Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajeczko spokojnie masz czas jeszcze na ruchy uwierz mi kochana
A te bóle to tak jak Aga pisze są normalne, ja też miałam takie bóle związane z powiększaniem się macicy, na pewno jest wszystko ok:)
Ostatnio zaproponowałam mężowi długi spacer bo opierd.... mnie że mam zacząć myśleć o sobie a nie wędrować nie wiadomo gdzie, mam uważać na siebie, normalnie w szoku byłam, bo raczej nie pokazywał nigdy że się martwi o Nas. Powoli zaczyna do niego docierać to że tak niewiele dzieli nas od tego szczęścia na które tak długo czekaliśmy. Na pewno nie czuje tego tak jak ja bo dla mnie ten mały królewicz to cud, same wiecie jak nie wierzyłam w to że po jednym razie mogło mi się udać zajść, już wiem że ten bąbelek będzie rozpieszczony przeze mnie jak cholera
Klaudia już liczy ile zostało do urodzenia Kacperka, ile do jej komunii ehheheh a ile do jej urodzinek. Ciągle w swoim życiu wszystko układa ja i Kacperek, Boże jak ona się cieszy, to jest takie wspaniałe Dla niej ten mały kawaler to też jest najlepszy prezent komunijny a miejmy nadzieję, że będzie kwietniowy prezencik żeby spokojnie mogła dojść do siebie na komunie
Agnieszka0812, niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Niezapominajeczko spokojnie masz czas jeszcze na ruchy uwierz mi kochana
A te bóle to tak jak Aga pisze są normalne, ja też miałam takie bóle związane z powiększaniem się macicy, na pewno jest wszystko ok:)
Ostatnio zaproponowałam mężowi długi spacer bo opierd.... mnie że mam zacząć myśleć o sobie a nie wędrować nie wiadomo gdzie, mam uważać na siebie, normalnie w szoku byłam, bo raczej nie pokazywał nigdy że się martwi o Nas. Powoli zaczyna do niego docierać to że tak niewiele dzieli nas od tego szczęścia na które tak długo czekaliśmy. Na pewno nie czuje tego tak jak ja bo dla mnie ten mały królewicz to cud, same wiecie jak nie wierzyłam w to że po jednym razie mogło mi się udać zajść, już wiem że ten bąbelek będzie rozpieszczony przeze mnie jak cholera
Klaudia już liczy ile zostało do urodzenia Kacperka, ile do jej komunii ehheheh a ile do jej urodzinek. Ciągle w swoim życiu wszystko układa ja i Kacperek, Boże jak ona się cieszy, to jest takie wspaniałe Dla niej ten mały kawaler to też jest najlepszy prezent komunijny a miejmy nadzieję, że będzie kwietniowy prezencik żeby spokojnie mogła dojść do siebie na komunie
Agnieszka0812, niezapominajka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
Cześć kochane
Moje dziecię smarczy i kaszle ,chodzi wkurzona ze źle się czuje i jeszcze dobija ją pogoda za oknem.
Wy dziewuszki jesteście w ciąży a ja nie i kurcze od wczoraj rana ten palec zdretwialy a dziś jeszcze wskazujący
Obudziłam się nad ranem z bólem żeber i drętwymi palcami.
Michaś ♡ [ * ] -
Rudzik39 wrote:Cześć kochane
Moje dziecię smarczy i kaszle ,chodzi wkurzona ze źle się czuje i jeszcze dobija ją pogoda za oknem.
Wy dziewuszki jesteście w ciąży a ja nie i kurcze od wczoraj rana ten palec zdretwialy a dziś jeszcze wskazujący
Obudziłam się nad ranem z bólem żeber i drętwymi palcami.
Michaś ♡ [ * ]katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyNiezapominajko nie martw sie jeszcze masz czas na poczucie ruchow. Ja ruchy malenstwa poczulam dopiero tak ok 19 tygodnia ale to juz byly takie pewniejsze ruchy.
Martwisz sie teraz a potem bedziesz martwila sie ze tych ruchow nie czujesz. Jak ja, czasem mam takie schizy ze szkoda gadac.
Rudzik dziewczyny maja racje do lekarza lec czym predzej.
Monilka to fantastycznie, ze Klaudia tak sie cieszy, ze bedzie miala braciszka teraz juz blizej niz dalej do poroduAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jakos tak ostatnio zamilkłam, ale czytam was na bieżąco.
Rudzik do lekarza!! Trzeba odrazu działać!!! Nie czekać aż będzie gorzej!!
Monilia dobrze ze rodzeństwo czeka z utęsknieniem bo u nas byl przypadek ze siostra była potwornie zazdrosna imię chciała siostry !!!
Aguś przygotowana na III trymestr? Mnie spanie ostatnio bierze ja chodzę po domu i obmyślam wyprawke co jeszcze kupic jutro wizyta i tego nieszczęsnego męża musze ja odwieść do szpitalaRenia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Kasiu jak mówisz o niechnianym rodzenstwie to przypomniała mi się historia moich znajomych blizniaczek.
Gdy miały 3 latka urodził im się braciszek i kilka miesięcy później wpadły na pomysł ze pobawia się z bobasem w piaskownicy.
Wykopaly dołek i położyły tam swojego braciszka, dobrze że ich mama przyszła w porę do ogrodu.
