Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka cieszę się, że wszystko dobrze i że możesz jechać do męża czekamy na zdjęcie Twojego brzuszka ja dziś tylko dorwalam kurteczki na zimę ale to też się przyda
Agnieszka0812, Madzik90 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Wiaterku przykro mi, że się nie udało kurcze głupie 2 punktyOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
Ja tak coś czułam dziewczyny, ze to znów minimalnie. Ale wiecie co, mimo, że jest niby gorzej niż w maju to jest progres bo ten egzamin był dużo trudniejszy a i tak mało co go nie zdałam. Szkoda, że nie mam więcej szczęścia bo wtedy nawet to co strzeliłam byłoby dobrze, a tak to same wiecie. Nie no spoko, w marcu następne podejście
Renia7910, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Witam Was dziewczynki,
U nas sytuacja pozostaje w zawieszeniu...
M. powtórzył badania, parametry ciut lepsze niż wcześniej, ale dalej poniżej normy więc kicha. Narazie prof. kazał mu 2 razy dziennie pić proxeed plus rovers. Na początku wszystko ładnie pięknie, dopóki mój mąż co, nie zobaczył ceny... Najpierw go zamurowało, a dziś stwierdził, że może on za jakiś czas zacznie to brać... Ręce mi opadły, jestem wściekła, mam ochotę go zamordować...
Ja to tak jak Wam wczoraj pisałam po krótce, 14.03 mam mieć tę laparoskopię i zobaczymy co on tam wypatrzy... W pracy mam zapierdziel, że ledwo żyję... W następnym tygodniu, będę miała trochę więcej czasu, żeby Was wreszcie na spokojnie nadrobić, wysyłają mnie na szkolenie do Jeleniej Góry na tydzień, co bardzo mnie cieszy, bo przecież musieliśmy z M. odwołać nasz wyjazd nad morze w styczniu, a tu proszę niespodzianka. Zamiast weekendu nad morzem, będę miała pełne 7 dni JUPI Szkolenie kończy się w piątek i M. dojeżdża do mnie na weekend więc trochę sobie odpoczniemy.
Dziewczyny, trzymam kciuki za Was wszystkie cały czas, jestem z Wami myślami
Staraczkom, życzę powodzenia
Reniuś Wiem, że ten najważniejszy dzień już był, ale życzę Wam wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia A Tobie przede wszystkim dużo spokoju i cierpliwości wobec męża Ślub to niby tylko papierek, ale czasem potrafi namieszać, mam nadzieję, że u Was tylko w tę lepszą stronę. No i oczywiście najpiękniejszego prezentu ślubnego
Przyszłym mamusiom, szczęśliwych rozwiązań. Czekam na Wasze maleństwa i na pierwsze newsy o maluchach
Spokojnej nocy
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812, chomiczka, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyHey dziewczyny
Stopko miłego wyjazdu przyszłotygodniowego :
Pucusia, Ilonia, jak się czujecie? Aga to tylko duchowo z nami jest, tak niewiele się odzywa... Lunka pewnie w drodze do pracy
A my w drodze do Zakopanego, na zmianę śnieg i lód, ważne że nastrój dopisujeAgnieszka0812, Wiaterek, chomiczka, niezapominajka, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Hey dziewczyny
Stopko miłego wyjazdu przyszłotygodniowego :
Pucusia, Ilonia, jak się czujecie? Aga to tylko duchowo z nami jest, tak niewiele się odzywa... Lunka pewnie w drodze do pracy
A my w drodze do Zakopanego, na zmianę śnieg i lód, ważne że nastrój dopisuje
Udanego wypoczynku, stosunkowo udanego wyjazdu! BuziakiRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia ja też zaraz do Zakopanego jadę co prawda na jakieś 2 godziny ale jednak Udanego wyjazdu życzę
Aga zdrówka dla chlopaków :*Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Stopka najwazniejsze, że wyniki się poprawiły i jest szansa na zdecydowanie lepsze :* musicie być dobrej mysli, a Twoj M niedlugo zrozumie i przekona się do zakupu. Wspaniale, że będziesz miała dluzszy urlop, jednak nie ma tego złego trzymam kciuki za laparoskopie :* Reniu śniło mi się, że meldowalas się po przyjeździe na miejsce, że cały czas dzialacie udanego wypoczynku ;* Aga niech Twoje chlopaki wracają do zdrowia Wiaterku zawsze to coś dajcie znać jaka tam pogoda
Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyCzyli śnimy się sobie nawzajem
Aguś współczuję miejmy nadzieję że szybko dojdą do siebie . Pewnie śmiesznie to zabrzmi ale staraj się nie przemęczyć
Kasiu czyli Zakopane na topie, oby nie było tłumów jak to czasami się zdarza...chomiczka lubi tę wiadomość
-
Reniu wypoczywajcie kochana
Wiaterku udanej podróży do Zakopca
Aguś zdrówka dla chłopaków
My mieliśmy wariacje nocne po pączku cukier poszalał, ale od rana mam nadzieję, że sytuacja się ustabilizuje, dietkę sobie walnę taka prawdziwą dzisiaj i powinno być ok.
