Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
@ się skończyła, jutro miałam iść do szpitala, dziś zadzwoniłam do prof. powiedział, że na razie jak nie mam bóli i nic się nie dzieje to, żeby się wstrzymać, bo ma taki kocioł na oddziale po otwarciu po remoncie, że nawet nie za bardzo miałby mnie gdzie położyć. Umówiliśmy się, że na następnej wizycie u niego wypisze mi normalnie skierowanie do szpitala i wtedy pójdę.
Z jednej strony jestem spokojniejsza, bo jakoś wczoraj zaczęłam się bać tego pobytu w szpitalu, ale z drugiej strony jestem trochę zła... bo wolałabym mieć to za sobą...Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
pełna_nadziei wrote:Dziewczyny chcę powoli kompletować rzeczy dla dziecka jak myślicie ile pieluszek tetrowych kupić ?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Stópka wrote:Hej dziewczyny
@ się skończyła, jutro miałam iść do szpitala, dziś zadzwoniłam do prof. powiedział, że na razie jak nie mam bóli i nic się nie dzieje to, żeby się wstrzymać, bo ma taki kocioł na oddziale po otwarciu po remoncie, że nawet nie za bardzo miałby mnie gdzie położyć. Umówiliśmy się, że na następnej wizycie u niego wypisze mi normalnie skierowanie do szpitala i wtedy pójdę.
Z jednej strony jestem spokojniejsza, bo jakoś wczoraj zaczęłam się bać tego pobytu w szpitalu, ale z drugiej strony jestem trochę zła... bo wolałabym mieć to za sobą...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja już mam 6 tetrowych i 2 flanelowe, chce jeszcze dokupić min. 2 flatelowe i jeszcze z 6 tetrowych, bo to jednak do wycierania buzki, w kąpieli, u lekarza, wszędzie się przydają. W pepco są fajne wzorki flanelowych Tetrowych kolorowych to w ogóle nie kupuję
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Ja już mam 6 tetrowych i 2 flanelowe, chce jeszcze dokupić min. 2 flatelowe i jeszcze z 6 tetrowych, bo to jednak do wycierania buzki, w kąpieli, u lekarza, wszędzie się przydają. W pepco są fajne wzorki flanelowych Tetrowych kolorowych to w ogóle nie kupuję
ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:A ja zaszalałam i pierwszy raz kupiłam te kolorowe tak sobie pomyślałam, że do wózka jak słoneczko mocniej przygrzeje do zarzucenia na wózek, albo do przykrycia w upały zamiast kocyka Po tych moich chłopakach to mam ogólnie straszne ciągoty do wzorków i do różu, obym tylko nie przesadziła w drugą stronę
A jaka jest różnica miedzy pieluszką tetrową a flanelową ? -
nick nieaktualnypucek wrote:Ja już mam 6 tetrowych i 2 flanelowe, chce jeszcze dokupić min. 2 flatelowe i jeszcze z 6 tetrowych, bo to jednak do wycierania buzki, w kąpieli, u lekarza, wszędzie się przydają. W pepco są fajne wzorki flanelowych Tetrowych kolorowych to w ogóle nie kupuję
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pełna_nadziei wrote:A jaka jest różnica miedzy pieluszką tetrową a flanelową ?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pełna_nadziei wrote:Ja mam jedna kolorowa bo dostałam os bratowej na święta Jestem zielona po prostu, nie wiem co kupywac ...
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:obie są bawełniane, ale tetra jest taka cienka, trochę grubsza jak gaza, a flanelowa to już taki normalny materiał, kojarzysz koszule flanelowe? To coś taki materiał
Tak kojarze a czy konieczne jest kupowanie pieluszek flanelowych ?
Sorki za glupie pytania ale na prawde nie znam się...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pełna_nadziei wrote:Tak kojarze a czy konieczne jest kupowanie pieluszek flanelowych ?
Sorki za glupie pytania ale na prawde nie znam się...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pełna_nadziei wrote:Tak kojarze a czy konieczne jest kupowanie pieluszek flanelowych ?
Sorki za glupie pytania ale na prawde nie znam się...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Flanelowe się bardzo przydają, właśnie zamiast kocyka latem albo u lekarza, żeby na wagę położyć bo to wszystko takie zimne, na przewijak można położyć będąc gdzieś 'nie w domu'
Aga ja czapek to mam z 10 Dostałam po bratanku. Tak samo mam dużo skarpeteczek, więc tych rzeczy to na pewno nie muszę kupować
Agnieszka0812, pełna_nadziei, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Flanelowe się bardzo przydają, właśnie zamiast kocyka latem albo u lekarza, żeby na wagę położyć bo to wszystko takie zimne, na przewijak można położyć będąc gdzieś 'nie w domu'
Aga ja czapek to mam z 10 Dostałam po bratanku. Tak samo mam dużo skarpeteczek, więc tych rzeczy to na pewno nie muszę kupowaćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Stópka wrote:No właśnie nie mam ustalonego konkretnego terminu wizyty. Myślę, że pójdę po następnej @ jak mi się skończy.
Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:Flanelowe się bardzo przydają, właśnie zamiast kocyka latem albo u lekarza, żeby na wagę położyć bo to wszystko takie zimne, na przewijak można położyć będąc gdzieś 'nie w domu'
Aga ja czapek to mam z 10 Dostałam po bratanku. Tak samo mam dużo skarpeteczek, więc tych rzeczy to na pewno nie muszę kupować
Dzięki na pewno kupie co do ubranek to jeszcze nic nie kupuje, bo jeśli okaże się, że dziewczynka to brat powiedział, że mi odda po swojej córci więc na razie czekam kupię tylko nowe do szpitala no i później na wyjscia do lekarzaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość