Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChomiczko gratuluje kopniaczków córeczki niezapomniane przeżycie
A co do bólu brzucha to raczej tak podbrzusze czasem mnie boli i po bokach jakby jajniki...
A co do strachu to chyba do końca ciąży będzie nas prześladował... też mam takie schizy że rana nie poczuje kopniaczka małej albo po jedzeniu to już panika i bujanie brzucha żeby się obudziła... wczoraj to chyba miała bardzo leniwy dzień bo tylko chwilę z rana czułam ją a potem dopiero przed 24 dała popis
A co do usg jakie macie robione 2d,3d czy 4d ? Bo ostatnio czytałam, że zdarzają się pomyłki co do płci na usg 2d a ja właśnie na takim sprzęcie mam robione usg...chomiczka lubi tę wiadomość
-
chomiczka wrote:Rudzik ja czasami tęsknię za pracą ale jak opisalas co się dzieje u Ciebie to przypomina mi się, jak to było w tej mojej pracy. Boże ile to nerwów zjadlam przez tych idiotow. Dziewczyny już śmiało mogę powiedzieć, że doczekalam się kopniaczkow od paru dni mała kopie i wita się z tatą rano ja mam pytanie czy boli was czasami brzuch jak na okres ale tak delikatnie?
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik te moje bóle są takie delikatne i już tak od miesiąca je czuje, zapomnialam właśnie ostatnio mojemu ginowi o tym powiedzieć ale teraz już sobie zapiszę żeby nie zapomnieć.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Madzik te moje bóle są takie delikatne i już tak od miesiąca je czuje, zapomnialam właśnie ostatnio mojemu ginowi o tym powiedzieć ale teraz już sobie zapiszę żeby nie zapomnieć.
Jak mam zaparcia to mnie dołem ciągnie taki kłujący ból a potem puszcza
Ja mam takie bole lekki i to czesto u mnie to normalne,ale u mnie to znowu od nerek i plecow promieniuje niby bol na brzuch,przyczyn moze byc wiele,nawet od ulozenie bobase bo np uciska na pecherz,powiedz lekarzowi o bolach,lepiej chuchac na zimne chodz z cala prwnoscia to nic zlegocykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No właśnie to nie gazy bo czasami boli mnie brzuch właśnie przez gazy i to inny troszkę ból. Może to właśnie przez to, że dziecko jest po lewej stronie i jakoś uciska na pęcherz. Zobaczymy co lekarz mi powie, mam nadzieję ze to nic groźnego. Puculka i co lekarz na tą długość szyjki? Jak tam Adaś?Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jajniki o cechach policystycznych Boże ja juz sama nie wiem co mi jeszcze wyjdzie. Ale PCO by wiele tłumaczył, a ja na szczęście mam owulacje...Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Z Adasiem wszystko dobrze na szczęście ja mam leżeć plackiem, wstawać tylko do łazienki i zjeść, jak będzie dzień ze nie będę miała żadnych skurczy (bo teraz mimo nospy mam) to mogę iść na 30 min spacer no i za dwa tygodnie kontrol. A najlepsze jest to ze znów mi ciśnienie wyszlo 147/95
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Renia7910 wrote:Kochana to jest właśnie PCOS. Ale nie martw,się, ja też mam jeden taki, dieta i ruch i kontrola cykli. Femibion jest wskazany w tym,przypadku. I inofem. Będzie dobrze
Niestety bardzo często powoduje to problemy z owulacja lub poronienia. Dietę mam, ruch tez, leki będę brała. Zastanawia mnie to że di tej pory nikt mi nie powiedział ze mam za dużo pęcherzyków w jajnikach. Cholera po co się chodzi do tych lekarzy wszystkich? W piątek jeszcze raz do Warszawy, dostane leki i pewnie od przyszłego cyklu będziemy sue starać.
Pucek lez plackiem a Adasiowi najlepiej niech się nie spieszyWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
pucek wrote:Z Adasiem wszystko dobrze na szczęście ja mam leżeć plackiem, wstawać tylko do łazienki i zjeść, jak będzie dzień ze nie będę miała żadnych skurczy (bo teraz mimo nospy mam) to mogę iść na 30 min spacer no i za dwa tygodnie kontrol. A najlepsze jest to ze znów mi ciśnienie wyszlo 147/95
Nie wazyl go dzisiaj, mowil ze teraz będzie wazony w 32 tc. Kurde martwię się tym, doktor wspominal o pessarze i w ogóle...
Wiaterku tez mam nadzieje ze jeszcze poczeka:) 67 dni i będzie 37tc0d wiec wtedy niech sie dzieje co chce a teraz będę odpoczywac
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Nie wazyl go dzisiaj, mowil ze teraz będzie wazony w 32 tc. Kurde martwię się tym, doktor wspominal o pessarze i w ogóle...
Wiaterku tez mam nadzieje ze jeszcze poczeka:) 67 dni i będzie 37tc0d wiec wtedy niech sie dzieje co chce a teraz będę odpoczywac
Na marcówkach jest kilka dziewczyn z peesarami i dają sobie świetnie radę Jeżeli będzie trzeba to niech zabezpiecza szyjkę
Mi moja ginekolog dzisiaj badała szyjkę i powiedziała, że trzyma, sporo jej jest i jest pozamykana. Po samym dotknięciu brzucha powiedziała że mamy duże dziecko. Dobrze by było gdyby wyszedł w 38 tygodniu to jakieś 400g by było mniej niż w terminie i większe by były szanse na poród sn. Statystycznie licząc po przybieraniu obecnym wróży mu 4200g do 40tc. Obecnie jak będę rodzić wszystko palcem na wodzie pisane ;/
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*