Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa jeszcze wam powiem że zamówiłam sobie na bon prix kurtkę ciążową i strasznie się ociągają z wysyłką... Mam nadzieję że zdążą do weekendu za 2 tygodnie bo jade do Poznania ;/
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyPucuś u mnie jak na razie dobrze około 19 tyg zaczęłam czuć ruchy maleństwa a teraz już są kopniaczki ostatnio wpadłam w panikę, bo przez cały dzień nie czułam ruchów, najadłam się słodyczy i dalej nic, wyłam jak bóbr, wieczorem jak sie uspokoiłam dostałam kopa o dzidzi i jakoś mi ulżyło... Wczoraj miałam glukoze (ohyda) 4min przed końcem czasu bym wszystko oddała ale zdążyłam w ostatnim momencie wstać hihih glukoza w normie i morfologia tez ale w moczu wykryto jakieś bakterie i Azotyny... mam nadzieję, że to nic poważnego...jak na razie płci nie znam. Wizyta 19 stycznia więc może dowiem się
pucek, katarzyna_d, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
pełna_nadziei wrote:Pucuś u mnie jak na razie dobrze około 19 tyg zaczęłam czuć ruchy maleństwa a teraz już są kopniaczki ostatnio wpadłam w panikę, bo przez cały dzień nie czułam ruchów, najadłam się słodyczy i dalej nic, wyłam jak bóbr, wieczorem jak sie uspokoiłam dostałam kopa o dzidzi i jakoś mi ulżyło... Wczoraj miałam glukoze (ohyda) 4min przed końcem czasu bym wszystko oddała ale zdążyłam w ostatnim momencie wstać hihih glukoza w normie i morfologia tez ale w moczu wykryto jakieś bakterie i Azotyny... mam nadzieję, że to nic poważnego...jak na razie płci nie znam. Wizyta 19 stycznia więc może dowiem się
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
dziś już zaliczyłam genetyka, wykryli u mnie mutację leiden , za gesta krew mam i skrzepy sie robią tak w skrócie, clexane dostałam juz na refundacje zwiekszyli dawke z 20 na 40 , teraz szykuje sie do gina ;]
Agnieszka0812, monilia84, katarzyna_d, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:dziś już zaliczyłam genetyka, wykryli u mnie mutację leiden , za gesta krew mam i skrzepy sie robią tak w skrócie, clexane dostałam juz na refundacje zwiekszyli dawke z 20 na 40 , teraz szykuje sie do gina ;]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, spóźnione ale gratuluje wizyt<3 ja nie pisałam bo jak zwykle cos musi sie u mnie dziać wczoraj oczywiście nitka krwi w śluzie mnie juz całkowicie rozjeb.. Za przeproszeniem ale zadzwoniłam do koleżanki która jest położna i mnie uspokoiła ale i tak juz myśli są czarne ..
A dzis ze żebym sie nie nudziła to 6 skurczy juz było
Jedyny plus dnia to inna położna mnie odwiedziła dala mi posłuchać serduszka . Za tydz ma przyjść znowu
Jutro wizyta a wiec lekarka musi mnie przebadać od stop do głów!!!!Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
http://iv.pl/images/22760348677157731817_thumb.jpg a oto moja kilowa Zosiunia,zdjecia coraz truniej zrobic w pelni bo jest juz duza a 3d robilam ostatnio wiec sobie odpuscilam tym razem:) dziewczyny jestem taka chora,grypa mnie rozlozyla na lopatki poszlam z rana oddac wyniki a bylo tyle ludzi i baby mnie przepyscic nie chcialy,stare piiii..., ale i tak sie wbilam,nawymyslalam ze to posiew i tylko godzine wazny i panie przez telefon mi kazaly bez kolejki,wiem wiem klamczucha jestem,ale bym tam umarla chyba a i tak na wynik posiewu sie 10 dni czeka,masakra sysiek czekamy na relacjie i foto,pelna nadzieji witamy z powrotem,jasne,ze pamietamy przeciesz Chwile cie nie bylo,ten czas tak zapiepsza...lunka ja tez mam takie wrazenie,ze niedawno pisalas,ze sie udalo i tez jakos bym nie dowierzala,ze ja juz w 7 mieisacu tylko mi moja mala i moj wielki brxuch o tym calczas przypomina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 16:08
katarzyna_d, Agnieszka0812, Renia7910, chomiczka, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyNo czas leci jak szalony...
Nadziejko ja Cię systematycznie przywoływałam, pamiętałyśmy tutaj o Tobie
Sysiu czyli wszystkiemu winne skrzepy? Masakra . Dobrze że jesteś pod opieką lekarza, on się już Tobą zajmie i tym razem się uda
Pucusia szok pewnie tak szybko tracić formę, niedawno cieszyłaś się że się udało a teraz już buty ciężko zawiązać, jeszcze chwila i będziecie swoje skarby tulić do siebie Lunka schudniesz po ciąży
Monisia ja bym płakała razem z córką, nie ma mocnych
Kehlana spadek jeszcze nic nie znaczy, w ciążowym też miałam.
Śniła mi się dzisiaj Chomiczka, spotkałyśmy się na mieście, byłaś z mężem, taki fajny brzuszek miałaś, dyskretnie puściłaś mi oczko
Ja w drodze do pracy, daliśmy ogłoszenie o wynajmie mieszkania znów, świetna lokalizacja, wszystko nowe i zadbane, ludzisków tyle że nie wyrabiamy z odbieraniem telefonów, J właśnie pokazuje lokal chętnym.
