Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy szafę z lustrami co prawda nie obok łóżka, ale jak otworzymy drzwiczki to idealnie można wycelować tak, że się widzimy Czasami też M. 'opiera' mnie o lustro Taka pozycja ma swoje zalety, jednak wadą jest że M. nie wytrzymuje w niej długo
Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Sam materac był nieco mniejszy. Szczerze to myslalam ze jeszcze mi się tam.zmieści regał na książki bo mamy ich mnóstwo, i komoda ale nie ma szans
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Coś wymyśle z tymi półkami, albo regał wąski jakiś? No zobaczę. A lustrami szafie to super pomysł choć kiedyś jak miałam plany mieszkania to mi się na suficie marzyly lustra
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek, my też myśleliśmy o lustrach w suficie, ale czasami szuka się innych rozwiązań, kiedy księgowy patrzy już krzywym okiem Ale uważam, że lustra w naszej szafie są po prostu super :d
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Bo to jest tak wszystko pięknie w planach a potem się patrzy ile to wszystko kosztuje i z wielu rzeczy trzeba zrezygnować. Ponad rok już mieszkamy i nadal kilku rzeczy brakuje. I tak stopniowo dokupujemy. W grudniu planowaliśmy dywan ale zobaczymy jak z pieniędzmi będzie
pucek lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
My teraz kupiliśmy regał nad telewizor, trzy półki sześcienne i taki obraz dzielony na 3 nad sofę. W przyszłym miesiącu zmywarka i montaż szafy w przedpokoju a od stycznia może już coś dla Adasia i jakiś dywan bo też nam brakuje
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja mam to wszystko już wymyślone tylko dziecka brak. Nie będę się łamac bo musze być silna żeby walczyć o swoje szczęście.
pucek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Kochana, ale wiesz, to że masz wymyślone... Koloru ścian przecież nie zaplanujesz, chyba że jakiś uniwersalny Poza tym wiesz, może akurat zmieni Ci się koncepcja nagle A dziecko na pewno będzie!
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Kolor szaro biały. No taka mam jakąś koncepcje romantyczna na ten pokój. Mam bardzo kolorowo w mieszkanou i kilka kolorów juz bym.wymieniła i to zrobię na pewnoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Ja niestety mam na razie tylko 2 pokoje, więc małemu urządzamy tylko kącik w naszej sypialni, mam nadzieję że zanim całkiem podrośnie uda nam się kupić drugie, większe mieszkanie Ojjj to wtedy mu będę urządzać
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
My jak kupowalismy to szukaliśmy 3 pokoi. Mam trochę problem z urządzaniem bo wszystkie okna balkonowe i ciężko coś pod ścianami ułożyć. Ale salon mi dosyć fajny wyszedł choć jeszcze obrazka nad komoda mi brakuje. Kuchnia w kolorze zielonym, ale wiecie jakim, takie modne są teraz zielone jasne kolory zrobiłabym Wam zdjęcie ale mam syf straszny a Sprzątać mi się dziś nie chce
4 Aniołki -
My to tak.. spontanicznie kupiliśmy to mieszkanie i na szybko i wystarczyło nam tylko na 2 pokoje, ale za to mamy duży salon i dużą sypialnię Ale na pewno będziemy zmieniać mieszkanie, bo nie chcemy rezygnować z oddzielnej sypialni No chyba że nasza sytuacja się jakoś strasznie pogorszy to wtedy z sypialni zrobi się dziecięcy.. Ja to mam w zasadzie wszystkie meble w bieli i kolorze dąb sonoma, ściany w salonie takie biało-szare i jedna żółta sypialnia taka pastelowa, miętowo różowa:)
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Właśnie ja moja sypialnie strasznie Lubie choć oczywiście zmieniłabym juz jeden kolor ściany dobrze ze męża bym jeszcze nie zmieniła bo kurcze połowę mieszkania bym już przemalowala
pucek, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny