Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monilka bieda Klaudusia co musi przeżywać jak sobie pomyśle to już mnie boli a co dopiero dziecko
monilia84 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek
8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015
-
Wszysyko dobrzechomiczka wrote:Pełna nadziei dobrze czytać post od Ciebie, super że dzidzia kopie :* Puculka ja jeszcze się mieszcze w kurtkę ale widze, że już niedlugo i czeka mnie też zakup. Hiacynta dobrze, że masz jutro wizytę będziesz spokojniejsza :* Reniu ale numer, w snach się spotykamy
może będzie nam dane w realu.sie kiedyś spotkać i to oby z naszymi pociechami
Ilonia śliczna jest Twoja Zosienka :* ja wczoraj od wieczora aż do rana dziś miałam okropnie napięty brzuch, nawet w nocy jak wstawalam do wc to mnie podbrzusze bolalo nie wiem dlaczego tak. Sysia jak po wizycie?
w końcu mam kartę ciąży
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Agnieszka0812, chomiczka, ilonia1984, niezapominajka, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyJednak jestem beznadziejna. Przeczytałam to teraz w pracy i ukradkiem wycieram łzy, nie ma powodu żeby chłopacy - współpracownicy wiedzieli co myślę. Wklejam Wam też, popłaczcie sobie

http://mapaszczescia.blog.pl/2016/01/12/moje-rodzicielskie-wymagania/ -
Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze
Renia już też czytałam, nie jesteś beznadziejna :* mnie każdy wpis na tym blogu wzrusza
nick nieaktualny, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek
8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015
-
nick nieaktualny
-
Pucusiu ja poprzednie porody miałam w sierpniu, więc wiesz jak się cieszyłam, bo jedynym moim obuwiem były japonki,ewentualnie gołe stopy
nick nieaktualny, pucek, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyPisalam dzis do siostry męża, ze jutro mam wizytę i ze mam takie problemy !! A ona aha tylko ze nie ma czasu, ma robotę pa .
Miło mi było
Reniu trzymam kciuki za Ciebie wierze ze dojdziesz do celu
Cos mi die humor zjebal po tej wiadomości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 19:58
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Olej szwagierkę, nam tu pisz do woli, my jesteśmy z Tobą myślami!katarzyna_d wrote:Pisalam dzis do siostry męża, ze jutro mam wizytę i ze mam takie problemy !! A ona aha tylko ze nie ma czasu, ma robotę pa .
Miło mi było
Reniu trzymam kciuki za Ciebie wierze ze dojdziesz do celu
Cos mi die humor zjebal po tej wiadomości
Napisz jak tam położna, spoko babka?
ilonia1984, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA położna spoko
ona byla u mnie po porodzie Filipa tak ze ja znam.. Szalona babka po 50-tce
za tydz też przyjdzie do mnie i musze jej jutro napisać jak wizyta !!! Bo jaknie to sama sobie do mojej lekarki podejdzie.
A moja koleżanka druga co do niej dzwonilam wczoraj jest położną
2 lata razem pracowałyśmy i ona teraz sie przeniosła do szpitala gdzie mam rodzic, często ma dyżury z moja lekarką. Obym trafiła na jej dyzur
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
To super! A ile razy mniej więcej macie się spotkać? Ja chyba nie będę teraz umawiala się z położna, z resztą w poprzednich ciazach też przed porodem nie spotkałam się z położna. Za to na patronażu też miałam taką fajną energiczną babkę!katarzyna_d wrote:A położna spoko
ona byla u mnie po porodzie Filipa tak ze ja znam.. Szalona babka po 50-tce
za tydz też przyjdzie do mnie i musze jej jutro napisać jak wizyta !!! Bo jaknie to sama sobie do mojej lekarki podejdzie.
A moja koleżanka druga co do niej dzwonilam wczoraj jest położną
2 lata razem pracowałyśmy i ona teraz sie przeniosła do szpitala gdzie mam rodzic, często ma dyżury z moja lekarką. Obym trafiła na jej dyzur 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Kasiu u nas jeszcze miesiąc i zaczniemy 3 trymestr

Cos wspominała ze często będzie zaglądać. A niech se przychodzi! Ja za to nie płacę
no leci ten czas teraz bardzo !! Chce juz rodzic !!!!
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Weź Ty sciskaj nogi, a nie rodzic Ci się chcekatarzyna_d wrote:Cos wspominała ze często będzie zaglądać. A niech se przychodzi! Ja za to nie płacę
no leci ten czas teraz bardzo !! Chce juz rodzic !!!! 

Ja już padam na cyce, dobranoc dziewczyny!!!
monilia84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Zaczynam już czaić bazę dlaczego moja ginka dała mi clexane w razie W. Jak byłam w szpitalu to każdy lekarz, z którym rozmawiałam i mówiłam, że biorę te zastrzyki, pytał czy mam jakąś mutację... Chyba o to chodziło.s1985 wrote:T dzień temu mi je robili w Gdańsku genetyk zlecił no to raczej w ciąży robili
wpisz sobie tą mutacje i pokaże ci co to
Cieszę się, ze u Was wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:47
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość