Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stópka Kochana tutaj masz wpis Lili z innego wątku "Po mojej stronie są czynniki zwiększające ryzyko poronienia, u męża było rewelacyjne nasienie ilościowo, ale dokładne badania wykazały dużo martwych plemników w nasieniu więc i on się suplementował Androvit i Salfazin co a dzień na zmianę plus witamina A+E 4 tabletki dziennie. Udało się nam w pierwszym cyklu starań, póki co odpukać jest ok, ale jeszcze za wcześnie aby się cieszyć"
Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dziewczyny widzialam pierwszą stronę lipcowe mamusie 2016, no w szoku jestem jaki tam rygor. Obecność wpisywana jak w szkole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:12
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Stópko nie nastawiaj się negatywnie, Twój mąż na pewno bardzo przeżywa ale ukrywa to przed Tobą, tak jak Ty przed nim...Jeżeli będzie trzeba, to poprawicie jakość nasienia i doczekacie się pięknego dzidziusia. Jest jeden warunek nie możesz wątpić w swojego męża, nie możesz wątpić w Was! Musicie się wzajemnie wspierać, Kochać, szanować, może brzmi banalnie, ale absolutnie nie poddawaj się, bo przyczyna pewnie jest mniej skomplikowana niż się Wam wydaje. A dziś do przegryzania przed tv podrzucam małą ściągę
Wierzę Was i mocno kibicuję, jak Wszystkim na Naszym wątku!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e914e340e5ae.pngkehlana_miyu, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy
Aguś to ściągę dobrze znam, też już ją stosujemy od dłuższego czasuAle dzięki
Mam taką nadzieję, że przyczyna faktycznie jest mniej skomplikowana i tak sobie i M. to tłumaczę, że na wszystko jest jakaś rada i pomoc i że na pewno gin nam coś poradzi, a jak nie to będzie trzeba do tego androloga iść i zobaczymy co dalej. Myślę, że to nasze podłamanie, to poprostu wynik tego, że nie spodziewaliśmy się takiego obrotu spraw... Myślę, że ja bardziej zamknęłam się w tym wszystkim, jakby to był problem po mojej stronie, a on też pewnie się tego nie spodziewał i tak trochę jego ego ucierpiało...
Poza tym szczerze mówiąc, sama wczoraj głupio się czułam jak on poszedł na to badanie, jakoś tak dziwnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:31
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Dzien dobry!
Moja ulubiona Pani salowa zmieniła mi pościel,ulubiona polozna wczoraj zalozyla nowy wenflon i podala zastrzyki bezbolesnie,dzisiaj jest dzien szpitalnego spa,juz po prysznicu z peelingiem,paznokcie,krem,odzywka do włosów i głęboki relaks:)
Wyciagam podręcznik i zakuwam..
Mamy nowa dziewczynę na sali,lat18,jeżu,jak ja bylam taka maruda i czepialska w tym wieku,to wspolczuje mojemu ówczesnemu otoczeniu.Wszyscy są źli,w ogóle jedno wielkie zuoooo;)
Ale młoda jest,wyrośnie;)
Stopka, kochana z Ciebie żona,że masz takie podejście, sama znosisz trudy staran,ale mezowi nawet jednego badania chcialas oszczędzić
Ilonia,to mialysmy podobną noc,tylko że ja taki zestaw dostalam kroplowka i pitem magnez i magnez,całą noc..
Agnieszka0812, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
chomiczka wrote:Dziewczyny widzialam pierwszą stronę lipcowe mamusie 2016, no w szoku jestem jaki tam rygor. Obecność wpisywana jak w szkole
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Teraz spoglądałam na TVP ABC była przypowieść o Mądrości Salomona, pewnie kojarzycie, co miał zdecydować, której matki jest dziecko, no i co? Oczywiście ryczałam, to hormony mną żądzą
P.S. AnimowaneFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kurde faktycznie nieźle je poniosło tam na lipcówkach
StópkaNa pewno wszystko będzie dobrze, ważne że trochę tych żołnierzyków jest w całkiem niezłym stanie
Może ginekolog albo androlog zalecą Wam jakąś suplementację i na pewno się uda kochana
Zadbaj tylko o to żeby Twój mąż nie wmówił sobie że nie jest prawdziwym facetem czy jakieś podobne bzdury:) Wiesz jacy wrażliwi są chłopcy na tym punkcie
Wiaterek mega podoba mi się Twoja motywacja
Ja wizytuję we wtorek i na razię się nie martwię, ale pewnie we wtorek będę świrowaćAdaś już coraz mocniej kopie, potrafię już wyczuc z której strony jest, dzisiaj nawet miałam taki jakby większy brzuch po jednej stronie i nawet M. mógł wyczuć synka
Adaś często zmienia pozycje, raz jest tuż pod pępkiem po lewej, raz po prawej i bardzo rzadko kładzie się na dole brzuszka. Niektóre ruchy już czuję trzymając rękę na brzuchu, jednak nigdy nie udaje mi się dobudzić M. na czas bo to zazwyczaj wieczorem jak M. już zdjąży zasnąć..
Renia mam nadzieję ze u Was na wycieczce lepsza pogoda niż u nas, bo u nas od rana leje
Agnieszka0812, Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
niezapominajka wrote:Ogarnęłam już chatę, poleciałam na ryneczek po zakupy, ugotowałam ogórkową (mam chcicę na same kwaśne smaki - kapucha kiszona, mandarynki, ogórkowa... będzie chłopak
) A teraz mam zasłuzony wypoczynek
pucek, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Byłam wczoraj u mamy. Mówi że zrobiła barszcz czerwony na buraczkach i krakusku. Coś jej się ten krakusek podejrzany wydawał, że chyba zepsuty bo coś tak malinami smakował i słabo farbił. Dała mi do spróbowania ten barszcz. Wiecie co się okazało - miała w lodówce sok malinowy od babci w butelce krakuska i to z niego zrobiła ten barszcz. Śmiechu było że w całym bloku słyszeli
Ot tak na poprawę nastoju. 10 km ode mnie spadł śnieg w nocy brrrr... Dziś w nocy ma być u mnie.. nie lubie...
Stópka ja się nie znam ale jak na moje oko to te wyniki nie są takie złe. Lepiej mało, a zdrowe i zwinne, niż dużo a byle jakie. Brawo dla twojego męża że się poddał badaniu, bo dla facetów to oczywiste że mają super plemniki co bardzo często mija się z prawdą..pucek, Agnieszka0812, Stópka, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Luna smacznego
Mnie jakos sushi nie kręci, jadłam raz tak żeby spróbować i było smaczne, ale to nie moje smaki.. Jakbym miała możliwość zamówienia mięsa zamiast sushi to wybrałabym mięso
Albo barszcz malinowy
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Luna smacznego
Mnie jakos sushi nie kręci, jadłam raz tak żeby spróbować i było smaczne, ale to nie moje smaki.. Jakbym miała możliwość zamówienia mięsa zamiast sushi to wybrałabym mięso
Albo barszcz malinowy
pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Przyszła mi ta mata edukacyjna dla bratanka na chrzciny
W sumie całkiem fajna. Pamiętam że moja chrześnica uwielbiała się bawić na macie
Mam nadzieję tylko że to dobry pomysł na chrzciny
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...