O mało nie dostała kobieta zawału. Było to 40 parę lat temu , jak to znajoma opowiadała stwierdzam trzeba mieć dzieci na oku 24 na dobę bo różne pomysły im w tych głowach się kołacza.
Mnie kuzyn próbował karmic czekoladą kiedy miałam 2 miesiące
Michaś ♡ [ * ]Renia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU tej znajomej, to bylo nie ciekawie! Musieli pilnować starszej!!! Bo raz z nożem podeszła do łóżeczka :|zazdrość trwała. Tak z pól roku później juz przywykła do niej a dzis zabiera ja do sklepu i wszystko jej kupuje
Mój Filip chce braciszka, ale się codziennie pyta czy go kochamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny, witam się w drodze na drugą nockę. Te wasze bóle i stresy, ja się martwię jak to czytam a co dopiero jak sama będę to przechodzić!
Aga czytasz czasami swoje wiadomości?
Miłego bezbolesnego wieczoru życzę i trzymajcie się z daleka od ludzi. U mnie na zmianie chyba tylko ja jestem niekichającą...
Chomiczko jak się czujesz dzisiaj? I Pucusia i Lunka i Stopka? I Kehlana...Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Reniu dziękuję, że pytasz. Dzieki co jeszcze jest ok, byłam u lekarza przepisa mi elektrolity i scecte i jakby nie przeszlo do piątku to zobaczmy co zaproponuje. Reniu trzymaj się zdrowo nie daj się zarazić :*
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Renia7910 wrote:Hey dziewczyny, witam się w drodze na drugą nockę. Te wasze bóle i stresy, ja się martwię jak to czytam a co dopiero jak sama będę to przechodzić!
Aga czytasz czasami swoje wiadomości?
Miłego bezbolesnego wieczoru życzę i trzymajcie się z daleka od ludzi. U mnie na zmianie chyba tylko ja jestem niekichającą...
Chomiczko jak się czujesz dzisiaj? I Pucusia i Lunka i Stopka? I Kehlana...chomiczka, pełna_nadziei, Renia7910, katarzyna_d, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej dziewczyny, ja się bardzo staram nie nakręcać, ale ta luteina podniosła temperaturę i strasznie trudno sobie nieustannie przypominać, że w tym wypadku ładny wykres albo objawy nic nie znaczą. No nic, zobaczymy. Zastanawiam się, czy jutro testować czy poczekać do czwartku.
Renia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyKehlana mam nadzieję że objawy masz z wiadomej przyczyny ale... Ja po lutce czułam się ok ale duphaston dawał mi takie objawy że byłam prawie pewna ciąży. Oby w Twoim przypadku było inaczej
Z wiadomości trywialnych - siostra nie przyjechała na ślub bo nie. Ale,zdjęcia od brata wyżebrała, nie mogła ścierpieć że coś się dzieje bez jej udziału. Najpierw się wściekłam na brata ale teraz - jest mi żal siostry. Uwielbia wszystko widzieć, wiedzieć i komentować, a tutaj musi się obejść ze smakiem. Wyobraziłam sobie jak siedzi w domu i ogląda fotki, żałosne to w sumie...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Hej dziewczyny, ja się bardzo staram nie nakręcać, ale ta luteina podniosła temperaturę i strasznie trudno sobie nieustannie przypominać, że w tym wypadku ładny wykres albo objawy nic nie znaczą. No nic, zobaczymy. Zastanawiam się, czy jutro testować czy poczekać do czwartku.
Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Kehlana mam nadzieję że objawy masz z wiadomej przyczyny ale... Ja po lutce czułam się ok ale duphaston dawał mi takie objawy że byłam prawie pewna ciąży. Oby w Twoim przypadku było inaczej
Z wiadomości trywialnych - siostra nie przyjechała na ślub bo nie. Ale,zdjęcia od brata wyżebrała, nie mogła ścierpieć że coś się dzieje bez jej udziału. Najpierw się wściekłam na brata ale teraz - jest mi żal siostry. Uwielbia wszystko widzieć, wiedzieć i komentować, a tutaj musi się obejść ze smakiem. Wyobraziłam sobie jak siedzi w domu i ogląda fotki, żałosne to w sumie...
Siostra może i by przyjechała, ale możliwe że wzajemnie nakręca się ze swoją drugą połówka... Jeżeli mieliby przyjechać i wszystkim zepsuć Wasz najwspanialszy dzień, to może i dobrze, że nie przyjechali, Ty ich zaprosilas przecież i decyzję podjęli oni. Ty nie możesz się zadreczac, bo zwariujesz. BuziakiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
U mnie dziś test negatywny.
Czego ja nie wyczyniałam żeby dojść do tego wniosku! Chyba tylko pod mikroskop tego testu nie wsadziłam I w końcu zaczęło mi się wydawać, że jakiś cień cienia widzę. Chciałam już nawet budzić męża, ale wyobraziłam sobie jego minę gdy usłyszy następujące instrukcje:
1) idź z testem pod świetlówkę w kuchni, bo pod żadną inną lampą nic nie widać
2) trzymaj test pod odpowiednim kątem
3) wpatruj się intensywnie przez około minutę
uśmiałam się z siebie i dałam mężowi spaćAgnieszka0812, s1985, niezapominajka, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015