Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysia nie chcę tam pisać na tym drugi wątku żeby się nie wcinać. Rożne są ceny tych badań. Tak żeby Ci podpowiedzieć to popatrz sobie w cennikach szpitali. U mnie roznica jest nawet 50 zl na jednym badaniu wiec praktycznie zaplacilam sporo mniej. Ja robilam wiecej bo jeszcze wszystkie mutacje na krzepliwoscWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Sysia nie chcę tam pisać na tym drugi wątku żeby się nie wcinać. Rożne są ceny tych badań. Tak żeby Ci podpowiedzieć to popatrz sobie w cennikach szpitali. U mnie roznica jest nawet 50 zl na jednym badaniu wiec praktycznie zaplacilam sporo mniej. Ja robilam wiecej bo jeszcze wszystkie mutacje na krzepliwosc2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Raczej losowe, ale jesli tak to dalej nie wiem dlaczego pierwsze stracilismy. Dlatego robie badania, ale na razie wszystkie są w normie więc muszę czekać na resztę
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
s1985 wrote:nawet nie wiem jak szukac bo to w labpratoriach sa jakis skróty ktorych ja nie znam ;/
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Ja Ci dam linka do tych badań u mnie. Jeśli masz diagnostykę u soiebie w miejscowości albo gdzieś blisko to te wszystkie badania są. Białko s i c to jest wolne białko s i aktywność białka c. Ja płaciłam 60 zł za obydwa.
https://www.su.krakow.pl/system/files/12620/a3cb9f30e7.pdf?1422277638
To u mnie jest w szpitalu uniwersyteckim i oni maja naprawde dobre ceny wiec w tej diagnostyce są dużo wyższeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Ty jestes z Elblaga tak? Tam macie diagnostyke z tego co widze
Tu masz link do autoimmunologicznych badan w diagniostyce
http://www.diag.pl/Badania.93+M5f0a2ed8e80.0.htmlWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ty jestes z Elblaga tak? Tam macie diagnostyke z tego co widze
Tu masz link do autoimmunologicznych badan w diagniostyce
http://www.diag.pl/Badania.93+M5f0a2ed8e80.0.html2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://www.uck.gda.pl/images/cennik2015/Laboratorium_Hematologii.pdf
Jakbys chciala robic te badania na trimbofilie i mthfr - swoja droga macie lepsze ceny niz u nas w szpitalu uniwersyteckim
http://www.uck.gda.pl/images/cennik2015/LIKTiH.pdf
a tu masz pewnie wszystkie te co Ty masz zrobicAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
Dzis był pogrzeb mojej przyjaciółki,czuje sie jakby mnie czołg przejechał.
Wierze w Boga ale nigdy nie zrozumiem Jego decyzji,kiedy odbiera zdrowie i zycie w tak młodym wieku.
Swiadomość ,że nigdy więcej nie zobacze mojej przyjaciółki ,nigdy juz nie usłyszę jej głosu powala mnie na kolana.
Po raz kolejny moje serce pękło na kawałki.
Michaś [*]-synku, mój Aniele -
Rudzik39 wrote:Dzis był pogrzeb mojej przyjaciółki,czuje sie jakby mnie czołg przejechał.
Wierze w Boga ale nigdy nie zrozumiem Jego decyzji,kiedy odbiera zdrowie i zycie w tak młodym wieku.
Swiadomość ,że nigdy więcej nie zobacze mojej przyjaciółki ,nigdy juz nie usłyszę jej głosu powala mnie na kolana.
Po raz kolejny moje serce pękło na kawałki.
Michaś [*]-synku, mój Aniele2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Rudzik ściskam Cię mocno przykro mi strasznie Reniu wydaje mi się, że Wasze kłótnie to typowo przedślubne, nigdy nie będzie idealnie, to jest życie. Musicie się dotrzeć Pogadajcie szczerze, niech każde z Was pójdzie na jakiś kompromis, przecież się kochacie, nie ma sensu tracić czasu na kłótnie :*
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
Dziękuję.
Zycie jest zbyt cenne aby marnować je na bezsensowne kłótnie.
Powtarzam to ciągle mojemu mężowi bo czepia się naprawdę o pierdoły.
Ostatnio zrobił mi aferę bo nie zjadlam
wędzonej ryby którą kupił ,po prostu mi nie smakowała -usłyszałam ze marnuje jedzenie i w dupie nam (mi i dzieciom)się poprzewracało.
Wczoraj dostałam tez zjebkę za to ze znów daję się wykorzystywać w pracy i ze nie potrafię sobie znaleźć dobrze płatnej pracy adekwatnej do moich umiejętności.
Michaś ♡ [ * ] -
Rudzik współczuję tak wielkiej straty
Renia nie wiem co Ci napisać, ale myślę, że stres przedslubny plus starania negatywnie się na Was odbijają. Przytulam Was dziewczyny mocno!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Dziękuję za słowa otuchy, wydaje mi się że oboje przed ślubem mamy kryzys. Wczoraj trochę porozmawialiśmy, J ma trochę racji, ja mam trochę racji, tak jak zawsze w kłótniach. Nie wiem co będzie ale wczoraj miałam wrażenie że jesteśmy na równi pochyłej. I pewnie jesteśmy skoro to czuję . Dzisiaj oczywiście już wszystko w porządku, pojechał w trasę a ja jadę do miasta kupić mu prezent.
Miłego dnia dziewczynki, słoneczka wam życzęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Cześć dziewczyny
Dziękuję za słowa otuchy, wydaje mi się że oboje przed ślubem mamy kryzys. Wczoraj trochę porozmawialiśmy, J ma trochę racji, ja mam trochę racji, tak jak zawsze w kłótniach. Nie wiem co będzie ale wczoraj miałam wrażenie że jesteśmy na równi pochyłej. I pewnie jesteśmy skoro to czuję . Dzisiaj oczywiście już wszystko w porządku, pojechał w trasę a ja jadę do miasta kupić mu prezent.
Miłego dnia dziewczynki, słoneczka wam życzę
dobrze rudzik napisała że zycie za krótkie na kłótnie ;/Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyRudzik to czepianie się jest porównywalne do tego co dzieje się teraz u nas Przykre to. Współczuję Ci bardzo straty, to jest okropny szok, wszystko traci sens. I tym bardziej boli stres dnia codziennego, to tracenie życia na kłótnie... Tulam Cię mocno
Dziewczyny jutro Mikołajki, widziałam że pisałyście o grach komputerowych itd. Ja mojemu J kupuję tradycyjny prezent - portfel skórzany, ale wczoraj jak kurz od kłótni opadł zażyczyłam sobie dnia spędzonego tylko z nim, tylko my we dwoje, bez teściowej, znajomych, wiecznej gonitwy żeby coś załatwić. Tak jak Ty Sysia To jest chyba najpiękniejszy prezent.
I pojedziemy do moich rodziców przed świętami. Już się cieszęs1985, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość