Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To do roboty poprawiajcie do skutku Reniu ja myślę, że zaciazysz szybciej niż myślisz :* winko czerwone było pite?
Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Wizyta szybka, jajeczko prawie prawie już się uwalnia, lekarz kazał szybko wracać do domu i próbować oczywiście wczorajsze też się liczy więc dzisiaj to tylko poprawka. Dostałam duphaston, od jutra mam brać. Przepisał mi ilość na 4 miesiące, po tym czasie mamy iść na inseminację jeśli nie zaciążę.
Hormonów tarczycy nie sprawdza, tłumaczył że jeśli byłyby nieprawidłowe to hamowałyby owulację a u mnie jest wszystko w jak najlepszym porządku.
No to powodzenia
Ale wiesz co w cyklu którym zaszłam moja tarczyca była 4,010 i w tej ciąż właśnie poroniłam !! A wiec nie zawsze lekarze maja racje
Trzymam kciuki za was :-*Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia, dobrze że jesteś pod opieką fachowca, on na pewno wie co robi, dobrze że macie też w zanadrzu możliwość tej inseminacji czy jak to się tam określa wrazie gdyby jednak dzidziuś wolał się zjawić u was za pomocą medycyny Ale wierzę, że plemniki Twojego jeszcze-prawie-męża wystraszą się tych wszystkich medycznych spraw i raz dwa dadzą radę przejąć Twoją komórkę jajową :D
Kehlana... nie wiem co powiedzieć Przykro mi, ale nie możesz tracić nadziei że i Wam się uda.. Zrób coś dla siebie na poprawę humoru, nie zamartwiaj się kochana, niedługo dzidziuś się pojawi!Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Renia, jeśli się martwisz, to tsh możesz też sobie po prostu zbadać, dla świętego spokoju, ale myślę, że jakbyś miała z tym problem to po tylu wizytach u lekarzy już by to zostało wykryte.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyU mnie lekarka przez 2 lata nie zaciekawiła sie tsh sama sobie zrobiłam badania i sama sobie leki załatwiłam i zaszłam jak zbiłam.. Endo później wielki szacun mi złożył!! Myślałam ze mnie zjebie a tu nawet byl zadowolony ze czuwam nad swoim organizmem.
Odeszłam od tamtej lekarki dużo badan olała, moje poronienie tez !!
-
nick nieaktualnyDopiero do domu jedziemy, moja firma ewakuowana bo alarm bombowy, telefony dzwonią itd. Ja tsh miałam badane kilkakrotnie i zawsze było w okolicach 1 więc raczej jest ok.
Jejku jak mi zimno, wkurza mnie to że nawet nie mam czasu aby poleżeć w domu i się wygrzać. Jutro rano gości teściowej z lotniska odbieram a później na nockę idę. Ech... -
Hiacynta, dobrze,że bylas czujna,zmienilas lekarza.Chwała Ci za to i teraz jestes w szczesliwej ciąży.
Historii strasznych i smutnych jest w koło wystarczajaco,po co to wywlekać.
Ciesz się i nie generalizuj,bo nie zyjemy w ciemnogrodzie,zeby kazdy lekarz był niedouczonym i pozbawionym empatii olewusem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:00
katarzyna_d, pucek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój dzis wyniki wybrał. Oczywiście nie ciekawe ehhh cholesterol podobno wysoki. Ma i to sporo!! Nawet mi przez telefon nie powiedział.
Jutro ma wizytę u Kardiologa chyba z nim wejde bo on mi nic nie powie
Ja mu ukruce teraz salcesoniki, paszteciki!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny