Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiu ciesze się że u Was wszystko ok- gratuluje karty ciąży
Co do położnej to nawet nie wiem czy u Nas chodza przed porodem, pamiętam po porodzie że przychodzi i ewent szwy ściąga.
Kasia Ty już o porodzie nie myśl he he jeszcze mamy czaskatarzyna_d lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja tez juz zasypiam,przygotowuje sie do powrotu do pracy i po wyjściu Młodego do szkoły nie aptrze nawet na łóżko;)
Wiec jutro o 8.30pilates
Spijcie dobrze!
Edit. Jeszcze nie spię,wlaczylam sobie pare ukochanych piosenek i przyloxylam do brzuszka i czuje ruchy,ale na tyle wysoko,ze to musi byc Hanusia! Slucha sobie Obladi-oblada!
Swoją droga,czy ktoras z was pamieta serial Dzien za dniem o Corkym Tacherze?
Mistrz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:38
monilia84, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Sysiu ciesze się że u Was wszystko ok- gratuluje karty ciąży
Co do położnej to nawet nie wiem czy u Nas chodza przed porodem, pamiętam po porodzie że przychodzi i ewent szwy ściąga.
Kasia Ty już o porodzie nie myśl he he jeszcze mamy czas
Miłego dnia!monilia84, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hejo !!
Luncia he he to masz zajebiście he he u mnie też często walka o łazienke byla ale teraz jak siedze sobie w domu to meżuś rano idzie sam to mijamy sie
My dzisiaj leniuchujemy z Klaudia, zrobiłam jej wolne dopiero jutro do szkoly pójdzie, niech odpocznie
Aguś to widzisz nigdy nie wiedzialam, a w czym taka położna pomaga przed porodem ??
Reniu zdróweczka
Miłego dniaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hejo !!
Luncia he he to masz zajebiście he he u mnie też często walka o łazienke byla ale teraz jak siedze sobie w domu to meżuś rano idzie sam to mijamy sie
My dzisiaj leniuchujemy z Klaudia, zrobiłam jej wolne dopiero jutro do szkoly pójdzie, niech odpocznie
Aguś to widzisz nigdy nie wiedzialam, a w czym taka położna pomaga przed porodem ??
Reniu zdróweczka
Miłego dnia
Po porodzie na patronażu miałam świetną energiczną położną! Była kilka razy, świetna babeczkakatarzyna_d lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
Lunka gratuluję
Dziewczyny czy macie jakiś sposób na ból krzyża i miednicy, cholera złapał mnie wczoraj jakiś nerwobol i mam problem z chodzeniem,schylaniem się, mam wrażenie ze zrobiła mi się jakaś blokada w krzyżu.
Szlag by to trafił.
Michaś ♡ [ * ] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzik39 wrote:Lunka gratuluję
Dziewczyny czy macie jakiś sposób na ból krzyża i miednicy, cholera złapał mnie wczoraj jakiś nerwobol i mam problem z chodzeniem,schylaniem się, mam wrażenie ze zrobiła mi się jakaś blokada w krzyżu.
Szlag by to trafił.
Michaś ♡ [ * ]
Chyba bym tylko paracetamol wziela w moim przypadku i to co mam w domu!! W sobotę mnie tez krzyż rypal razem z brzuchem i przeszło mi po tabl.
Ale nie wiem u Ciebie jaka przyczyna? -
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:Lunka gratuluję
Szlag by to trafił.
Michaś ♡ [ * ]
No mnie zaatakowało w 10 tc to miałam masaże, dicloziaja i zastrzyki z ketonalu ale może spróbowałabyś jaccuzi? A w pracy nie ma kto Cię naprawić? Współczuję bólu, bo niestety wiem co to znaczy
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15