Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli chodzi o szycie to przy drugim porodzie, lekko jeszcze byłam w szoku i jak gin mnie szył to poprosiłam go żeby zrobił prezent mężowi i załapał o jedno oczko więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 15:28
Renia7910, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja oczywiście wpatruję się w ten mój wykres i próbuję wróżyć jak z fusów... Mam nieznaczny spadek temp w porównaniu do wczoraj i doła lekkiego mam, pewnie znów się nie udało. Wiem, wiem, zaraz dostanę po uszach że za wcześnie. I co z tego, smutno mi
-
Renia7910 wrote:A ja oczywiście wpatruję się w ten mój wykres i próbuję wróżyć jak z fusów... Mam nieznaczny spadek temp w porównaniu do wczoraj i doła lekkiego mam, pewnie znów się nie udało. Wiem, wiem, zaraz dostanę po uszach że za wcześnie. I co z tego, smutno mi
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:u mnie z testowanie we wrześniu nici .. znowu .. brzuch mnie już Ridźowo boli więc huja z tego
s1985 lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja w ogóle mało piję..staram sie zmuszac do picia,ale wiem też że ze względu na testy nie mogę za wiele..
Zobaczymy,zrobię dzisiaj kolejny test,skoro zaczęło mnie bolec..
Tylko że wy wszystkie mialyscie jakies spadkk przed ovu,a moja temperatura niby ciagle ta sama,a dzis sie podniosla o 1,co tez ovu nie zwiastuje..