Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:U mnie dziś test negatywny.
Czego ja nie wyczyniałam żeby dojść do tego wniosku! Chyba tylko pod mikroskop tego testu nie wsadziłam I w końcu zaczęło mi się wydawać, że jakiś cień cienia widzę. Chciałam już nawet budzić męża, ale wyobraziłam sobie jego minę gdy usłyszy następujące instrukcje:
1) idź z testem pod świetlówkę w kuchni, bo pod żadną inną lampą nic nie widać
2) trzymaj test pod odpowiednim kątem
3) wpatruj się intensywnie przez około minutę
uśmiałam się z siebie i dałam mężowi spaćkehlana_miyu, Renia7910, sy__la lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzien Dobry
Kehlana ja mam nadzieję, że jeszcze coś się tam pojawi na teściku
Reniu boli mnie to że twoja siostra jest taka oschła i nie myśli o rodzinie. My też w rodzinie mieliśmy spięcie z bratem mojego R. Przez wiele lat nie odzywaliśmy się do siebie, nie utrzymywaliśmy wogóle kontaktów. A wszystko poszło o kasę, to ona potrafi tak bardzo ludzi poróżnić. Oni dla kasy by nas wyrzucili na bruk, masakra, teraz niby utrzymujemy kontakty ale ja w sercu nadal trzymam ten żal i chyba nigdy im tego nie zapomnę, nigdy im nie zaufam. Dla mnie moja rodzina jest wszystkim, dla nich jestem w stanie zabrać sobie i dać im jeśli będą w potrzebie, a brat R chciał kosztem naszym dorobić się a nasz wywalić na bruk. W takich sytuacjach człowiek poznaje się na bliskich najbardziej.
W wielu przypadkach zgadzam się ze stwierdzeniem że z rodziną najlepiej na zdjęciach się wychodzi. Brakuje mi tego że mój brat mieszka w Warszawie i nie mam nikogo bliskiego tutaj, nawet przyjaciółka ostatnio zmieniła się, kontakty nam się urwały. Ona nie rozumie mojego strachu związanego z Kacperkiem, mimo że ma 2 dzieci ale widocznie nie wie co to znaczy stracić dziecko i razem z nim część siebie.
Dobrze że rodziców mam wspaniałych to częśto mogę z mamą pogodać jak z przyjaciółką zwierzyć jej się, bo chyba człowiek by zwariował
Dobra koniec marudzenia, jem i biorę się za szybkie porządeczki bo R dzisiaj remont zaczyna i muszę uporządkować pokój Kacperka żeby mogł tam przechowywać materiałAgnieszka0812, pełna_nadziei, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Kasiu wracaj tu da nas bo cos Cie dawno nie bylo nadziejko jak twoja wydzielina kochana? Kehlana ja rozbieralam testy na czynniki poerwsze i dopiero pod lampe wkladalam i nic nie bylo w 11 ani 13 a w 14 nagle porzadna kreseczka sie pojawila,ja wierze ze tam cos jest na rzeczy Monilka bidulko tylko nie rob za duzo przy tym remacie,zebys sie nie nadwyrezala nam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 13:44
Agnieszka0812, pełna_nadziei, katarzyna_d, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Kasiu wracaj tu da nas bo cos Cie dawno nie bylo nadziejko jak twoja wydzielina kochana? Kehlana ja rozbieralam testy na czynniki poerwsze i dopiero pod lampe wkladalam i nic nie bylo w 11 ani 13 a w 14 nagle porzadna kreseczka sie pojawila,ja wierze ze tam cos jest na rzeczy Monilka bidulko tylko nie rob za duzo przy tym remacie,zebys sie nie nadwyrezala nam
Kochana wydzielina jest normalna wiec pewnie to bylo od baraszkowaniailonia1984, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Kehlana ja nic nie mowie żeby nie zapeszac, trzymam kciuki (nachuchane)
Dziewczyny dostałam propozycje podnajecia gabinetu kosmetycznego przy salonie fryzjerskim.
Idę w sobotę na spotkanie z właścicielką która jest na macierzyńskim i wraca dopiero pod koniec wakacji.
Później miałybysmy pracować na zmiany.
Zaczęłam juz kompletowac kuferek kosmetyczny i robie zamówienia kosmetyków
Mam nadzieję że chociaż z tym mi się uda.