Miłego wieczoru
Aguś o Tobie też pamiętammonilia84, chomiczka, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Kasia_d współczuję stresów, mam nadzieję że jutro lekarz rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości
A szkoda gadać teraz leze plackiem przez głupie skurcze.
Mam nadzieje ze u was wszystko pójdzie bezproblemowe.
Monia ja swojemu nie dalam mleczaków usuwać !! Niech wypadna w swoim czasie, bo później są problemy .. Aparat i te sprawy
Jak pracowałam w gabinecie stom. To lekarka robił kanałówkę nawet na 4 latkach!! 80 % pacjentów to dzieciaczki, oj przeszłam tam szkołę życia, jak wracałam do domu to padałam na ryj!!!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Aga no trochę szok, czytałam że teraz w 3 trymestrze najbardziej brzuch urośnie, a już tak ciężko go nosić, mmo że Adaś nawet kilograma jeszcze nie waży.. Ale sama się przekonasz już niedługo i radzę Ci zrobić to samo co ja i kupić buty, któe nie są wiązane Ja na zimę kupiłam sobie na zameczek i jakoś daję radę, na wiosnę jakieś wsuwaki zanabędę chyba
Hiacynta mi też się od wczoraj brzuch stawia, dzisiaj rzadziej jak wczoraj ale za to dużo mocniej, wydaje mi się że to skurcze BH, ale mam się na oku i wrazie czego dzwonię do ginkaRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
niezapominajka wrote:Sysiu, na podstawie jakich badań wykryli u Ciebie tę mutację? Kiedy robiłas te badania? Czy można je zrobić będąc w ciąży?
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:http://iv.pl/images/22760348677157731817_thumb.jpg a oto moja kilowa Zosiunia,zdjecia coraz truniej zrobic w pelni bo jest juz duza a 3d robilam ostatnio wiec sobie odpuscilam tym razem:) dziewczyny jestem taka chora,grypa mnie rozlozyla na lopatki poszlam z rana oddac wyniki a bylo tyle ludzi i baby mnie przepyscic nie chcialy,stare piiii..., ale i tak sie wbilam,nawymyslalam ze to posiew i tylko godzine wazny i panie przez telefon mi kazaly bez kolejki,wiem wiem klamczucha jestem,ale bym tam umarla chyba a i tak na wynik posiewu sie 10 dni czeka,masakra sysiek czekamy na relacjie i foto,pelna nadzieji witamy z powrotem,jasne,ze pamietamy przeciesz Chwile cie nie bylo,ten czas tak zapiepsza...lunka ja tez mam takie wrazenie,ze niedawno pisalas,ze sie udalo i tez jakos bym nie dowierzala,ze ja juz w 7 mieisacu tylko mi moja mala i moj wielki brxuch o tym calczas przypomina
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnypucek wrote:Aga no trochę szok, czytałam że teraz w 3 trymestrze najbardziej brzuch urośnie, a już tak ciężko go nosić, mmo że Adaś nawet kilograma jeszcze nie waży.. Ale sama się przekonasz już niedługo i radzę Ci zrobić to samo co ja i kupić buty, któe nie są wiązane Ja na zimę kupiłam sobie na zameczek i jakoś daję radę, na wiosnę jakieś wsuwaki zanabędę chyba
Hiacynta mi też się od wczoraj brzuch stawia, dzisiaj rzadziej jak wczoraj ale za to dużo mocniej, wydaje mi się że to skurcze BH, ale mam się na oku i wrazie czego dzwonię do ginka
Dzis często z 8 razy juz, tylko mnie to nie boli !! -
Kasiu ja tez bym jej nie wyrywala ale zęba tam prawie już nie było a stan zapalny jest zrobił więc ratunku za bardzo niebylo. Ja też miałam wyrywanego mleczaka i wszystko dobrze mi urosło, mam nadzieje ze jedno wyrwanie nic nie zaszkodzi a na pewno jej pomogło bo już bawi sie z koleżanką prezent kupiony także jest szcześliwa. Jak pomyśle co rano przeszlyśmy to głowa boli.
Kasiu ciekaee sa te twoje skurcze, dobrze ze jutro wizyta to sie czegos dowiesz.
Pełna nadzei witamy spowrotem, jasne że pamiętamy o Tobie
Sysiu dobrze że wynaleźli mutacje to mogą przeciwdzialać a to bardzo ważne.
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Pełna nadziei dobrze czytać post od Ciebie, super że dzidzia kopie :* Puculka ja jeszcze się mieszcze w kurtkę ale widze, że już niedlugo i czeka mnie też zakup. Hiacynta dobrze, że masz jutro wizytę będziesz spokojniejsza :* Reniu ale numer, w snach się spotykamy może będzie nam dane w realu.sie kiedyś spotkać i to oby z naszymi pociechami Ilonia śliczna jest Twoja Zosienka :* ja wczoraj od wieczora aż do rana dziś miałam okropnie napięty brzuch, nawet w nocy jak wstawalam do wc to mnie podbrzusze bolalo nie wiem dlaczego tak. Sysia jak po wizycie?
Renia7910, pucek lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015