Klaudia ma dzisiaj na popołudnie do szkoły to za wiele nie odpoczne, ale jak ogarnę chatę to muszę sobie odpocząć troszkę. Muszę zwolnić tempo.
Miłego dnia dziewczynkiRenia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej dziewczynki!
Reniu, Wiaterku, przyjemnego pobytu w Zakopanym!
Stópka, fajnie się złożyło z tym szkoleniem A mąż niestety musi przetrawić. Mój na wszystkie większe wydatki najpierw warczy, a po jakimś czasie daje się namówić To prawdziwy cud, że przy jego podejściu kupiliśmy mieszkanie! A teraz mówi, że je uwielbia i fajnie być na swoim.
Wiaterku, współczuję dwóch punktów. Ja zawsze te parę punktów przeżywam gorzej niż kiedy zupełnie zawalę egzamin.
Aga, współczuję domowego szpitala Zdrówka dla Was wszystkich!
Pucuś, jak tam u Ciebie?Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dziewczynki w pepco sa fajne koszule do porodu,do szpitala np po domu,wzielam sobie czarna L i super lezy i wygodna strasznie,zwykla.z koszulka z nadrukiem,dluzsza...fajna i bardzo zaluje ze nie wzielam szarej i chyba po obiedzie ppdjade,bo przezyc nie moge za uwaga 9,90 ale ida jak woda u nas wiec nie wiem czy beda jeszcze,wiec jak ktoras ma pepko blisko to polecam A u mnie dziopy leci,dzis mam mega poweraaaaa i piore i prasuje malej rzeczy trzeba sie szykowac po troszku,obym nie zdychala jutro
katarzyna_d lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dziewczynki w pepco sa fajne koszule do porodu,do szpitala np po domu,wzielam sobie czarna L i super lezy i wygodna strasznie,zwykla.z koszulka z nadrukiem,dluzsza...fajna i bardzo zaluje ze nie wzielam szarej i chyba po obiedzie ppdjade,bo przezyc nie moge za uwaga 9,90 ale ida jak woda u nas wiec nie wiem czy beda jeszcze,wiec jak ktoras ma pepko blisko to polecam A u mnie dziopy leci,dzis mam mega poweraaaaa i piore i prasuje malej rzeczy trzeba sie szykowac po troszku,obym nie zdychala jutro
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Ilonia power będzie ci potrzebny po urodzeniu Zosienki a teraz to ty babo do wyra i wylegiwac się proszę.
Wiaterku wspólczuję ,po prostu mega pech z tym egzaminem,ale wierzę ze następnym razem uda się (zaciskam kciuki)
A tak na poprawe humoru to ja egzamin z prawa jazdy zdałam za 7 razem.
Nie odpuściłam i ze łzami w oczach zdawałam kolejne razy
Agus ja przerabialam w zeszlym tygodniu tego wirusa.Najgorsza goraczka i paskudny kaszel. Ja wojej corci podawalam groprinosin i wit c tysiąc ,oczywiscie syrop i krople do nosa.
U nas przychodnie przepełnione ,prawie epidemia.
Mam nadzieje ze szybko wam przejdzie .
Co do mojej szefowej (byłej ) to dalej nie przelala mi kasy za fakture a kolezanka ktora tam pracuje przekazala mi ze szefowa siedzi zawalona jakimis artykulami prawnymi i chyba szuka jakby tu wybrnąc i nie zapłacic mi kasy.
W poniedzialek wysle im pismo z wezwaniem do zapłaty.
Oczywiscie wykonam telefon do babeczki ktora udzielila jej franczyzy i powiem ze psuje reputację sieci Studio Figura.
Jak to traktuje pracownikow i ich zastrasza.
Michas [*]04.06.2014 (20 tc)
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja w tym Zakopanym byłam cała godzinę i to w ośrodku geodezyjnym z koleżanką. Wiec się nie nabylam za bardzo. Za to cała droga wyniosła 6,5 godziny bo oczywiście korki
Rudzik to ładnie zdawałas prawo jazdy. W końcu zdam ten egzamin, wiem tylko czemu aż tak długo to wszystko trwa?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki