Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Cześć laseczki,
Siedem lat temu o godz. 1:37 przyszedł na świat mój synek Dzisiaj świętujemy od rana
Zaraz lecę też do gina
Miłego dnia Wam zyczę.niezapominajka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczyny, witam się już z pracy.
Wczoraj miałam trochę doła po tych wszystkich zmianach planów, dziś już chyba jest ok.
Niezapominajko to dzisiaj świętujecie Trzymam kciuki za wizytę i życzę miłego podglądania maleństwa
Hiacyntko, ja na zaparcia znam tylko sposób, który kiedyś mi zdradziła moja siostra jak chodziła w ciąży. Na noc zalej rodzynki wrzątkiem do połowy szklanki. Rano dolewasz do nich drugą połowę szklanki gorącej wody i dodajesz trochę cytryny na przełamanie tej słodyczy. Wypijasz taki specyfik i podobno nie ma problemu z wypróżnianiem. Może pomoże.
Nadziejko fajnie, że wróciłaś do nas Uważaj na siebie, dbaj o siebie i malucha. Nie nadwyrężaj się.
A ja muszę się Wam pochwalić. Od momentu mojego wyjścia ze szpitala tzn. od 21.12.2015 r. spadła mi waga o 4kg I to tylko po odstawieniu cukru. Nie spodziewałam się, że tak mały krok a taki spadek zaliczęAgnieszka0812, chomiczka, Renia7910, niezapominajka, katarzyna_d, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Miezapominajko buziaki dla Twojego synka z okazji urodzin :* czekamy na wieści z wizyty :* Stopka cieszę się, że dziś humor zdecydowanie lepszy gratulacje, wiem o czym mowisz bo u mnie waga też poleciala i do tego cellulit się zmniejszył Luna czytam regularnie czerwcowki i to co wczoraj napisała ta dziewczyna to jest straszne, my mamy możliwość cieszyć się każdym dniem ciąży a dla niej każdy dzien to walka o dziecko. Smutns historia ale trzymam mocno kciuki za pozytywne zakonczenie.
Stópka, Agnieszka0812, niezapominajka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się grypowo. Dzisiaj na 14 do lekarza potwierdzić owulację, później do restauracji domówić szczegóły imprezy, później ostatnie zaproszenie znajomym dostarczyć (wcześniej byli na długim wyjeździe). Nie wiem jak to wytrzymam, nie widzę na oczy, mam taki katar łzawy, na pewno wiecie jakie to fajne
Wczoraj wypróbowaliśmy ten żel pre-seed, ale fajne uczucie, oboje jesteśmy na plus jeśli chodzi o wrażenie tak więc staraczkom polecam, do tanich ie należy ale wypróbować można. Przyjemne z pożytecznymniezapominajka, katarzyna_d, pucek, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
-
Hejka
Niezapominajeczko STO LAT dla twojego synusia , udanej wizytki u gina
Stópeczko gratuluje spadku wagi super Ja też po rozpoczęciu diety cukrzycowej poczułam że waga idzie w dół a to tylko dlatego że odstawiłam słodycze i zdałam sobie że byłam pożeraczem słodyczowym
Dzisiaj przyjeżdża łóżko Klaudii, już się doczekać nie może, ale jeszcze bez materaca ehheee bo zwlekałam z materacem aż łóżko przyjdzie a teraz mi się to rozminie ale trudno, poczeka parę dni.
Czeka mnie remont przedpokoju bo będą mi przenosić licznik gazu na korytarz i troszkę demolki będzie, muszę coś wykombinować, uwielbiam wymyślać ehehehhe.
U nas słoneczko za oknem, choć zimno i ślisko, właśnie niedaleko mnie słuczka była, bo podobno lodowisko jest. Także nie ruszam z domu się narazie, posprzątam sobie, ugotuje obiadek i będzie git.
Życzę Wam miłego dnia a Reniu tobie kochana zdróweczka
niezapominajka, Stópka, Renia7910, katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziękujemy za życzenia. Syniu dzisiaj szczęśliwy poszedł z cuksami do szkoły. Jeszcze jutro impreza urodzinowa dla kolegów i 7 rok na całego
Reniu, taka grypa u mnie w momencie owu zwiastowała groszka. Trzymam kciuki, choć chyba powinnaś się położyć i wygrzać.
Dziasiaj nie widziałam się z dzidzią, byłam u gina na NFZ, a tam usg wiąże się z całą procedurą i trzeba się na nie umówić osobno Dał skierowanie na badania, sprawdził szyjkę i życzył powodzenia.
