Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja cały czas jestem, staram się czytać w miarę na bieżąco. I to, że nie piszę zawsze tyle ile bym chciała nie wynika z tego, że o Was nie myślę.
Doskonale rozumiem Ilonie, bo też czuję się jak stara schorowana zrzęda...
Ciąże z chłopakami fruwalam mimo codziennych wymiotów. Dziś np głowa pęka, zawroty i krew z nosa. Teraz przelezalam cały dzień pod kołdra i wcale nie jest mi lepiej, nie zawsze mam siłę coś mądrego napisać, a przynajmniej nie głupiego.
Lunka super, że już w domku, śliczny Lunek
Pucusiu czekamy na sesję
Myślę też o Hiacyntce, pełnej nadziei, Roksie,o wszystkich ciężarówkach, starających i diagnozujacych.
Wiem, że nie muszę się Wam tłumaczyć, bo rozumiecie, ale sama czułam taką potrzebę.
pucek, chomiczka, Renia7910, ilonia1984, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyI my Cię kochana rozumiemy . Z całego naszego towarzystwa to ja i Rudzik jesteśmy najstarsze i czasami mocno się zastanawiam jak to będzie, skoro już teraz mam tak słabą kondycję. Jednak nie bez powodów mówią że to już zbliża się ostatni czas na ciążę, najpewniej mają na myśli właśnie to co ty i Ilonia przechodzicie. Opieka nad 2 chłopakami sama w sobie jest wyczerpująca więc odpoczywaj ile możesz. My wiemy że o nas myślisz
pucek, ilonia1984, Agnieszka0812, chomiczka, Stópka lubią tę wiadomość
-
Aga, każda z nas ma czasami gorszy dzień, kiedy nie chce się wchodzić nawet na forum...Jeszcze ta pogoda dobija.. Nie dziwię się że masz dziś leżący dzień Też bym chciała przespać cały dzień a tu trzeba do lekarza Właśnie skończyłam coginekologiczne strzyżenie :p
Renia7910, niezapominajka, monilia84, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucuś trzymam kciuki
Luncia prześliczne te twoje maleństwo super, że już wyszłam, wypoczywaj w domku i się nie przemęczaj
Aguś ja też czuje się taka bez siły w tej ciąży, nei wiem czemu, stres pewnie też robi swoje, chciałabym poczuć wkońcu ulgę i cieszyć się tym robaczkiem w brzuszku, ale ciagle mam jakieś ale.
Szkoła Klaudii mnie wkurza, bo ciągle muszę się z nią uczyć, dzień w dzień, tyle im zadają że już mam dość tej jej nauczycielki, dobrze że Klaudia to jakoś psychicznie wytrzymuje, bo ja nie. Wiecznie coś.
W pracy zapierd..... bo do 25.11 musimy VAT zrobić ale już prawie całą swoją działkę zrobiłam teraz pora na koleżankę. Powoli do inwentaryzacji się przygotowujemy także też coś muszę pomoc i jak wracam do domu to czuje się wypompowana.
pucek, Renia7910, Agnieszka0812, chomiczka, Stópka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
No to ja gotowa do lekarza Czekam tylko na prawiemęża i zaraz jedziemy Jeszcze tylko coś zjem i wychodzimy Trzymajcie kciuczki
Agnieszka0812, chomiczka, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Nie Teraz idę do mojego na normalnąwizytę. Połókowe mam 9.12
Lepiej się czuję, dzięki dziewczynki
Chłop pojechał na pocztę, bo przyszły do mnie wczoraj paczki jak mnie nie było
Stanik większy, piżamki ciążowe i ...nie śmiejta się laktator kupiłam na all za 50 zł z medelichomiczka, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyA ja właśnie usłyszałam kazanie od mamy że to niedopuszczalne aby J zadecydował gdzie i z kim idziemy na sylwestra i zarezerwował bilety mimo że jeszcze nie mam grafiku. Ona na przekór zostałaby w domu. I nie mogło jej się w głowie pomieścić że ja też chcę iść się pobawić. Przecież będę miała nową pracę i ślub za pasem więc trzeba ostrożnie. I już mój dobry humor się ulotnił
Pucusia czekamy na dobre wieści -
nick nieaktualny
-
Ja tez mam smaka na jakas salatke ale nie chce mi sie robic
Zaraz jedziemy do tesciowej w odwiedziny i chyba sama brzuchol zauwazy
Agus gratuluje zakupkow
Pucusiu czekamyRenia7910, Stópka, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Renia,a ja bym chciala cofnąć czas,zeby nikt nie wiedział ze jwstem w ciąży. Moja podla teściowa poszla o krok dalej.
Dzisiaj odebralam syna ze szkoły i dowiedzialam się, że wie o ciąży, od babci i ze nie on jeden,dokładnie mi zacytował co babcia powiedziala wszystkim,na imprezie rodzinnej...lacznie z jakimis gowniarzami kuzynami Michała i jej kolezankami wszysxy znają szczegoly mijej ciąży, stan zagrożenia itp.
Dodajac do tego fakt,ze w domu zastalam gruz,a moj syn ma goraczke i ledwo mowi,trzese się całą i nie moge pozbierac..czy ja mige stosowac jakies suplementy nabuspokojenie?
Albo pic chociaz zioła? Bo boje się ze moje nerwy nad ktorymi nie panuje, zrobia krzywdę mojemu dzidcku.. -
Lunka tulę Cię mocno i doskonale rozumiem sytuacje z teściową... szkoda, że w sumie "bliscy" ludzie nie potrafią uszanować naszej prywatności...
Pucek, to jednak Matylda?
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Moja teściowa właśnie się dowiedziała, czekam na telefon od niej
Ja mam ochotę na sajgonki
Renia na szczęście Twoja mama nie jest na Twoim miejscu, na serio nie bierz tego do siebie. Szkoda Waszego zdrowia, a ja właśnie bym poszła i świetnie się bawiła! :*Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15