X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własny kąt to jest TO,:) ja też jestem szczęśliwą posiadaczką, uczucie wchodzenia do własnego domu nie równa się z niczym :) i nieważne kredyty, inne niedogodności, najważniejsze to mieć swoje miejsce na świecie :)

pełna_nadziei, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak Reniu :) lepiej placic kredyt i miec pewnosc, ze to bedzie nasze niz placic za stancje... ponad rok siedzielismy z mezem na stancji ile to kasy poszlo z bloto...

Renia7910 lubi tę wiadomość

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieeczyny,ta dzoeeczyna,Nelly o ktorej pisalam rodzi.Niestety stan byl bardzo zły..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :'(

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blisko dwadziescia tygodni dziewczyna spędziła w strachu bólu i smutku,nie mogac nawey zająć się tak jak chciała swoją córką..
    To jest naprawde straszne..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • chomiczka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To straszne ;(

Olga 11.06.2016 Nasz największy cud <3
    Róża 30.07.2018 Drugi największy cud <3
    Aniolek <3 8.2017
    Aniołek K 8.01.2014 <3
    Aniołek A 4.10.2014 <3
    Aniołek I 5.03.2015 <3
    Aniołek P 14.06.2015 <3
    Aniołek E 10.09.2015 <3
  • Stópka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Blisko dwadziescia tygodni dziewczyna spędziła w strachu bólu i smutku,nie mogac nawey zająć się tak jak chciała swoją córką..
    To jest naprawde straszne..
    Ja sobie nawet nie potrafię wyobrazić tego co ona przeżywa i co przeżyła do tej pory...

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.
  • pucek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna :(((

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeżyłam kinderbal, dzisiaj 40tka przyjaciółki ;), jutro kolejne dziecięce urodziny :) Maraton w toku :)
    Miłego weekendu

monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, witamy się w 25tc, u nas dzisiaj też urodzinowo bo Klaudia idzie do kuzynki na urodziny, śnieżek u Nas sypnął a ja będę musiała ją zawieźć, mam nadzieję, że drogowcy obudzą się do 15 :)
    Miłego dnia :)
    Lunciu współczuje bardzo tej dziewczynie, biedna :(
    Miłego dnia :)

Rudzik39, Renia7910 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam się w sobotę, w końcu wolne.
    Moje chłopaki pojechali na siłownię i poboksowac się i odsapnac od dwoch bojowo nastawionych kobiet ;) Powiedzieli ze jedna z okresem to wiele ale dwie baby pod jednym dachem to już jest armagedon i wyszli.
    Teraz we dwie lezymy i przeczekujemy dwa najcięższe dni ...
    Oby do poniedziałku :)

W tym miesiącu pierwszy raz temperatura nie spadła mi przed @-mam cały czas 37.00 a mierzę o 6.30 zaraz po obudzeniu się.

Michaś ♡ [ * ]

Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis,gratuluje kolejnego tygodnia!
    Dziewczyny, bylam wczoraj odebrac w sklepie rowerek biegoey dla mojej chrzesnicy i zobaczylam wózek quinny moodd i zakochalam się w jego wyglądzie!
    Ma ktoras z was doswiadczenie z tym wózkiem? Jakies opinie?