Podjechałam jeszcze po wyniki z Pappa i zagrożenie małe. Tak więc optymizm mnie nie opuszcza. Czego i Wam, kochane życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 11:23
Renia7910, katarzyna_d, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam,
Aguś dziękuje twoje słowa działają jak melissa :*
Niezapominajko to zyczę Ci udanej imprezy nie spijcie się tam bardzo :p :p mnie to czeka 17 Lutego, nawet nie wiem co syn wymysli hahah
Renia kuruj się !!!!!! i życzę aby owulacja się potwierdziła
Stópka to podobnie jak u mnie z tą wagą tez 4 kg, tylko ze u mnie na plusie hahahah
Monia u mnei też się szykuje remont pokoju dziecinnego ;p cięzko to widzę !!! oczywiscie spieramy się z moim na temat łóżka!!!! on chce piętrowe kupic, a ja nie chce
U mnie nawet ok, cierpię na bezsenność hahah ale zato spałam do 11 ;p
Stópka, Agnieszka0812, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Dziękujemy za życzenia. Syniu dzisiaj szczęśliwy poszedł z cuksami do szkoły. Jeszcze jutro impreza urodzinowa dla kolegów i 7 rok na całego
Reniu, taka grypa u mnie w momencie owu zwiastowała groszka. Trzymam kciuki, choć chyba powinnaś się położyć i wygrzać.
Dziasiaj nie widziałam się z dzidzią, byłam u gina na NFZ, a tam usg wiąże się z całą procedurą i trzeba się na nie umówić osobno Dał skierowanie na badania, sprawdził szyjkę i życzył powodzenia.
Podjechałam jeszcze po wyniki z Pappa i zagrożenie małe. Tak więc optymizm mnie nie opuszcza. Czego i Wam, kochane życzę
Wazne ze podwozie sprawne to też jest bardzo ważne
ja tez wczoraj tylko chwilkę widziałam malucha przeszkadzał w badaniu bo cały czas kopał w głowice i moja lekarkę to trochę irytowałoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Witam,
Aguś dziękuje twoje słowa działają jak melissa :*
Niezapominajko to zyczę Ci udanej imprezy nie spijcie się tam bardzo :p :p mnie to czeka 17 Lutego, nawet nie wiem co syn wymysli hahah
Renia kuruj się !!!!!! i życzę aby owulacja się potwierdziła
Stópka to podobnie jak u mnie z tą wagą tez 4 kg, tylko ze u mnie na plusie hahahah
Monia u mnei też się szykuje remont pokoju dziecinnego ;p cięzko to widzę !!! oczywiscie spieramy się z moim na temat łóżka!!!! on chce piętrowe kupic, a ja nie chce
U mnie nawet ok, cierpię na bezsenność hahah ale zato spałam do 11 ;pkatarzyna_d lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniu kuruj się bo już niedługo Wasz dzień :* choć dziś masz bardzo napięty grafik ale jak tylko wrócisz to mężczyznę pod poduche i grzać się
katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyTak Chomiczko, będziemy dalej wypróbowywać nowy żel . Dzisiaj test owu pozytywny a ja taka zakatarzona że aż przykro...
Mam,wrażenie ze moja mama bardziej przeżywa ślub niż ja, tysiące pytań, tysiące problemów, chociażby o miejsce parkingowe, kjrcze męczy mnie szczególnie dzisiaj nie mam do tego cierpliwości...chomiczka lubi tę wiadomość
-
Próbujcie, próbujcie to same przyjemności nam też dużo pomógł żel ale u nas to nie ma takich fajerwerków jak podczas starań Reniu polecam jeść dużo czosnku ale to musisz tez swojego mężczyznę nafaszerowac żebyście się nie czuli jak tam Twoja wizyta?
Renia7910 lubi tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyWizyta szybka, jajeczko prawie prawie już się uwalnia, lekarz kazał szybko wracać do domu i próbować oczywiście wczorajsze też się liczy więc dzisiaj to tylko poprawka. Dostałam duphaston, od jutra mam brać. Przepisał mi ilość na 4 miesiące, po tym czasie mamy iść na inseminację jeśli nie zaciążę.
Hormonów tarczycy nie sprawdza, tłumaczył że jeśli byłyby nieprawidłowe to hamowałyby owulację a u mnie jest wszystko w jak najlepszym porządku.chomiczka, katarzyna_d, kehlana_miyu lubią tę wiadomość