to bylo to. Ech...
-
No i własnie chyba trzeba przestać tak na to patrzeć, teraz jak zajdziemy to będziemy bardziej uważać na wszystko, choć ja nadal uważam, że nie mam co sobie zarzucić bo naprawdę dbałam o siebie. Ty Renia też dbałaś, tylko nasze dzieci nie były wystarczająco silne. bardzo chciałyśmy tych dzieci, nie dokonałyśmy przecież aborcji, czasami tak się po prostu dzieje. Spotkało to nas, które bardzo pragniemy dzieci i jest to dodatkowo przykre.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Ja oprócz dzisiaj mam jeszcze na dwa dni dupka i teraz się zastanawiam czy szukać recepty czy dać se siana i czekać cierpliwie na dupie do 102004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Ja oprócz dzisiaj mam jeszcze na dwa dni dupka i teraz się zastanawiam czy szukać recepty czy dać se siana i czekać cierpliwie na dupie do 10
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Dziewczyny, czemu juz was zus sprawdza? To jest zależne od dlugosci l4?
Na dodatek jeden z lekarzy uświadomił mi że mój szef się chyba o mnie dopomina bo kilka pism w mojej sprawie dostał. -
Pani z Zusu mi tlumaczyla,ze jesli sie zmienia l4 z 100% na 80 to oni musza sprawdzic co sie dzieje,albo bardzo dlugo sie choruje,ja mialam 2 razy katrole,ta 2 byla z tego powodu,ze na 1 nie mialam papierow od swojego psychiatry poniewaz lekarz byl na urlopie,powiem tak bardzo milo mnie zaskoczyli pracownicy zusu,nikt nie byl w stosunku do mnie nastawiony jak do oszustki a tego sie obawialam,wracz przeciwnie bylo wspolczucie i zyczenie jak najszybszego dojscia do siebie,zebym mogla zajsc w ciaze jak naszybciej,pani mi nawet powiedziala,ze przezyla to samo,za 2 razem zanioslam juz wyniki bety i pani mi gratulowala,ale najbardziej rozbawilo mnie to,ze na 2 od poczatku musialam mowic na jakim l4 jestm od kogo,co sie dzieje,zero wiedzy na temat podatnika zus...to jest tylko sciema,odwalenie swojego i tyle,nie ma sie czego bac...jesli sa pamiery od lekarza,to taki orzecznik moze nam naskoczyc,gorzej jest z komisjiami lekarskimi gdzie siedzi 3 lekarzy ale to dopiero po 3 wezwaniach tak,ze luz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:03
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016