Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik, temat nieracjonalnie zachowujacych sie pracodawcow znam na pamięć..
Dobrze zrobiła teraz mysl nad własną działalnością.
Niezaleznie od fu duszy,mozna zacząć od czegos mniejszego,a pozniej rozszerzac zakres uslug..
Wazne,ze jeszcze klientki cię pamiętają!Rudzik39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReniu wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia bawcie sie dobrze
Ilonka dobrze, ze juz skurcze ustaly. Teraz sie oszczedzaj kochana
Rudzik kazdy ma swoje granice wytrzymalosci. Ja poprzednia prace tez zucilam w cholere, bo mnie denerwowalo szefostwo i za nic mieli pracownikow. Znajdziesz lepsza prace w ktorej Cie docenia
Monilka 27tc jak ten czas leci. Badz spokojna z synkiem bedzie wszystko dobrze i nim sie obejrzysz bedziesz trzymac go na recach
Reszcie dziewuszek zycze spokojnego weekendu
wczoraj kupilismy z mezem wozeczek, bo bardzo kolorystycznie mi sie spodobal no i byl niedrogi, przy okazji lozeczko zamowilismy, takie sliczne biale juz widze jak niunia bedzie w nim spac (albo niuniek jak mu cos wyrosnie) hihiAgnieszka0812, Renia7910, monilia84, ilonia1984, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
Reniu może cię pocieszę odnosnie @ w dniu ślubu - szwagierka dostała dzien przed ślubem, a ja w poniedziałek po poprawinach. Swoją noc poślubną musiałam o tydzień przesunąć powodzenia!!
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Reniu
życzę Wam, żeby dzisiejsze wydarzenie nie było dla Was formalnością, ale potwierdzeniem miłości dojrzałej i autentycznej. Na dalszą drogę życia życzę Wam, żebyście mogli z rozpędem realizować wspólne plany. Bądźcie dla siebie czuli, wspierajcie się myślą i uczynkiem, otoczcie się dobrymi ludźmi, pamiętajcie o rocznicy dzisiejszego dnia i świętujcie ją wyłącznie we dwoje...Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Reniu, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Dużo szczęścia i miłości i żeby wszystkie wątpliwości jakie jeszcze niedawno miałaś okazały się zupełnie niepotrzebne. Życzę Ci pięknej uroczystości w rodzinnym gronie i cudnej atmosferze. A przede wszystkim życzę Wam, żeby wasze małżeństwo dopełniło się poprzez Maleństwo, na które tak bardzo czekacie Mam nadzieję, że będziesz się dziś wspaniale bawić i zapamiętasz ten wieczór na długo
PS. liczymy na fotkiAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
My dopiero wstajemy milego dnia dziewczyny :*
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyMłoda żonka ma obiad rodzinny a później jeszcze jedzie do teściowej
Wszystko przebiegło spokojnie i bez większych ekscesów, do urzędu przyszło dużo ludzi, teściowa się upiła z deka na obiedzie i generalnie było git
Odezwę się później albo jutro, mam nadzieję że ze zdjęciem. Miłej niedzieliniezapominajka, Rudzik39, Agnieszka0812, monilia84, chomiczka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
A jakos zyje,czasem brzuszek stwardnieje,ale nie ma tragedi leze i w sumie juz mam dosc,nydzi mi sie i wszystko mnie boli od tego leniuchowania,teraz czekam na wyniki mam nadzieje,ze w srode beda i do lekarza pojde mojego,to zobaczymy jak tam szyjka moja i mala Zosia,bo cos mi sie wydaje,ze znowu sie obrocila i to girami do dolu,bo czuje mocno ja przy spojeniu a czulam u gory brzucha,mam nadzieje,ze sie myle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 16:37
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja to w nocy znowu malam schizy ze cos nie tak.. W ogóle to od trzech dni nie chce mi się rozpuszczać luteina. W sensie troche sie rozpuszcza a po ok 3h od aplikacji zaczynam czuć takie napieranie, zdaze sie wystraszyć ze cos nie tak, a tu resztka luteiny taka nierozpuszczona mi wypada.. Nie wiem o co chodI, bo po aplikcji staram się min 30 min leżeć plackiem
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucus kuzwa niewiem co jesy z nami,ale ja tez jakos sie martwie takim parciem na spojenie I odbyt,jakos tak dziwnie jest jak by wypasc miala czasem...kurcze ale czemu lutka Ci sie nie.rozpuszcza,nie mam pojecia nigdy takiej dopochwowej nie bralam,pucus a kiedy idziesz do lakarza?teraz bede chodzic co 2 tygodnie,w dupie z tymi poeniedzmi a nawet czesciej juz mowilam mojemu lekarzowi,ze sie stresuje i chce widziec.mala czesciej i wiedziec,ze gra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 16:47
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziewczyny ja tez mam czasem taki ucisk na odbyt i krocze na odbyt to juz od jakiegoś czasu a na krocze od niedawna. Maluchy rosną i juz lepiej nie będzie bolą was te skurcze i ile ich jest na dzień? Rozpuszczaniem luteiny to bym się nie martwiła to na pewno nie ma nic wspólnego z ciążą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 17:15
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nie bola jakos specjialnie,juz narazie nie mam takich skurczy z 5 razy mi.sie spiol brzuch dzis,taka fala od jego gory do dolu i dziwne uczucie i bol w wiezadlach i nacisk na szyjke,ciezko to wytlumaczyc,ale zanim do szpitala trafilam mialam takie nawet co 5 minut,to bylo straszne i faktycznie szyjka przez nie sie skrucila..a teraz calczas leze,wiec to tez duzo daje pewnie no zobaczymy co to bedzie dalej,jak szyjka sie bedzie Skracac i bede niec te twardnienia to dadza mi tabletki na podtrzymanie jakies,ja to mowie,ze starosc nie.radosc,z Aurela takiego czegos nie mialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 17:42
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:nie bola jakos specjialnie,juz narazie nie mam takich skurczy z 5 razy mi.sie spiol brzuch dzis,taka fala od jego gory do dolu i dziwne uczucie i bol w wiezadlach i nacisk na szyjke,ciezko to wytlumaczyc,ale zanim do szpitala trafilam mialam takie nawet co 5 minut,to bylo straszne i faktycznie szyjka przez nie sie skrucila..a teraz calczas leze,wiec to tez duzo daje pewnie no zobaczymy co to bedzie dalej,jak szyjka sie bedzie Skracac i bede niec te twardnienia to dadza mi tabletki na podtrzymanie jakies,ja to mowie,ze starosc nie.radosc,z Aurela takiego czegos nie mialam
Pewnie kroplówkę Ci dali w szpitalu z magnezem?
Mi się w sumie bolesne skurcze nie pojawiają tylko raz na jakiś czas spięcie brzucha. Dużo odpoczywaj! Jak bylam w 27tc u poloznej to mowila, ze nie powinno ich być wiecej niż 5 na dobę. Teraz to już inna bajka najważniejsze żeby nie byly regularne
Ze szpitala wychodziłaś z jaką szyją?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 18:01
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyBoze dziewczyny ale jestem wsciekla !siostra urodzila dzis i dala na imie malej Julia a wiedziala,ze my takie imie wybralismy tak jak juz wam predzej pisalam... no jestem mega wsciekla.. wybuchlam takim placzem, ze nie moglam sie uspokoic . No co za ludzie. Nie chce mi sie na nich patrzec