monilia84 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie znam tego konkretnego modelu. Widziałam quinny raz i wygladaly na praktyczne i lekkie ale dokladnie nie wiem :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka,cisza tutaj...
    Stópko jak się czujesz? Ja mam 3 dzień wyjęty z życiorysu, katar mnie zabija, dzisiaj już wzięłam komplet leków, w tym na alergię, działają tak sobie. Chyba muszę swoje przecierpieć :/ na wtorek mam kosmetyczkę, mam nadzieję że się wykuruję do tej pory.
    Ze smutnych wiadomości - to jest straszne co przeżywa dziewczyna na tamtym forum. Moja przyjaciółka za granicą również przeżywa horror, wody się sączą, skurcze atakują, toczy się walka o utrzymanie ciąży do 35 tygodnia żeby uratować dziecko - maluszek ma wadę serca, konieczna będzie operacja zaraz po porodzie. Żeby tylko wytrzymał jeszcze trochę, żeby był wystarczająco duży na przeżycie...
    Strach. Ja walczę o zajście, a to dopiero początek drogi. Kłócę się z Bogiem czasami dlaczego to robi - skazuje nas i nasze dzieci na takie cierpienie. Jaki jest sens???
    Życzę Wam spokojnego wieczoru, niech nadzieja nie odchodzi, wierzę że kiedyś każda z nas odnajdzie spokój, z bijącym małym serduszkiem przy boku <3

• Stópka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia, Ty się kladz do łóżka i wygrywaj, żebyś się jakiegoś zapalenia oskrzeli czy czegoś takiego nie dorobiła.
    U mnie odpukać, narazie ok. Mam lekki katar, ale nic poza tym wiec mam nadzieje, że to się nie rozwinie. Umowiłam sobie wizytę u gin. na 01.02 zobaczymy jak to wszystko dalej się potoczy.

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis mialam udane zakupy :) pokupywalam dla dzidzi juz rzeczy zeby pozniej na ostatni moment nie kupywac :) na razie same neutralne kolory bo nie wiadomo jaka plec :) maz w szoku ze tyle kasy a tylko pokupywalismy pieluszki tetrowe, kocyk i jakies tam artykuly :) mala rzecz a cieszy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pewnych sytuacjach człowiek staje się tylko pionkiem.
    Zastanawiam się co Bóg chciał nam przekazać a może on ma nas gdzieś.
    W końcu jest Bogiem a nie potrafi zapanować nad złem,krzywdą i cierpieniem.
    Zobaczcie straciłysmy nasze dzieciatka, jedne na początku ciąży ale wiele z nas zamiast cieszyć się macierzyństwem odwiedza cmentarz.

Moja przyjaciółka bardzo chciała żyć ,choroba odebrała jej wszystko.
    Dziś mieliśmy pogrzeb 18 letniej dziewczyny,koleżanki, druchny i wspaniałego człowieka .
    Dzień po studniowce odebrała sobie życie i nikt nie jest w stanie powiedzieć co ją do tego skłoniło.
    Moje dzieci są w szoku ,ja nie potrafię znaleźć odpowiedzi czy mogliśmy w jakiś sposób jej pomóc.
    No i gdzie był Bóg, który w tym momencie tylko potrafił się temu z góry przyglądać.

Przepraszam ze tak piszę ale zbyt dużo tego cierpienia wokół....

Michaś ♡ [ * ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 09:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno wszystko dzieje się dla jakiejś przyczyny. Tylko że ja tej przyczyny znaleźć nie potrafię.

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :)

Dzisiaj śliczny biały dzień, chcemy to wykorzystać i pojechać w góry, troszkę odpocząć w ślicznej bieli śniegu.D=
    Dzisiaj bellybestfriend pokazało mi że jest dzień - granica przeżywalności płodu, żeby udało się tak do kwietna/maja szczęśliwie doczekać, dzisiaj mam chamski humor, daremny że szok. Odebrałam rano tatusia ze szpitala po chemii, on jest taki silny, oj jak ja bardzo kocham moich rodziców <3

Dobra nie smucę, zbieramy się do kościoła a później wypad w góry, życzę Wam kochane miłego dnia i dobrego nastroju, oby do mnie dzisiaj też zagościł :)
    Jutro wizyta i stresik jest ehehhe ale damy radę :) Mam nadzieję, że mój sisiaczek dobrze rośnie i trzyma się swojego wieku ciąży :)
    Jeszcze raz miłego dnia :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratuluję :) udanej wycieczki życzę :)

monilia84 lubi tę wiadomość

‹‹ 826 827 828 829 830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