Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi nic jeszcze nawet nie przyszlo,wiec nie wiem nic,to bedziesz musiala pisac znowu podanie,bez jaj niech placa...musza,ua narazie czekam grzecznie na jakas odpowiedz,a kiedy dostalas? Bo ja zlozylam z tydzien.po tobie jakos,jak nie wiecej;) a ja przedwczoraj poszlam na silownie,sa tam trenigi dla kobiet w ciazy
Dzis kupilam karnet,mialam dzis isc ale mam zakwasy,od 3 dni jestem tez na diecie bez cukrowej,ciastka i slodycze zastapilam suszonymi owocami i platkami pelnozbozowymi,narazie sie trzymam 79 kg to przegina 10 kg na.plusie i mega celulit,wole zadbac o siebie teraz bo potem bedzie ciezko dojsc do siebie tym bardziej,ze jeszcze 4 miesiace ciazy,wiec trxymajcie kciuki za mnia zebym wytrwala,nie mam zamiaru przesadzac,ale nie moge dopuscic do przytycia kolejnych 10 kg bo wazac 90 kg bede toczaca sie kulka,jem pelno warzyw owocow zamiast slodyczy,reszte posilkow pozostalo po staremu no i zamiast bialego chleba razowy...wiem,ze pozno zadbalam o to diete,ale lepiej pozniej niz wcaleWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:13
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agnieszka0812 wrote:Ilonia ja decyzję dostałam w tamten poniedziałek, a dzisiaj wyjaśnienie...cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No to ja tez juz powinnam miec decyzjie,ale maja czas do miesiaca,wiec wcale sie tym nie przejmuje,zobaczymy
Burdel w tym Zusie jak i w całym krajuilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa miałam nieszczęście trafić do naprotechnologa, to ten koleś co mi cytologię tak pobrał i powiedział że ja zabiłam Tadzia. W trakcie "leczenia" brałam po 21 tabletek dziennie, z czego większość to suplementy diety a reszta "na wszelki wypadek", jak np.lek na obniżenie poziomu cukru. Ostatni raz gdy go widziałam"na wszelki wypadek" przepisał mi leki na tarczycę mimo że mówiłam mu że badania są w normie. Generalnie co wizyta wynajdował jakieś sensacyjne rzeczy w mojej macicy i doprowadzał mnie do łez mówiąc ile chorób w sobie noszę.
Nie powiem że ta metoda jest zła bo wielu ludziom pomaga, może ja trafiłam na niedouka. W sumie teraz faszeruję J suplementami których wykaz można tutaj znaleźć na forach, a które pokrywają się z tym co nam ten człowiek zapisywał. Na horyzoncie czai się wizyta u innego specjalisty, który również przy okazji zwie się naprotechnologiem. Będę miała porównanie to napiszę więcej.
Jedno co mi nie pasowało to ogromne koszta diagnostyki. Za wszystko płaciłyśmy sami, namawiał też na testy nietolerancji pokarmowych - bagatela 450 zł, ale cała diagnostyka skupiona była na mnie. J tylko 2 razy zrobił badanie nasienia. Z wynikiem takim jak kiedyś pisałam. I ten lekarz nie potrafił pomóc poza zaleceniem przyjmowania cynku.Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka mi właśnie ostatnio mówiła o naprotechnologu. Ona stara się z mężem już 2 lata. Z nim w porządku, a ona ma zespół policystycznych jajników i zero własnej owulacji. Teraz przynajmniej ma stymulowaną owulację i jakiekolwiek szanse na dziecko. Ponoc zajmują się też poronieniami ale o tym jeszcze nie zdążyłam dobrze poczytać Ta koleżanka jest zachwycona lekarzem i metodami leczenia, choć faktycznie przynzaje, że to drogi interes. Ale czego się nie robi żeby miec ten mały skarb?
Renia7910, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Hej my juz po wizycie siusiaczek zdrowiutki
Powiedzielismy tez Klaudii o braciszku jest przeszczesliwa juz imie wymyslas1985, Wiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hej my juz po wizycie siusiaczek zdrowiutki
Powiedzielismy tez Klaudii o braciszku jest przeszczesliwa juz imie wymyslaAgnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Imie na razie jej powiedzialam jakie my wymyślilismy czyli: Kacper, Dawid, Michal i Krzyś i Kacperek jej sie spodobal najbardziej ale powiedziala ze musi jeszcze pomyslec. Bedzie miala myślącą nocke
Renia7910, chomiczka, Agnieszka0812, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny