Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Nie smutaj sie ja jestem dowodem tego ze bez leków. Da sie !!!! Wszystko odstawiłam nawet kwas foliowy Wit prenatalne! Zioła cykl bez stymulacji. A w poprzednim miałam Clo z pregnylem byla obu potwierdź taka wymuszona i co z tego jak nie zaszłam .. Tak ze wiesz z lekami nie zawsze sie uda .
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Mi nie pomógł Wcale !!! Owszem do dupka nie mam nic sama od dzis przeszłam . Ale stymulacja mi bynajmniej nie pomogla. Wiadomo na każdego co innego *_*
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuknij ma mój wykres temp zaczelam mierzyć po dniach płodnych bylam u męża. 3 tyg i nic nie zabrałam ze sobą nic tylko na tarczyce lek. I serduszkowalismy tak poprostu nie zeby zajść tylko dla siebie dla przyjemności bo i tak wiedziałam ze bez lek to ja ovu. Wogole nie mam przez PCOS pieprz endometrioze. Poronilam w marcu końcem a starałam się zaraz po zabiegu łyżeczkowania.
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:Wazne ze teraz sie udalo to czyli ten cykl odpuscilas?
Ja poprostu pizdnelam tymi lekami załamana bylam jak usłyszałam ze jeszcze jeden cykl z Clo i pregn. I kieruje mnie na Kraków do kliniki niepłodności . Miałam dość ryczałam z kilka dni nawet z swoim się PokucilamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 17:45
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Luknij ma mój wykres temp zaczelam mierzyć po dniach płodnych bylam u męża. 3 tyg i nic nie zabrałam ze sobą nic tylko na tarczyce lek. I serduszkowalismy tak poprostu nie zeby zajść tylko dla siebie dla przyjemności bo i tak wiedziałam ze bez lek to ja ovu. Wogole nie mam przez PCOS pieprz endometrioze. Poronilam w marcu końcem a starałam się zaraz po zabiegu łyżeczkowania.
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ja poprostu pizdnelam tymi lekami załamana bylam jak usłyszałam ze jeszcze jeden cykl z Clo i pregn. I kieruje mnie na Kraków do kliniki niepłodności . Miałam dość ryczałam z kilka dni nawet z swoim się Pokucilam
-
Aga smec ile wlezie wolno Ci
Mi już lepiej. Czekam aż mój przyjedzie i tak sobie myślę że mogłam mu coś ugotować a teraz już nie zdazehiacynta99, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:To wiedzialas kiedy masz dni plodne? Jak je rozpoznac po sluzie>?
Szyjka otwarta i miękka no i śluz rozciągliwy bardzoo dużo go miałam bez wiesiołka nieraz miałam szyjkę taka i śluz ale niestety cykl bezowulacyjny. I zaraz po ovu szyjka sie zamykani jest twarda.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Aga smec ile wlezie wolno Ci
Mi już lepiej. Czekam aż mój przyjedzie i tak sobie myślę że mogłam mu coś ugotować a teraz już nie zdazeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Szyjka otwarta i miękka no i śluz rozciągliwy bardzoo dużo go miałam bez wiesiołka nieraz miałam szyjkę taka i śluz ale niestety cykl bezowulacyjny. I zaraz po ovu szyjka sie zamykani jest twarda.
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hiacynta99 wrote:Szyjka otwarta i miękka no i śluz rozciągliwy bardzoo dużo go miałam bez wiesiołka nieraz miałam szyjkę taka i śluz ale niestety cykl bezowulacyjny. I zaraz po ovu szyjka sie zamykani jest twarda.
-
hiacynta99 wrote:Ja robię leczo:) a miodem pizze haha. W południe spalam z 3 godz. A teraz mam troche energii to cos robie
s1985, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ale mam miły personel tutaj... Wczoraj Pani co mnie przyjmowała wspaniała a dzisiaj położna się mnie pytała czy aby mi na pewno dobrze na tej sali bo tak sama leżę i w ogóle... I jeszcze raz mi przypomniała że wstawać to wyłącznie do łazienki mogę
Agnieszka0812, Natalii00, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...