Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zresztą któraś mówiła ze po poronieniu wszystko się przestawia. Klucia nie wtedy kiedy mają być. Spokojnie, mierz temperaturę rób testy i serduszka a na pewno trafisz;-)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Wysłałam siostrze zdjęcie testów, mieliśmy do nich jechać w ten weekend, ale zrezygnowalismy, bo to 250 km
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Puculku,jak mnie czytasz to powiem Ci,ze zazdroszcze Ci tego leżenia i spokoju,ze Twoje maleństwo w dobrych rekach:)
No teraz juz naprawdę nie możesz sie niczego bać!
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Juz to plamienie jest znacznie mniejsze... To chyba dobrze co... W pracy jak koleżance powiedziałam to powiedziała żebym dala znać co i jak bo nie wie jak z grafikiem.. Eeee say whaat?
lunadelrospo lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:Juz to plamienie jest znacznie mniejsze... To chyba dobrze co... W pracy jak koleżance powiedziałam to powiedziała żebym dala znać co i jak bo nie wie jak z grafikiem.. Eeee say whaat?
Masz rację, co ma być to będzie ale negatywne emocje też mogą Pucusia osłabić tak więc głowa do góry i relax buziaki -
No lekarze tez mi to tlumaczyli. Mój cudowny gin powiedzial "niech Pani sobie kupi do szpitala jakas claudie olivie albo inny odmozdzacz żeby pani zajela głowę czymś innym, mniej skomplikowanym"
Dzisiaj w ogóle kazalam mu wylaczyc monitor na czas badania bo balam się co tam zobaczę no i on okej nie ma sprawy. Bada bada i mówi oo serduszko bije ... A ja ze cooo? Ja myślała ze tam juz nic nie ma. Niech pan wlaczy ten monitor :p biedny musial jwszcze szukac pilota po gabinecie ale wlaczylRenia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Ja tam sobie odejme a dam dzieciakom byle bym je miała
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Aaa widzisz ja się nie znam
Pucek kiedyś miałam dentystę co się nazywał Wiercioch wiec tez adekwatne do zawodu, ale nie był zbyt dobrys1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No to tak w temacie - nazwisko mojego szefa po chińsku znaczy świnia
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Sysia,udoskonalilam gluta o lyzke oleju lnianego;)
Jeszcze bardziej niezjadliwe ale +50do skutecznosci;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18