Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik90 wrote:Pewnie kroplówkę Ci dali w szpitalu z magnezem?
Mi się w sumie bolesne skurcze nie pojawiają tylko raz na jakiś czas spięcie brzucha. Dużo odpoczywaj! Jak bylam w 27tc u poloznej to mowila, ze nie powinno ich być wiecej niż 5 na dobę. Teraz to już inna bajka najważniejsze żeby nie byly regularne
Ze szpitala wychodziłaś z jaką szyją?Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Lunka powodzenia dziś, dasz radę :*
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Luna, powodzenia w pracy! Pokaż im wszystkim!
Reniu, przepięknie wyglądasz na tym zdjęciu! I oboje tak fajnie razem wyszliście Mam nadzieję, że teraz już będzie u Ciebie tylko lepiej!
Pełna_nadziei, może Twoja siostra też sobie tą Julkę wymarzyła i nie mogła sobie wyobrazić innego imienia. Fakt, mogła podejść z większym taktem do całej sytuacji, ale Twoja mama ma rację - olej sprawę i też nazwij córeczkę Jula, często przecież kuzyni mają te same imiona i jakoś sobie wszyscy w rodzinie radząRenia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
U mnie chyba po owulacji, więc od dzisiaj zaczynam brać luteinę. Po raz pierwszy od miesięcy miałam sporo śluzu, nawet coś pod rozciągliwy się pojawiło, serduszka były, zobaczymy, czy udało nam się wstrzelić i z jakim rezultatem. Luteina pewnie da mi trochę ciążowych objawów, więc nie dajcie mi się tym nakręcać! Moja ginka powiedziała, że mam brać 10 dni, w 10 dniu zrobić test i jeżeli negatywny, odstawić lutkę i czekać na @, a jeżeli pozytywny, brać dalej i lecieć do niej na naradę wojenną Więc teraz przez 10 dni grzecznie biorę lutkę, czekam i się nie nakręcam - przynajmniej taki mam ambitny plan
pucek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Rudzik, ciesz się bo pewnie długo nie posiedzisz na bezrobociu
KEhlana wysyłam Ci zatem wirusy z trzeciego poziomu #@%@#$@%#^%#$##%$^@#$!#@%%!!!! Mam nadzieję że już niedługo będziemy się cieszyć z pierwszych dwóch kreseczek 2016
Ja dzwoniłam dziś do gina, kazał mi przeyjść przed 15... Nie dość że wczoraj sięzwijałam dwie godziny z bólu takiego... jakby miesiączkowego, to jeszcze okazuje się, że mimo brania 6 dni tabletek na infekcję to dziś zaczęło ze mnie lecieć coś obrzydliwego zielonego (przepraszam za dosłowność )
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Luna, powodzenia w pracy! Pokaż im wszystkim!
Reniu, przepięknie wyglądasz na tym zdjęciu! I oboje tak fajnie razem wyszliście Mam nadzieję, że teraz już będzie u Ciebie tylko lepiej!
Pełna_nadziei, może Twoja siostra też sobie tą Julkę wymarzyła i nie mogła sobie wyobrazić innego imienia. Fakt, mogła podejść z większym taktem do całej sytuacji, ale Twoja mama ma rację - olej sprawę i też nazwij córeczkę Jula, często przecież kuzyni mają te same imiona i jakoś sobie wszyscy w rodzinie radzą
Szczerze to nie rozumiem tego, bo wszystkim mowila, ze bardzo podoba jej sie imie Maja. A jak ja jej napisalam ze u nas ma byc dziewczynka Julka to od razu jak kazdy pytal sie o imie dla malej to robili z tego tajemnice.. no i sie okazalo ze wzieli Julka.. -
Moja siostra już nawet nadała imię Ania, a potem zmieniła na Ala. Nie wiem jakie masz kontakty z siostrą, ale moja prawie na 100% nie zrobiła tego świadomie. Prawda jest taka, że jak dla mnie to teraz już nie ma znaczenia. Jak się urodzi to nazwę sobie jakoś, najważniejsze by w ogóle się urodziło i było zdrowe. Imię to tylko imię. Jak siostra nazwała Ala to sobie znalazłam Polusię i tyle. A jak masz do niej żal to jej to powiedz.
pucek lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Pucus to trzymam kciuki,zeby dobrze bylo i daj znac po wizycie,moze ten brzuch Cie bolec od infekcji wlasnie,skoro to co bralas nie Pomoglo,moze twoj lekarz pobierze eymaz z przedsionka i wtedy wszystko bedzie jasnecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Staraczki, może którąś z Was zainteresuje: https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/o-ovufriend,1.html#160
Wyświetliło mi się dziś na of, bezpłatna pierwsza wizyta i 50% znniżki na badania w klinikach w gdansku, słupsku, warszawie, gdyni i wrocławiu w klinikach invicta. Wymagania to co najmniej 3mce aktywności na OF i 3 cykle niezakończone ciążą (prowadzone w pełni na of), może któaś z Was będzie zainteresowanachomiczka lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Nadziejko,Sysia miała chyba powód, dla ktorego nie napisała tego tutaj.
-
Moja szyjka znowu krotsza i zaczyna się robic rozwarcie. Dostałam bilet do szpitala i mam się zgodzić na sterydy na pluca. Na pocieszenie Adaś na usg pokazał mi jak ładnie potrafi juz ssać kciuk
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucus w szpitalu się Tobą zajmą :* trzeba pozytywnie myśleć :* Zdolny AdaśOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015