Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Ok 2 godziny, a od kiedy to zależy jakie masz cykle. Na instrukcji jest napisane. Robi się po południu i wieczorem. Ja robie jak przychodzę z pracy.
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Hiacyntus gratuluje,piekny przyrost :)bedzie dobrze musi byc :*pucus no pytanie smiszne,ja to sie nieraz usmieje,ale...wiecie co w tej ciazy poronionej jak jechalam samochodem to zawsze czulam takie dziwne uczucie ze mi cos tam wyleci zaraz,zwlaszcza jak na jakies dziury wjezdzalam albo gazu dodawalam,moze to glupie,ale wogole dziwnie sie wtedy czulam,teraz tak nie mam,smigam samochodem i nic tam nie czuje...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hiacynta przyrost bety śliczny
Gratulacje, ja po pracy zrobilam jeszcze test i wyszlo ładniej
Może jednak coś sie udaWiaterek, Renia7910, s1985, Natalii00, ilonia1984, kehlana_miyu, Agnieszka0812, roxa lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hiacynta przyrost bety śliczny
Gratulacje, ja po pracy zrobilam jeszcze test i wyszlo ładniej
Może jednak coś sie udahiacynta99, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:A te testy od jakiego dnia cyklu najlepiej robic? i od rana sie go robi? wiem ze przed testem nie mozna iles pic tylko ile
s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam czekam na minę faceta Monilki
A Twój Hiacynta juz wie? Strasznie mnie fascynują reakcje mężczyzn na te wiadomościs1985, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Ja tam czekam na minę faceta Monilki
A Twój Hiacynta juz wie? Strasznie mnie fascynują reakcje mężczyzn na te wiadomości
Mój mąż. Wczesniej mi podał wynik, przed testem jak warczalam na niego od tygodnia!! i powiedzial ze na 100 jestem . A jak mu powiedziałam to powiedzial a nie mówiłem hahahaWiaterek, Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:Ale mam dni smutne z moim znow sie poklocilam... W dodatku mysl czy sie uda bez tabletek i owulacja sama sie pojawi dobija mnie... Czasem odechciewa sie zycia...
Nie smutaj sie ja jestem dowodem tego ze bez leków. Da sie !!!! Wszystko odstawiłam nawet kwas foliowy Wit prenatalne! Zioła cykl bez stymulacji. A w poprzednim miałam Clo z pregnylem byla obu potwierdź taka wymuszona i co z tego jak nie zaszłam .. Tak ze wiesz z lekami nie zawsze sie uda .