Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pełna nadziei, a nie lepiej cieszyć się z tego, że siostra urodziła zdrowego dzidziusia i że wszystko dobrze niż zawracać sobie głowę takimi sprawami? PRzecież nikt wam nie broni dać córeczce na imię Julka, przecież możecie A nuż, zmieni wam sięjeszcze koncepcja i będziecie chcieli zmienić Najważniejsze że wszystko dobrze i malutka już na świecie, ciesz się że kuzynki będą w tym samym wieku
Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyHey dziewczyny, już jako mężatka chciałam podziękować Wam wszystkim i każdej z osobna za przepiękne i szczere życzenia Mam nadzieję że chociaż część z nich się spełni
Poniżej obiecana fotka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e05cd600d99a.jpgpełna_nadziei, chomiczka, niezapominajka, lunadelrospo, s1985, Wiaterek, monilia84, Agnieszka0812, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Kochana nie denerwuj się, nikt ci nie zabroni dać tak samo swojemu dziecku na imię.
Moja teściowa i jej siostra rodziły w trzy miesięcznych odstępach i chłopaki mają tak samo na imię.
U nas z kolei moja Julcia walczy z wirusem - gorączka, katar i kaszel.
Tragedia.Akurat kiedy zaczęły się ferie:(
A i dowiedziałam się od koleżanki z byłej pracy ze moja była szefowa skróciła czas pracy o dwie godziny i kazała podzwonic i poodmawiac zabiegi umówionym kilku klientkom.
Koleżanka myślała ze sobie więcej godzin nadrobi i zarobi coś konkretnego jak mnie nie będzie .Niestety ma przychodzić do pracy na 5,góra 6 godzin.
Dziadostwo.
Michaś ♡ [ * ] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia,pieknie!
Tak się cieszę, ze wszystko poszlo po waszej myśli!
Teraz na spokojnie mozesz skupic sie na realizacji dalszych planów:)!
Nadziejka,ostatnio rozmawialm z moją siostrą odnosnie imion i mówię, że jeszcze malego Leona mam w planach;) a ona pfff tp sie pospiesz,bo za jakies trzy lata to ja bede miala syna Leona;)
I trzeba do tego pidejsc na luzie,kiedyś podobalo mi sie imie Filip,a pol roku przed Mackiem urodzil sie moj kuzyn i wlasnie Filip,a jego siostra to wlasnoe Julka i pamuetam do dzis oburzenie cioci gdy dowiedziala się ze seter irlandzki sąsiada to tez julka;)
Myślą o sobie i to oczywiste,ja tez bym myslala o sobie a pozniej o reszcie(w tej kwestii)
Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pełna_nadziei wrote:Moi rodzice i rodzenstwo mi mowi ze nie mam sie przejmowac i skoro chce dac tak corce na imie to mam dac i szczerze wam powiem, ze mam ich gdzies. Moja corka i tak bedzie wyjatkowa
Mysl o waszej rodzinie Tobie mężu i coreczce!
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Luncia spokojnego dnia w pracy życzę
Reniu przecudnie wyglądaliście, tryska od Was pozytywna energia, jeszcze raz Wszystkiego Najjjjjjjjjjjjlepszego na Nowej Drodze Zycia niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia
U mnie c.d. przeziębienia, doszedł kaszel ale kupiłam prenalen i syropek z cebulki i troszkę lepiej jest. Jedynie katar znowu wrócił, ale daje radę.
Dzisiaj lecę do endo z wynikami, mam nadzieję że odstawi mi tabletki i spróbujemy poradzić sobie bez nich
Generalnie od rana mam lenia, nic nie chce mi się robić, a zwłaszcza kombinować co zrobić na obiad najchętniej to bym sobie poleżała, ale najpierw obowiązki niestety
Miłego dniaRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Renia7910 wrote:Hey dziewczyny, już jako mężatka chciałam podziękować Wam wszystkim i każdej z osobna za przepiękne i szczere życzenia Mam nadzieję że chociaż część z nich się spełni
Poniżej obiecana fotka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e05cd600d99a.jpg
Teraz już mąż i żona a nie długo dojdzie jeszcze mama i tataRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15