Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka ja pier**** co za babsztyl!
Zaparz sobie dwie melisy, 15 minut pod przykryciem. Możesz jeszcze pić melisę w syropie, co prawda na bazie alkoholu, ale ja w swoim czasie 1 butelkę miałam zawsze pod ręką, w pierwszej ciąży stosowałam validol, ale chyba po 12 tc.
Pucuś MatyldaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga to teraz narobiłaś smaka no i czekamy na relacje z reakcji teściowej
Renia, mama się nie przejmuj. Szykuje kiecke i pantofle i udanej zabawy. W domu jeszcze będziecie mieli czas posiedzieć... Jak macie możliwość, to nawet się nie zastanawiaj jak masz ochotę się pobawićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 18:48
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Renia,moja mama tez moglaby tak zareagowac..czasem tak ma,ze wyraza takie zdziwienie,bo egzaminy bo maciek,bo mamy remont ktory pichlania kase,bo cos tam..i jakby nie rozumie takiej zwyczajnej potrzeby..nic to..mamy nie zawsze rozumieja i nie muszą. To Twoja i J. Sprawa..
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
I tak czeka mnie wyjazd do apteki,po leki dla mlodego..ma goraczke i wlasnie zjada kolacje(na szczescie miał apetyt i poprosil o kotleta z biraczkami) ciepla kąpiel i do łóżka.. Wiec melise sobie też kupie,w sunie mama ma wino melisowe ..boje ske bo nerwy dzis straszne mna szarpia,a tyle jest spraw,ktorych nie mozna odpuscic
Mam nadzieje że Lunus tego tak nie czuje:(
Wiecie jak mi smutno, ze nie moglam swojemu synkowi sama powiedziec:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 19:04
-
nick nieaktualnyTutaj w dużej mierze chodziło o to że J zarezerwował bez konsultacji ze mną. Fakt, wkurzył mnie tym ale idziemy z ludźmi z którymi spędzamy urlopy, supe zgrana paczka, sami do mnie wydzwaniali pytali o grafik. O tyle śmieszna reakcja mamy że całkowicie jest podporządkowana tacie i jego humorom. No i na dodatek w ogóle nie lubi się bawić więc ja też nie powinnam bo ślub bo święta bo bla bla bla, tak jak Twoja mama Lunka.
I zgadzam się z wami - to moja sprawa. J już usłyszał co o tym myślę i wie że w razie czego to on jest stratny ale poza tym to cieszę się że chcą abyśmy poszli z nimi i miło spędzili czas. Nawet kieckę juz mam i do tego nie widać w niej zbytnio że przytyłam hehehAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Tutaj w dużej mierze chodziło o to że J zarezerwował bez konsultacji ze mną. Fakt, wkurzył mnie tym ale idziemy z ludźmi z którymi spędzamy urlopy, supe zgrana paczka, sami do mnie wydzwaniali pytali o grafik. O tyle śmieszna reakcja mamy że całkowicie jest podporządkowana tacie i jego humorom. No i na dodatek w ogóle nie lubi się bawić więc ja też nie powinnam bo ślub bo święta bo bla bla bla, tak jak Twoja mama Lunka.
I zgadzam się z wami - to moja sprawa. J już usłyszał co o tym myślę i wie że w razie czego to on jest stratny ale poza tym to cieszę się że chcą abyśmy poszli z nimi i miło spędzili czas. Nawet kieckę juz mam i do tego nie widać w niej zbytnio że przytyłam heheh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlatego powiedzialam mężowi ze lepiej niech ona do mnie nie dzwoni i ze to sie musi zmienic wszystko mu wygarnelam,ta sytuacje z moim szlafrokiem i to jak powiedziala ojcu michalabze stracilismy dziecko,bo chciala go zmiekczyc zeby wyciągnąć cos w swojej sprawie i ze teraz zrobila to samo,ze mam dość i ze jej juz nie zaufam i ze nie chce jej widywac.
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Tak, będę pracować w systemie zmianowym. Na chwilę obecną wiem że 01.01 będę mieć albo na 6 rano albo na 6 wieczór.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Luna okropna ta Twoja teściowa, no jakim prawem ona to wszystko robi, czy ona nie ma serca? Co za baba! Reniu a rozmawialiscie wczesniej o sylwestrze czy Twoj sam bez zadnych wczesniejszych ustalen tak zrobil? Pucus ale numer, to juz Matylda na 100%? my nic nie mowilismy tesciom bo moim zdaniem tesciowa i siostry mohego maja za dlugi jezyk ale moj był tam ostatnio i chyba powiedzial ze bedziemy miec dziecko a tesciowa mowi mu ze sie domyslila bo z kosciola wychodzilam. U nas na wsi to ludzie nie maja o czym gadac i kazdego trzeba obgadac a jak wychodzi z kosciola to w ciazy pewnie.
Renia7910, Stópka, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:J podjął temat wcześniej ale ja nie chciałam niczego rezerwować bo nie wiedziałam jak tam ze zmianami będzie. To jest globalna korporacja i pracują cały czas w różnych strefach czasowych.
Agnieszka0812, chomiczka, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Mógł sie z Tobą skonsultować ale z drugiej strony fajnie, że idziecie na imprezę
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyNo mam nadzieję że ta korporacja będzie lepsza niż rodzinny twór krajowy, masakra co się tam działo...
J wiedział że ja nie znam zmian jeszcze i rozmawiał o tym z tymi znajomymi a oni żeby mieć pewność że na pewno będziemy z nimi jeśli zmiany mi podpasują to sami zarezerwowali, a jak ja nie dam rady z pracą to ktoś inny awaryjnie będzie na nasze miejsce. Niby OK ale i tak się wściekłam, ale już mi złość przeszła i tak jak pisałam, już mam kieckę wyszczuplającąkehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Hej hej już jestem, nie dodawałam jeszcze foty bo tym razem nie dostałam wydruku tylko płytkę z trzema krótkimi filmikami i trzema zdjęciami. Lekarz nie zmierzył Pucka, bo mówi, że teraz to najważniejsze żeby obejrzeć serduszko, mózg, kościec, że w 1 trym najważniejsze jest mierzenie bo wtedy widać czy dzidziuś się prawidłowo rozwija, bo w 1 trym to wszystkie prawie przebiegaja tak samo, a potem to już każda indywidualnie, wiec nie ma sensu mierzyć za każdym razem. Obejrzał go/ją dokładnie i stwierdził że jednak jakby miał kupować ciuszki, to jednak różowe M. się ucieszył bo jest szansa że będzie mógł się bawić kucykami Dzidziol bardzo się ruszał na badaniu, gładził się rączkami po buźce, wsadzało do ust paluszki, machało Zrost się rozciąga razem z macicą więc jest okej Mówiłam też lekarzowi o spięciach brzucha, dostałam nospe, magnez i nakaz oszczędzania się i zero gwałtownych ruchów, szyjka okej Następna wizyta u niego 15.12 ale muszę za tydzień zadzwonić i wyspowiadać się ile miałam spięć przez ten tydzień.
A oto dzidziol
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b171c5b770a8.jpgAgnieszka0812, chomiczka, Renia7910, Stópka, monilia84, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...