Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja powiedzialam ze w ciazy,w ogole moja teściowa tam do mnie zeszla ,ale na mojej kartce od lekarza jest wyraznie napisane po dwoch godzinach..
A dlaczego tak wczesnie?lekarz podejrzewa,ze cykrzyce jednak moge mieć..
Więc chyba dlatego juz teraz..w srode mam wizyte wszystkiego sie dowiem,najwyzej powtorze to badanie,eiadomo nie jest smaczna ta glukoza ale z cytryna do zniesieniaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Patrzcie, już każda po kolei robi glukozę, zaraz każda będzie po kolei miała 34 tc, potem zaraz donoszoną no i czas gdzie wszystkie się będziemy rozpakowywać Ja jeszcze pięć tygodni mam oszczędzania się na maxa niestety, no ale dla Adasia warto się przemęczyć..
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja tez piłam Aguś bez cytryny, ohydne to jest, lubię słodkie ale ten roztwór to naprawde przesada ehehehhe. Dobrze że raz tylko wystarczy to zrobić
Ja się ciągle zastanawiam nad tym trzecim USG bo mój gin mnie nie zapisał a jak pójdę to niego to już będę w 27+6 i nie wiem czy mnie wciśnie jeszcze gdzieś. Ogólnie to poszlabym do takiej innej babki która tez tam robi badania ale nie wiem czy on się nie "obrazi" eheheh. Nie wiecie dziewczyny w którym tygodniu najcześniej robią to ostatnie USG prenatalne ?? bo niby jest od 28+1 do 33tc. Chyba że mój będzie chciał późno.
Pucuś masz racje z tą naszą ciążą, czas tak szybciutko leci, niedawno testy, teraz prenatalne, glukoza, połowkowe i rozwiązania i szczęśliwe 2 kreseczki na testach na które czekamy i bardzo mocno za wszystkie dziewczyny kciuki trzymamy
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 13:54
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/afa17f492ad9.jpg
A ja za chwilę idę na ostatki miłego wieczoru dziewczynyRudzik39, s1985, chomiczka, monilia84, kehlana_miyu, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka deal tylko ja przez ta metformine i tak nie bardzo pije mąż dzisiaj na innej imprezie niż ja wiec nie sądzę Pucusiu żeby jeszcze dzisiaj dał radę
Reniu kuruj się tam :-*
Kurcze Rudzik szkolenie z wizażu to chyba super sprawa. Sama bym poszła na coś takiegoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Lunka deal tylko ja przez ta metformine i tak nie bardzo pije mąż dzisiaj na innej imprezie niż ja wiec nie sądzę Pucusiu żeby jeszcze dzisiaj dał radę
Reniu kuruj się tam :-*
Kurcze Rudzik szkolenie z wizażu to chyba super sprawa. Sama bym poszła na coś takiego
-
Wiaterku ślicznie wyglądasz, baw się dobrze :* Reniu mam nadzieję, że mimo wirusa bawicie się świetnie :*Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015