Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Przyszła mi ta mata edukacyjna dla bratanka na chrzciny W sumie całkiem fajna. Pamiętam że moja chrześnica uwielbiała się bawić na macie Mam nadzieję tylko że to dobry pomysł na chrzciny
pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
A czy prezent dobry,to Ty Pucus wiesz najlepiej,bo w kazdej rodzinie to jest onaczej..ja na chrzest dawalam pieniądze i do tego książkę album moje pierwsze 5lat..a wahalam się czy zamiast książki nie kupić zlotej zawieszki z data urodzin,lub chrztu..
Ale w moich stronach zawsze bylo ze daje sie pieniądze, a ze buntowalam sie ze to zadna pamiątka, to jeszcze ta książka do tego.Z maty ucieszy się chrzesniak:)a to wazne;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:23
-
Z dziewczynkami jest łatwiej... Nie ma problemu jak dostanie trzy zawieszki i dwie pary kolczyków Pieniędzy nie chciałam dawać, bo już moja siostra wpadła na taki pomysł.. Medalik i łańcuszek tradycyjnie kupiła moja mama, nie wiem co rodzina z drugiej strony kupuje, więc stwierdziłam że może fajnie jak chociaż jedną zabawkę dostanie. Mojemu M. to się nie podoba, bo on generalnie wyznaje FSM więc uważa, że skoro już chrzczą to dziecko, to powinnam mu kupić różaniec, modlitewnik czy coś w tym stylu Ale jak o tym rozmawiałam z bratem to mnie wyśmiał tak, że w całym bloku go było chyba słychać Więc zdecydowałam się na matę i na ładną pamiątkę chrztu taką ręcznie robioną
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No i właśnie, trzeba do rodzinu dopasować.
U nas na chrzest i na wesele zawsze pieniądze i to kazdy..
To może się takie smutne wydawać, ze kasa to tak bezosobowo,ale z drugiej strony rodzice wiedzą w co zainwestowac..my młodemu zalozylismy lokatę po chrzcie,teraz z mezem dokladamy kazda większą sumę jaką dostanie komunia urodziny itp,jak bedzie mial już odpowiedni wiek i SENSOWNY PLAN;) to je dostanie..
Sensowny plan to dosc okrojone pojęcie w moim mniemaniu,ale myślę (wierzę) ze syn bedzie na tyle ogarnięty;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:32
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ty mi tu nawet nie mów, że mi ktoś podkosi pomysł na bransoletke/naszyjnik z zawieszka z grawerem,bo ja zaraz na roczek to będę kupować, jak ktos taki numer wykreci matce chrzestenj(mnie)to ja się z nimi policze;)!
-
Oni chcieli w ogóle żeby mój M. był chrzestnym, ale on się nie zgodził, bo nie godziłoby się to z jego przekonaniami. Moja mama jak to usłyszała to myślałam że padnę Potem się mnie wypytywała czy my chcemy chrzcić dziecko i w ogóle (mimo że mówiłam jej np, że ślub będzie tylko cywilny)
Czasami to normalnie trudne sprawy
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Bransoletka z grawerem to super pomysł dla dziewczynki. W ogóle.. Na urodziny, święta i w ogóle to dziewczynce łatwiej coś kupić.. Moja chrześnica (8lat) to teraz najbardziej sięcieszy z kosmetyków i ubrań ;p
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Bransoletka z grawerem to super pomysł dla dziewczynki. W ogóle.. Na urodziny, święta i w ogóle to dziewczynce łatwiej coś kupić.. Moja chrześnica (8lat) to teraz najbardziej sięcieszy z kosmetyków i ubrań ;p
-
700 stron idę uczcić tortem z bitą śmietaną i owocami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15684cee963d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:32
niezapominajka, pucek, Stópka, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agus ale smaka narobilas tym tortem u mnie dzisiaj tylko babeczka z owocami bedzie na kolacje bo po tej dawce glukozy jeszcze nie moge dojsc do siebie
Klaudia zaraz na urodziny kolezanki leci a my mamy seans filmowy z mężusiem
Milego popoludniaAgnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
O jeżu,ja chcę ten tort!
Aga sama pieklas?
Dziewczynh od godziny wybieram rodzinę ze szlachetnej paczki..
Strasznie ciężko mi idzie.. Choć wiele jest tutaj sytuacji,ktore osobiscie mnie wkurzaja..ale taka jestem,ciezki charakter..
Chyba w tym roku pomoge komus starszemu..pucek, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Nie piekłam kupiłam, poprawilam krupnikiem poschylałam się i mi nie dobrze...
Lunka myślę, że to bardzo dobry pomysł żeby pomóc starszym ludziom! -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/664372f2994d.jpg
Dzisiejszy nabytek
Iiiiiii nie do końca widać ale ogólnie wyszło lepiej niż się spodziewałam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ce20fb81b54.jpgmonilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki