Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Ja to chyba kwalifikuje się pod leczenie psychiatryczne. Śniło mi się, że zrobiłam siku, wstaje z kibelka a tam pępowina i spory zarodek... Masakra co za koszmar, aż obudziłam się z bólem głowyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry...myslalam,ze w nocy umre,plakalsm z bolu,2 paracetamole zjadlam i Dopiero puscilo Troche na fioletowej glosno o rygorze na lipcowkach 2016,wezcie zobaczcie sobie co dupa prowadzaca wymyslila,na 1 stronie jest a przedemna dzis ciezki dzien i ciezka noc do tego ta impreza na ktorej musze byc...przesranecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja juz po wypiciu tego świństwa fe fe od dzisiaj chyba nie lubie slodkosci
Agus ja tez mam coraz czesciej durne sny i czasem budze sie z płaczem
Chomiczku twoje maleństwo jest przecudne naprawde a miedzy nozkami hmmm jaki ogonek he he może to synusiek
Reniu wypoczywaj i szalej ostro
Ilonka to nocka przerabana naprawde, spokojnej imprezy Ci życze bo wierze ze bedzie Ci trudno normalnie funkcjonowac po takiej nocce.
A tak apropo witamy sie w 17tc:)Renia7910, Agnieszka0812, chomiczka, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
s1985 wrote:normalnie marzy mi sie takiego jeszcze u mnie w brzusiu zobaczyć, ale sie rozmarzyłam
Sysiu porobimy badania, znajdziemy przyczynę i następnym razem będzie dobrze. Choć dla mnie najwspanialszy będzie widok mojego dziecka po narodzinach a propo jesteś jeszcze na zwolnieniu? Ja tak ostatnio sobie pomyślałam że jak będziemy mieć te wyniki wszystkie to koło połowy lutego, początku marca będziemy się starać. Tym razem pewnie z lekami typu Clexane i Acard i raczej na leżąco ale wierzę w to, że dzięki temu zobaczę moje maleństwoRenia7910, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Witam sie i ja
Mój dzień kończy się ok 21, znużenie dopada mnie już po obiedzie. Najchętniej bym przespała ten okres
Ilonia, Zosia piękna i ustawiła się do zdjęcia w sam raz
Chomiczku, bobas cudo Jak ja chciałabym już być na tym etapie...
Aga i Monia, ale ten czas leci 16 i 17 tydzień. Brawo
Pucuś, a Ty kiedy wizytujesz?
Lunka, odpoczywaj póki możesz, chłopaki sobie poradzą
Kehlana, trzymam kciuki, zeby to jednak było to...
Renia, stosunkowo udanego wyjazdu Wracajcie we trójkę
Wiaterku, cieszę się, że masz już plan na najbliższe tygodnie i działasz
Syśka, a jak tam Wy?
Hiacynto, Marzusiu, stópko, co u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:00
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812, chomiczka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Sysiu porobimy badania, znajdziemy przyczynę i następnym razem będzie dobrze. Choć dla mnie najwspanialszy będzie widok mojego dziecka po narodzinach a propo jesteś jeszcze na zwolnieniu? Ja tak ostatnio sobie pomyślałam że jak będziemy mieć te wyniki wszystkie to koło połowy lutego, początku marca będziemy się starać. Tym razem pewnie z lekami typu Clexane i Acard i raczej na leżąco ale wierzę w to, że dzięki temu zobaczę moje maleństwo
Clexane już mówiłam mężowi że bedzie mi zastrzyki robił ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 08:54
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ilonia często jest tak, że nie mamy ochoty iść na imprezę a najlepiej się bawimy i tego Ci życzę! Choć ja w styczniu byłam z moim chlopem na imprezie firmowej, ja nie piłam, ale o dziwo mój chłop trzymał poziom, a właściwie pion bo bałam się, że się schla z kolegami i że będą popisy, ale nie
Bólu Ci współczuję, trzymaj się!ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Da się przeżyć. Tylko po jednym mam siniaka
Ale to trzeba umieć. Ja nie wiem jak sobie sama to będę wbijać. Mój mąż mówi ze jak nie będzie wskazań to po co to brać? Ale z tego co wiem to profilaktycznie dają po 2 poronieniachWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ale to trzeba umieć. Ja nie wiem jak sobie sama to będę wbijać. Mój mąż mówi ze jak nie będzie wskazań to po co to brać? Ale z tego co wiem to profilaktycznie dają po 2 poronieniach
s1985 lubi tę wiadomość
-
Na wątku o 3 poronieniach jest też jakaś Doktor z Lublina. Ode mnie do Lublina to dalej jest niż do Warszawy wiec jeśli coś to i tak pewnie do Wawy będę jeździć.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ale to trzeba umieć. Ja nie wiem jak sobie sama to będę wbijać. Mój mąż mówi ze jak nie będzie wskazań to po co to brać? Ale z tego co wiem to profilaktycznie dają po 2 poronieniachFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Ja dostałam już teraz, a poroniłam raz i też profilaktycznie. Ginka stwierdziła, że Acard może być za słaby i dała Clexane. Podobno czeka mnie kłucie do co najmniej 13tc. Zastrzyk robi się tak jak ovitrelle, tylko igła jest trochę grubsza. Najgorszy był poerwszy raz. Odkryłam, że na leżąco mniej szczypie
Mój mąż się boi igieł szkoda ze ja teraz nie dostałam profilaktycznie, może inaczej by się to skończyło.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Na wątku o 3 poronieniach jest też jakaś Doktor z Lublina. Ode mnie do Lublina to dalej jest niż do Warszawy wiec jeśli coś to i tak pewnie do Wawy będę jeździć.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kasiu dasz radę, wbrew pozorom to nie jest takie straszne bierzesz faldke i wbijasz albo z lewej albo z prawej strony troszkę niżej pępka. Mi czasami też sue robią siniaki ale to ze wzgledu, ze trafiam czasami na to samo miejsce kilka razy albo slabo przytrzymam faldke. No ja też nie mam wskazań bo wyniki ok ale jednak widać, ze coś to daje, a i doktor też mówił że po to dieta bez mleka i innych produktow zawierajacych mleko żeby naturalnie ta krzepliwosc krwi poprawić.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Wiaterek wrote:Mój mąż się boi igieł szkoda ze ja teraz nie dostałam profilaktycznie, może inaczej by się to skończyło.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość