Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy szafę z lustrami co prawda nie obok łóżka, ale jak otworzymy drzwiczki to idealnie można wycelować tak, że się widzimy

Czasami też M. 'opiera' mnie o lustro
Taka pozycja ma swoje zalety, jednak wadą jest że M. nie wytrzymuje w niej długo
nick nieaktualny, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
To może chociaż jakieś półki na książkiWiaterek wrote:Sam materac był nieco mniejszy. Szczerze to myslalam ze jeszcze mi się tam.zmieści regał na książki bo mamy ich mnóstwo, i komoda ale nie ma szans

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Coś wymyśle z tymi półkami, albo regał wąski jakiś? No zobaczę. A lustrami szafie to super pomysł choć kiedyś jak miałam plany mieszkania to mi się na suficie marzyly lustra
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek, my też myśleliśmy o lustrach w suficie, ale czasami szuka się innych rozwiązań, kiedy księgowy patrzy już krzywym okiem
Ale uważam, że lustra w naszej szafie są po prostu super :d

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Bo to jest tak wszystko pięknie w planach a potem się patrzy ile to wszystko kosztuje i z wielu rzeczy trzeba zrezygnować. Ponad rok już mieszkamy i nadal kilku rzeczy brakuje. I tak stopniowo dokupujemy. W grudniu planowaliśmy dywan ale zobaczymy jak z pieniędzmi będzie
pucek lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
My teraz kupiliśmy regał nad telewizor, trzy półki sześcienne i taki obraz dzielony na 3 nad sofę. W przyszłym miesiącu zmywarka i montaż szafy w przedpokoju a od stycznia może już coś dla Adasia i jakiś dywan bo też nam brakuje

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja mam to wszystko już wymyślone tylko dziecka brak. Nie będę się łamac bo musze być silna żeby walczyć o swoje szczęście.
pucek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Kochana, ale wiesz, to że masz wymyślone... Koloru ścian przecież nie zaplanujesz, chyba że jakiś uniwersalny
Poza tym wiesz, może akurat zmieni Ci się koncepcja nagle
A dziecko na pewno będzie!

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Kolor szaro biały. No taka mam jakąś koncepcje romantyczna na ten pokój. Mam bardzo kolorowo w mieszkanou i kilka kolorów juz bym.wymieniła i to zrobię na pewno
4 Aniołki -
Ja niestety mam na razie tylko 2 pokoje, więc małemu urządzamy tylko kącik w naszej sypialni, mam nadzieję że zanim całkiem podrośnie uda nam się kupić drugie, większe mieszkanie
Ojjj to wtedy mu będę urządzać

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
My jak kupowalismy to szukaliśmy 3 pokoi. Mam trochę problem z urządzaniem bo wszystkie okna balkonowe i ciężko coś pod ścianami ułożyć. Ale salon mi dosyć fajny wyszedł choć jeszcze obrazka nad komoda mi brakuje. Kuchnia w kolorze zielonym, ale wiecie jakim, takie modne są teraz zielone jasne kolory
zrobiłabym Wam zdjęcie ale mam syf straszny a Sprzątać mi się dziś nie chce
4 Aniołki -
My to tak.. spontanicznie kupiliśmy to mieszkanie i na szybko i wystarczyło nam tylko na 2 pokoje, ale za to mamy duży salon i dużą sypialnię
Ale na pewno będziemy zmieniać mieszkanie, bo nie chcemy rezygnować z oddzielnej sypialni
No chyba że nasza sytuacja się jakoś strasznie pogorszy to wtedy z sypialni zrobi się dziecięcy.. Ja to mam w zasadzie wszystkie meble w bieli i kolorze dąb sonoma, ściany w salonie takie biało-szare i jedna żółta
sypialnia taka pastelowa, miętowo różowa:)

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Właśnie ja moja sypialnie strasznie Lubie choć oczywiście zmieniłabym juz jeden kolor ściany
dobrze ze męża bym jeszcze nie zmieniła bo kurcze połowę mieszkania bym już przemalowala
pucek, nick nieaktualny, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny