Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
U mnie porządki pełną parą, w końcu nikt mi się nie kręci i mogę bez wrzasków ze przeszkadzam bezkarnie sprzątać każdy metr domu.
Na obiad miałam zupkę chińską a w miedzyczasie przegryzalam pączkami od Mamy
Chyba pora na odpoczynek ,a wy dziewczynki co tak zamilklyscie?
Nadziejko życzę wszystkiego dobrego i ściskam mocno:)
Michaś ♡ [ * ]
-
Ja wlasnie upieklam ciasto na bal charytatywny w szkole syna,wyczyscilam hacjende krolikowi i wieszam pranie..jeszcze poprasuje i do spania..
Padam na pyszczek.Powrot do pracy i takiego trybu zycia jednak troszke meczy,choc odczuwam to dopiero teraz..
A dzisiaj jeszcze wywrocilam się w pracy i to mocno,na szczescie udalo mi sie oslonic brzuch..
-
Ja dopiero wróciłam z miasta i też padam. My już po polowkowych córcia dalej jest córcią
Wiaterek, pucek, ilonia1984, monilia84, niezapominajka, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Chomuczko super a ile jiz wazy, powiedz cos więcej Adaś ostatnio w szpitalu wazyl 1411 g i okazalo się ze wagowo jest o tydzień i 3 dni do przodu w stosunku do tego co powinno być wg om, a zawsze byl 3 dni do tylu
LUNA!! Musisz uważać na siebie ! Nie chciałabym więcej słuchać o tym ze upadlas wiec lepiej sie pilnuj bo przyjade po Ciebie!lunadelrospo lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dzień Dobry
Witamy się w 7 miesiącu ciąży i III trymestrze
Teraz mam nadzieję, że już tylko bezpiecznie z góry.
Ostatnio Kacper kopie mnie nisko w szyjkę i już oczywiście obawy się pojawiły czy wszystko jest ok, wizyta dopiero w piątek, ciekawa też jestem ile już waży
Pucuś, Adaś tak dużo już waży super, mam nadzieję że mój synuś już minął 1kg
Pucusiu gratuluje 30 tygodnia już trójeczka z przodu superniezapominajka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzien dobry!
A ja wlasnie czekam na badanie glukozy..
Tylko jakies niekumate i w sumie nie wiedzialy jakie mi ro ic badanie,dalam im karte od gina a na niej jest napisane ogtt(75g glumoza pp 2 godz.) i one beda mi robic nastepny pomiar dopiero za 2 godziny,anie za gidzine i dwie..
Mam nadzieje,ze nie bede musiala tego powtórzyć bo dostane szału.. -
Wczieaj nie miałam siły już pisać. Gratuluje Pucek 30 tc :* a Monilko Tobie wejścia w III trymsestr :* my od czwartku zaczelysmy 6 miesiąc Olga waży coś koło 470 gramów, ułożona jest póki co posladkowo. Ile ma cm to nawet nie wiem bo dojtor sprawdzał wszystkie przepływy i nie zmierzył. Już wiem, że jak mi wyskakuje taka kilka z lewej strony to Olga napiera główką poza tym wszystko ok, pokazała nam swoje śliczne stopki, nóżki oczywiście podkulone pod brzuszkiem miała a pod koniec badania już się zloscila i tak mocno kopala, żeby jej dac spokój, że aż podskakiwalam
monilia84 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
pucek wrote:Chomuczko super a ile jiz wazy, powiedz cos więcej Adaś ostatnio w szpitalu wazyl 1411 g i okazalo się ze wagowo jest o tydzień i 3 dni do przodu w stosunku do tego co powinno być wg om, a zawsze byl 3 dni do tylu
LUNA!! Musisz uważać na siebie ! Nie chciałabym więcej słuchać o tym ze upadlas wiec lepiej sie pilnuj bo przyjade po Ciebie!
pucek lubi tę wiadomość
-
Luncia oni standardowo w labo tak robią, tak mi się wydaje, z Wiki miałam to samo badanie i robiły mi na czczo i po 2h ale tym razem jak miałam to powiedziałam że chce po godzinie i po dwóch i zrobiły, a cena jest ta sama chyba
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Właśnie też dziś byłam na glukozie i Luna prawidłowy test obciążenia w ciąży to są 3 punkty, na czczo, po godzinie i po dwóch. Ty miałaś test obciążenia, ale nie taki jak ciężarne powinny mieć.
Ja mam wyniki, ale nie znam norm po glukozie
Glukoza na czczo 83,54
Glukoza po 1 godz. 161,17
Glukoza po 2 godz. 138,54Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Luncia oni standardowo w labo tak robią, tak mi się wydaje, z Wiki miałam to samo badanie i robiły mi na czczo i po 2h ale tym razem jak miałam to powiedziałam że chce po godzinie i po dwóch i zrobiły, a cena jest ta sama chyba
Luna a Ty dlaczego tak wcześnie robisz glukozę?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15