Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Łóżko genialne,jak juz wyjechalam na studia tk moja siostra dostala takie tylko czqrne i zazdroscilam jej pokoju az:)
W ikei są w tym samym stylu tez takie szafki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bc700e9d7b0.jpg
U nas sluzy jako barek ale moze byc tez toaletka;)Renia7910, katarzyna_d, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
ale mam dzis lenia...masakra....chrypka ,zimno i nie mam ochoty isc dopracy...
Dobrze,ze jutro wolne
Fajne takie łozeczka w metalowej ramie ,słodkie i dziewczęce .
Lunka ,ty tak od rana wyskakujesz z barkiem Ja juz na alkohol patrzec nie mogę ,
najpierw świeta i imieniny męża ,potem urodziny kolegi,parapetowka znajomych,sylwester,spotkanie noworoczne ze znajomymi,masakra...
Boli wątroba;)
Michaś [*]Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Takie łóżko metalowe, dwuosobowe chcieliśmy mieć w sypialni ]:-> ale nie znaleźliśmy na tyle długiego żeby mój M. się zmieścił niestety i mamy zwykłe, drewniane... To teraz macie do urządzenia pokój młodej damy i miejsce dla maluszka, skomplikowane
Ja dzisiaj do lekarza i powiem Wam że w ogóle się nie boję Ale depilacja bikini z tym wielkim bebzolem to jest jednak misja...Agnieszka0812, Renia7910, monilia84, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Takie łóżko metalowe, dwuosobowe chcieliśmy mieć w sypialni ]:-> ale nie znaleźliśmy na tyle długiego żeby mój M. się zmieścił niestety i mamy zwykłe, drewniane... To teraz macie do urządzenia pokój młodej damy i miejsce dla maluszka, skomplikowane
Ja dzisiaj do lekarza i powiem Wam że w ogóle się nie boję Ale depilacja bikini z tym wielkim bebzolem to jest jednak misja...
No to poogladasz sobie synka! Na którą masz?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kehlana dzięki :* Zwolnienie oczywiście dostałam bez problemu. Diagnoza: Zaburzenia adaptacyjne
W czwartek jadę do pani profesor z Warszawy, która zajmuje się poronieniami nawykowymi, także trzymajcie kciuki, żeby niedługo pozwoliła mi się staraćAgnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja juz po maly juz nie taki maly bo cale 650 gramów wazy a mi wyszlo za wysokie ciśnienie i kazał mi teraz dwa razy dziennie mierzyć i napomknal cos o szpitalu :o
ilonia1984, Renia7910, niezapominajka, lunadelrospo, Wiaterek, monilia84, chomiczka, Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Puculka Twój skarb coraz wiekszy :* mam nadzieje, że ciśnienie się unormuje :* ja też dziś byłam na wizycie i wyglada na to, że noszę pod sercem córeczkę ma już ponad 12 cm i to bez zmierzenia nóżek połówkowe za miesiąc
Stópka, ilonia1984, Renia7910, niezapominajka, lunadelrospo, Wiaterek, monilia84, Agnieszka0812, Rudzik39, katarzyna_d, kehlana_miyu, s1985 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
Noooo własnie nie.. Przed lekarzem pół godziny siedziałam bo była obsuwa, u lekarza miła atmosferka, badał mi szyjkę, pokazywał małego wszystko ładnie pięknie i rutynowe badanie ciśnienia a on zdziwiony sie mnie pyta czemu mam takie ciśnienie, a ja przed wizytą siedziałam w domu cały dzień, nawet się nie zdenerwowałam na pięć minutek, wyspałam się spokojnie i w ogóle... Po kilku minutach drugi raz mi zmierzył i wyszło 147/95 a przed ciążą miałam 90/60 albo niższe... no i na poprzednich wizytach normalne... Jak czekaliśmy na drugie mierzenie to jeszcze popijał colę i mówi "pani zdrowie, żebym nie musiał pani kierować do szpitala" i mam teraz mierzyć 3 dni rano wieczór i jak będzie powyżej 140/90 to mam dzwonić do niego od razu... Normalnie w szoku jestem jak nie wiem co...
Chomiczko zobacz jak to u Ciebie już daleko I dziewczynka Myślicie już nad imieniem?Wiaterek, Renia7910, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b551a0bd8d98.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86b14bed299d.jpg
A tak juz wygladamyWiaterek, monilia84, Renia7910, Stópka, chomiczka, ilonia1984, Agnieszka0812, Rudzik39, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Pucusiu ja w każdej ciąży wysokie ciśnienie i nie musiałam leżec w szpitalu, często kontroluje prowadzę książeczkę i biorę naprawdę minimalną dawkę Dopegytu.
Będzie dobrze!
Chomiczko córeczka, cudownie!
Renia to kup to lustro w prezencie ślubnyRenia7910, katarzyna_d, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny