Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczęta Już mierzyłam sobie wieczorem i było w miarę normalne, więc nie wiem, może zepsuł mu się aparat czy coś ;p JEmu głównie chodziło o wykluczenie gestozy, bo to ciśnienie tak nagle takie wysokie i bez żadnych objawów..
Wysyłam Wam jeszcze zdjęcia mojego małego bohatera i tego co odziedziczył po tatusiu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbc15078b4a3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/141d99e4db6f.jpg
A wszystkim czekającym na takie cudeńko mnóstwo wirusków !@#!@#%$#!#%%$#@$#@%$%@$ !!!Renia7910, monilia84, Agnieszka0812, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucus jak u Ciwbie ten brzusio ladnie idzie do przodu!
Taki okraglutki:)
I do tego tak zgrabnie cala reszta przy nim wygląda;)
U mnie to wszystko rosnie:(
Ale to tez wina mojego wczesniejszego obzarstwa..
Ale po wieczornym treningu czekał na mnie sok z grejpfruta wycisniety przez męża;)
Chyba jego juz tez moje gabaryty dobijaja;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6292a3356ede.jpgpucek, Renia7910, monilia84, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hihi właśnie nie ma wiesz, niby tylko brzuch do przodu a w 3 tyg 4 kg na plusie....... Zalamalam sie.. Ale tłumaczyłam lekarzowi ze przeciez 650 g maly wazy, plus wody, plus macica, plus więcej krwi i w ogóle (nie mówiłam mu jeszcze o tym ze cycki mi urosły ) i ze to na pewno nie rluszczyk. No ale od dzis dietka dietkai jakiegoś ruchu by się przydało...
Poka lepiej swoje zdjęcie Ty taka ladna jestes ze nawet jak troche przytykas to pewnie i tak ślicznie wyglądasz
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Pucus jak u Ciwbie ten brzusio ladnie idzie do przodu!
Taki okraglutki:)
I do tego tak zgrabnie cala reszta przy nim wygląda;)
U mnie to wszystko rosnie:(
Ale to tez wina mojego wczesniejszego obzarstwa..
Ale po wieczornym treningu czekał na mnie sok z grejpfruta wycisniety przez męża;)
Chyba jego juz tez moje gabaryty dobijaja;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6292a3356ede.jpg
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyWitam się z rana ja w drodze,do pracy już, dobrze że mróz odpuszcza.
Z tym lusterkiem Aga podsunęłaś mi fajny pomysł, J ma również imieniny w styczniu więc okazje w sumie są . Muszę tylko dobrze przemyśleć czy nie zagracę sypialni takim stojącym lustrem z ruchomą taflą. No zobaczymy
Miłego dniaAgnieszka0812, Stópka, kehlana_miyu, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
Też się witamy
Reniu milego dnia w pracy, szkoda że w taki dzień musisz isc
Lustro to fajny gadżet w sypialni, ludzie też na suficie daja he he
My poranek z bólem głowy, same pierdoły mi się śnily i z nocy czuje sie zmeczona że szok.
U nas tez cieplej sie robi tylko -5'C także znośnie.
Wizyta u diabetologa ok cukry dość dobre, wiecej warzyw do diety mam wlaczyc i zmniejszyc jedzenie na kolacje i powinno byc ok
Pucuś fotki przecudne
Mnie wczoraj zważyła Pani diabetolog i przytyłam normalnie sie ucieszylam
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Rudziczku my baby tak mamy, że jedna strofa plakana, druga śmiana... Jednak czasem nazbiera się wszystko w tyle głowy i potem wychodzi, niby na co dzień uśmiech dla Wszystkich, a w środku kocioł...
Przytulam Cię mocno! BuziakiRenia7910, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczyny
Pucus pięknie wygladacie A w ogóle chciałam Ci powiedzieć, że bardzo mi się podoba Twój kolor włosów
Lunka czekamy na foto Ty taka chudzina jesteś, że parę kg Ci nie zaszkodzi A sok z grejpfruta pycha My na gwiazdkę dostaliśmy kasę od tesciow na sokowirówke i teraz mój M. codziennie robi świeże Soczi (tak mu się spodobało )
Renia kupuj lustro Przestawne jak zacznie zagracac zawsze można zmienić mu lokalizację
Chomiczko gratuluję córeczki
A nas tez mróz trochę zelżał na szczęście, bo nawet nosa z domu nie chce się wystawiać, a tak M. obiecał mi dziś spacer po starówce
Miłego dnia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 08:56
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Hek dziewczyny,
U mnoe kryzys rodzinny,chlopaki rank pojechali na deskę i ja zajelam się nauką, bo popoludniu miala bycbta impreza..dzwonie do rodzicow o ktorek mam byc zeby pomóc i się dowiedzialam,że goscie odmowili,w zasadzie tylko jedna siostta mamy probowala cos w tym zmienić..
A dodam ze goscoe to jest rodzenstwo mojej mamy,a co roku 6tego było u nas koledowanie..oni wszyscy mieszkaja w jednej miejscowości, tylko moja mama wyjechała do Bielska i jest tu sama,wiec bardzo poważnie traktuje te imprezy i dwa dni gotowała i przyvotowywala,a oni jej wczoraj wieczorem oznajmili zeby sie nie szykowała bo nikt nie przyjedzie.
Mama smutna tata mówił, że ledwo dusila łzy ,ale udaje że jest w porządku. W sumie to ona zawsze tam jezdzi,bo wszyscy są tam na kupie i wiem jak bardzo to musi przezywac. Chociaz udaje,ze nieRenia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna no to dotrzymajcie mamie towarzystwa chociaż Wy, zawsze to troszkę lepiej niż sama ma,siedzieć...
Lustra już przeglądałam, chyba 3 podejście robię, Aga fajny pomysł mi podsunęła żeby jako prezent ślubny . Czemu nie, nie lubię się nudzić, ciekawe jak J spodoba się ten pomysł
Teściowa zaprosiła nas na obiad w piątek, naprawdę nie mam ochoty jechać ale pewnie nie będę miała wyjścia, ciekawa jestem czy ktokolwiek mnie do głosu dopuści. Rozmawiałam z nią wczoraj, foch na maksa, 3 razy podkreślała że ślubny garnitur J mam ja wybrać a nie ona, bo to mi ma się podobać a nie jej. Rzecz w tym że ja jej o zdanie nie pytałam tylko relacjonowałam jakie gajerki oglądaliśmy. I cały czas stoję na stanowisku że J ma się w tym dobrze czuć, to jest ważniejsze od tego czy mi się podoba. Ale ona dalej swoje. Biedna poszkodowana opuszczona przez los i synową kobieta. To straszne że nawet ubrania na ślub nie może mu wybrać... -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dodam że relacjonowałam wyprawę na zakupy na prośbę J, to on dzwonił i tradycyjnie przekazał mi słuchawkę mimo że nie prosiłam o to.
Moj syn robi to mniej swiadomie,kiedy mowize przecuez myl zeby trzy minuty,kiedy nke uplynelo nawet 30sekund..
A tesciowa...hmm,to chyba takie geriatryczne zaburzenia pamięci i intelektu;)
Tez trzeba się nad kobietą litowac:DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 12:02
Renia7910 lubi tę wiadomość