Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pelna_nadziei wrote:ilonia1984 wrote:A ile sie strasz juz od pp?nie masz udostepnionego wykresu ;)spokojnie zoabczysz,ze niedlugo sie uda,ja wiem,ze mozesz pomyslec,latwo sie mowi,tez tak myslalam i balam sie,ze teraz nie zajde tak szybko w ciaze,marteilam sie,ale wiesz co od 3 miesiecy jestem swiadkiem tu na forum jak jedna po drugiej pp zachodzi i uwierz mi,ze takie fora daja nadzieje i podnosza na duchu bedzie dobrze[/QUOTE
Staram sie od lutego...czytalam, ze po poronieniu szybciej jest zajsc w ciaze ale to chyba nie w moim przypadkucykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pelna_nadziei wrote:sysia. Miesiaczki mam co 30-31 dni.trudno jest okreslic owulacje ale staramy sie przytulac co 2 dni... lekarz dopiero wysle na jakies badania jak po roku czasu nie uda sie zajsc..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadziejo (lunka małpuję )
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury,3.html#23
tutaj chyba jest o mierzeniu temperatury jak masz pracę zmianową. Poczytaj sobie
ilonia1984, pelna_nadziei, s1985, Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:No Ilonka to super mnie pocieszyłaś Ja dopiero od 14 mogę zacząć. Ech a moze oleję lekarza i jutro jak mój przyjedzie to poserduszkujemy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:27
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyDziekuje wiaterku podczytywalam was jak konta nie mialam zalozonego i stwierdzilam, ze kto mnie nie wesprze jak osoba ktora to samo przezyla.. moja rodzina niestety tego nie rozumie...
Wiaterek, s1985, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
No ciekawe czy mój tak samo sobie pomyśli, on strasznie lubi słuchać lekarzy. Ale chyba faktycznie go przyszpilę, bedzie stęskniony to może się nie kapnie. Już pomijam że mi tak libido skoczyło że tylko bym się seksiła a tu zakaz
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Kochana ja po poronieniu to nawet cieżko mi było się przełamać żeby mojemu się dać dotknąć. Ostatnio nie powiem czasami robiłam to na siłę żeby było, a w tym miesiącu mam taką chcicę, że masakra, ale to chyba dlatego, że zakazany owoc smakuje najlepiej. A tak serio, zawsze lubiłam seks
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
To po @ zaczne co 2 dzien kizi mizi wiec chyba powinnam w celowac jezeli nie uda mi sie zakupic testow
ale 9 mam wizyte wiec bedzie to 11 dc zobaczymy bo na pewno bedzie musial mnie zbadac po poronieniu czy wszystko sie pogoilo i moze bedzie jakis pecherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:44
-
Wiaterek wrote:No ciekawe czy mój tak samo sobie pomyśli, on strasznie lubi słuchać lekarzy. Ale chyba faktycznie go przyszpilę, bedzie stęskniony to może się nie kapnie. Już pomijam że mi tak libido skoczyło że tylko bym się seksiła a tu zakaz
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pelna_nadziei wrote:zazdroszcze wam wysokiego libido, bo moje to jest bardzo male a wnet znikome2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18