Michaś ♡ [ * ]
Agnieszka0812, Renia7910, niezapominajka, katarzyna_d, Wiaterek, pełna_nadziei, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:Kehlana ja nic nie mowie żeby nie zapeszac, trzymam kciuki (nachuchane)
Dziewczyny dostałam propozycje podnajecia gabinetu kosmetycznego przy salonie fryzjerskim.
Idę w sobotę na spotkanie z właścicielką która jest na macierzyńskim i wraca dopiero pod koniec wakacji.
Później miałybysmy pracować na zmiany.
Zaczęłam juz kompletowac kuferek kosmetyczny i robie zamówienia kosmetyków
Mam nadzieję że chociaż z tym mi się uda.
Michaś ♡ [ * ]Rudzik39, niezapominajka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Rudzik super,wlasna dzialalnosc i sama sobie szefowa,trzymam kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 15:40
Agnieszka0812, Renia7910, Rudzik39, niezapominajka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej dziewczyny,
Korzystam z uroków Jastrzębiej Góry jak tylko się da. Od rana do popołudnia szkolenia, wczoraj ostatki a dziś od rana ból głowy... Juz zaczynam odliczać czas do piątku, stesknilam się za moim M. jak nie wiem...pucek, Wiaterek, Rudzik39, monilia84, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyRudzik ale fajnie, trzymam kciuki
bylam dzis w sklepie. Zakupilam na razie jedna koszule do porodu widzialam tyle slodkich ubranek dla dziewuszek,chcialam cos kupic ale najpierw chce upewnic sie ze to coreczka kupilam tylko skarpetki i czapeczke powiem wam ze czuje sie jak slonik, szlam i sapalam i meczylam sie jak nie wiem hehekatarzyna_d, Rudzik39, ilonia1984, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Od poniedziałku przez kilka dni pilnuję 2,5 letnich blizniaczek.
Będzie wesoło :)Dziewczynki są teraz na etapie wyrywania sobie zabawek i klepania się nawzajem.
Mnie tez ogarnął szał zakupowy,mam już wybrane kosmetyki ale jeszcze szukam ciekawych promocji
Czuję że @ się zbliża bo zjadłam sledzie w oleju polalam ketchupem i na deser były trufle ,snikers,coś czuje ze na tym nie koniec.
A moje dretwienie palcow musi być od kręgosłupa, przy tym moim sprzątaniu trochę się nadzwigalam.
Dziś już lepiej.
Michaś ♡ [ * ]
Renia7910, katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Duzy chlopaczek Kasiu,bo jemu pewnie w brzuszku jak na plazy w raju,to sobie lezakuje i wyluzowuje,ciesze sie,ze wizyta udana stopko korzystaj ile wlezie Nadziejko a kiedy masz usg kolejne,zeby potwierdzic core,ja tez tak czekalam bo sie balam.a potem jak wpadlam do sklepow,to pol wyplaty rozpitolilam mam zlozone lozeczko,ostatnio wypralalm baldachin a dzis sie zastanawialam.na cholere i bardzo zalowalam,jest taki z tiulu z falbankami,dziewczyny myslalam ze zwariuje nie moglam tego wyprasowac,do tego sa te oslonki i yez wypralam.i zle mi sie to prasowalo nameczylam.sie dzis jakos nawkurzalam z zakladaniem tego ale wkoncu zrobilam,nie mam juz tak mocy i cietpliwosci jutro jeszcze posciel poprasuje i lozeczko gotowe,wiem ze wczesniej ale mialam taka chec zobaczec jak to bedzie wygladac
katarzyna_d, Agnieszka0812, pełna_nadziei lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Rudzik gratuluje super wieści
Kasiu Mikuś to naprawde super duży facet niech rośnie zdrowo
Ilonka nie dziwie Ci sie że chcialas zobaczyc jak wyglada łóżeczko ja tez jestem juz wszystkiego ciekawa. Tak blisko już waszego spotkania super. Czas szybko zleciilonia1984, katarzyna_d, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja dzisiaj w Rossmannie kupiłam 6 testów ciążowych i dużą paczkę tamponów. Jestem przygotowana na każdą ewentualność
Renia7910, Wiaterek, katarzyna_d, niezapominajka, pucek, Rudzik39, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Ja dzisiaj w Rossmannie kupiłam 6 testów ciążowych i dużą paczkę tamponów. Jestem przygotowana na każdą ewentualność
Lunka poszła do pracy i ślad po niej zaginął. Ostatnio pisała że się przewrociła w pracy i że jest bardzo zmęczona odkąd wróciła do firmy. Mam nadzieję że wszystko w porządku u niej.katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość