Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiu ciesze się że u Was wszystko ok- gratuluje karty ciąży

Co do położnej to nawet nie wiem czy u Nas chodza przed porodem, pamiętam po porodzie że przychodzi i ewent szwy ściąga.
Kasia Ty już o porodzie nie myśl he he jeszcze mamy czas
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Ja tez juz zasypiam,przygotowuje sie do powrotu do pracy i po wyjściu Młodego do szkoły nie aptrze nawet na łóżko;)
Wiec jutro o 8.30pilates
Spijcie dobrze!
Edit. Jeszcze nie spię,wlaczylam sobie pare ukochanych piosenek i przyloxylam do brzuszka i czuje ruchy,ale na tyle wysoko,ze to musi byc Hanusia! Slucha sobie Obladi-oblada!
Swoją droga,czy ktoras z was pamieta serial Dzien za dniem o Corkym Tacherze?
Mistrz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:38
monilia84, nick nieaktualny, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moni wszędzie chodzą przed porodem,bo każda kobieta ma przypisana położna w przychodni i każda ma z nas prawo do położnej w ciąży, tylko zwyczajnie mało, która z nas o tym wie, przychodnia też rzadko informuje o tym.monilia84 wrote:Sysiu ciesze się że u Was wszystko ok- gratuluje karty ciąży

Co do położnej to nawet nie wiem czy u Nas chodza przed porodem, pamiętam po porodzie że przychodzi i ewent szwy ściąga.
Kasia Ty już o porodzie nie myśl he he jeszcze mamy czas
Miłego dnia!
monilia84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hejo !!
Luncia he he to masz zajebiście he he u mnie też często walka o łazienke byla ale teraz jak siedze sobie w domu to meżuś rano idzie sam to mijamy sie
My dzisiaj leniuchujemy z Klaudia, zrobiłam jej wolne dopiero jutro do szkoly pójdzie, niech odpocznie
Aguś to widzisz nigdy nie wiedzialam, a w czym taka położna pomaga przed porodem ??
Reniu zdróweczka
Miłego dnia
Agnieszka0812, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Może np zrobić Ci ktg, ogólnie jakieś rozmowy, przygotowanie do porodu, u mnie przed też nie była, bo przy pierwszym porodzie nie wiedziałam, że tak można, a teraz nie czuję takiej potrzebymonilia84 wrote:Hejo !!
Luncia he he to masz zajebiście he he u mnie też często walka o łazienke byla ale teraz jak siedze sobie w domu to meżuś rano idzie sam to mijamy sie
My dzisiaj leniuchujemy z Klaudia, zrobiłam jej wolne dopiero jutro do szkoly pójdzie, niech odpocznie
Aguś to widzisz nigdy nie wiedzialam, a w czym taka położna pomaga przed porodem ??
Reniu zdróweczka
Miłego dnia

Po porodzie na patronażu miałam świetną energiczną położną! Była kilka razy, świetna babeczka
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
Lunka gratuluję
Dziewczyny czy macie jakiś sposób na ból krzyża i miednicy, cholera złapał mnie wczoraj jakiś nerwobol i mam problem z chodzeniem,schylaniem się, mam wrażenie ze zrobiła mi się jakaś blokada w krzyżu.
Szlag by to trafił.
Michaś ♡ [ * ] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzik39 wrote:Lunka gratuluję

Dziewczyny czy macie jakiś sposób na ból krzyża i miednicy, cholera złapał mnie wczoraj jakiś nerwobol i mam problem z chodzeniem,schylaniem się, mam wrażenie ze zrobiła mi się jakaś blokada w krzyżu.
Szlag by to trafił.
Michaś ♡ [ * ]
Chyba bym tylko paracetamol wziela w moim przypadku i to co mam w domu!! W sobotę mnie tez krzyż rypal razem z brzuchem i przeszło mi po tabl.
Ale nie wiem u Ciebie jaka przyczyna? -
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:Lunka gratuluję

Szlag by to trafił.
Michaś ♡ [ * ]
No mnie zaatakowało w 10 tc to miałam masaże, dicloziaja i zastrzyki z ketonalu
ale może spróbowałabyś jaccuzi? A w pracy nie ma kto Cię naprawić? Współczuję bólu, bo niestety wiem co to znaczy 
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15